Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
MorningStar wrote: 07 Dec 2021, 16:24
Ako ga je zavezao i vukao, taj zasluzuje da ga neko isto veze i vuce autom ako ima pravde jel.... Zivotinje su pretezno mnogo bolje od vecine ljudi...
Lijep cuko.... nadam se ako je ovo istina da ce ga neko udomiti
Ne mogu uopste citati vijest
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
ironman wrote: 07 Dec 2021, 17:59
Nigdje veze..
Onolikog psa odgojiti pa ga muciti vezanog za auto..mislim da ne.
A nepoznatog psa one velicine uhvatiti i svezati za auto..i to ne.
To je smece od ljudi izivljava se nad onim sto se ne moze braniti ili nece od dobrote... da je makar cuko taj agresivan pa da mu nogu sazvace.Jedno od najboljih mjerila covjeka je kakav je prema zivotinjama (po meni).
ironman wrote: 07 Dec 2021, 17:59
Nigdje veze..
Onolikog psa odgojiti pa ga muciti vezanog za auto..mislim da ne.
A nepoznatog psa one velicine uhvatiti i svezati za auto..i to ne.
To je smece od ljudi izivljava se nad onim sto se ne moze braniti ili nece od dobrote... da je makar cuko taj agresivan pa da mu nogu sazvace.Jedno od najboljih mjerila covjeka je kakav je prema zivotinjama (po meni).
Ma kazem ti,auto parkirano..jel ima snimak da vozi tako..mozda je neko slucajno svezao..nemam pojma..
Mada,ludilo je tu..oko nas..
Ma kazem ti,auto parkirano..jel ima snimak da vozi tako..mozda je neko slucajno svezao..nemam pojma..
Mada,ludilo je tu..oko nas..
Auto je upaljeno - svjetla su upaljena, sad da neko slucajno onako zaveze cuku za kuku od upaljenog auta ? zasto bas za kuku od svih mogucih mjesta .. Opet postoji sansa da nije... ali ako jeste - ne znam taj je gori sto snima i nista ne cini onda.
Voli snijeg toliko
Ne može je čovjek jedva uhvatiti da slika koliko skače i trči.
Buba
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
Fuddo wrote: 11 Dec 2021, 17:51
Smrzo sam se gledajuc ti u cuku kako stoji na toj maziji
Nije njoj hladno
Ona voli još skoči u snijeg ako je dublji gdje
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
animals wrote: 30 Dec 2021, 17:41
Uzivo prelijep, nikad ljepseg psa nisam vidio, ko plisana igracka..nisam ga bas dobro uslikao..
koja je ovo rasa..20211230_152329.jpg