Cuj bosanac islamske vjere,.ti.sI bosnjakinja a, ne mi bosanci , samo mislis da nisi.
Ti se odseli u Hrvatsku sta ces tamo biti Bosanka?
Ako se tako etnije mijenjaju po lokacijama ja sam bio I Srbin I Hrvat u jednoj godini
Moderator: Krokodil Behko

Hmmm, navesces me na norveski grijeh.

Brisi molim te. Sve je ovo Mutevelijino maslo, cak mislim da je svjesno zatrolao temu.spacebound wrote: 08 Dec 2021, 01:52 Pa dokle vise, majka mu stara? Moze li se uci i na jednu temu da ne drvite o bosnjacima, nacionalizmu i mrznji? Pa pola forumasa se forum zgadio zbog toga. Je li se trebaju pocet zakljucavat teme?
Ko vise gdje napise o ovom gorespomenutom, a da nije na temama za to brisem, od sad pa nadalje i ubuduce.

spacebound wrote: 08 Dec 2021, 01:52 Pa dokle vise, majka mu stara? Moze li se uci i na jednu temu da ne drvite o bosnjacima, nacionalizmu i mrznji? Pa pola forumasa se forum zgadio zbog toga. Je li se trebaju pocet zakljucavat teme?
Ko vise gdje napise o ovom gorespomenutom, a da nije na temama za to brisem, od sad pa nadalje i ubuduce.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

MarlboroGold wrote: 08 Dec 2021, 09:35spacebound wrote: 08 Dec 2021, 01:52 Pa dokle vise, majka mu stara? Moze li se uci i na jednu temu da ne drvite o bosnjacima, nacionalizmu i mrznji? Pa pola forumasa se forum zgadio zbog toga. Je li se trebaju pocet zakljucavat teme?
![]()

Eee podguzna dobro su mu rekli ali to je isprovociralo nesto vise koje je uspilo ukrast medalju bljuvotina ovog nesretnika
ma 80% srbije gleda pink, nece oni ni skontati sta je ovaj rekao

ma to sta je on rekao o pinku je nebitno kuzis, toe problem, ali ok

Mase koje kupuju sav faj sund i kic, stvaraju sebi laznu sliku svijeta, i sad ti imas hrpu ljudi koja misli zvezda moRes bit i ti (alukurcu), a realno u govnima do zAvrat. Raspad sistema.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests