Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
-
- Inventar foruma
- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
- Status: Offline
Re: Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Ipak, istina je malo drugacija od fabrikovane zvanicne statistike gdje se ukraden novac prosto evidentira u koeficijentu, kad tako dobro cetalji stoje zasto je koeficijent zacementiran iako federacija trazi korekciju istog konstatno?
https://izdvojeno.ba/srpsko-hrvatska-pd ... aciju-bih/
https://izdvojeno.ba/srpsko-hrvatska-pd ... aciju-bih/
- Veca
- Uvijek slobodna!
- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23291 times
- Been thanked: 6134 times
- Status: Online
Krokodil Behko wrote: 11 Dec 2021, 10:47 Nema Alije žohara, sad možemo rahat ratovati.
Nadam se da ću ga makar u džehenemu sresti. Šejtani nisu ništa, šta bih mu ja radio, dok svira radio.

Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9520 times
- Been thanked: 11257 times
Re: Zastava Srbije izvješena na bh. strani graničnog prijelaza kod Bijeljine
Kako portal Klix.ba saznaje za ovaj težak incident odgovorna je službena osoba, odnosno Milisav Aščerić, komandir Jedinice Granične policije BiH na tom prijelazu.
Aščerić važi za miljenika pomoćnika direktora Granične policije BiH Dragana Kulića te se zbog toga ne mora brinuti za disciplinsku odgovornost u ovom slučaju.
- Hurija
- Pandora
- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Taj bi kreten trebao prema važećem pravilniku odgovarati za težu povredu radne dužnosti .
I graničarbkom je naredio da istakne zastavu druge zemlje .
I graničarbkom je naredio da istakne zastavu druge zemlje .
Ostalo je cutanje.
- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1390 times
Pa to je tako kad se neprijatelj BiH uvuce i ustolici u najveci vrh drzavnih institucija i rovari iznutra.Krokodil Behko wrote: 11 Dec 2021, 20:00Kako portal Klix.ba saznaje za ovaj težak incident odgovorna je službena osoba, odnosno Milisav Aščerić, komandir Jedinice Granične policije BiH na tom prijelazu.
Aščerić važi za miljenika pomoćnika direktora Granične policije BiH Dragana Kulića te se zbog toga ne mora brinuti za disciplinsku odgovornost u ovom slučaju.
Rat nije nikada ni prestao.
S tim sto je ovaj pasivnoagresivni daleko opasniji jer je namazaniji.
-
- Inventar foruma
- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
Jos jedan dokaz pa da bez jasne bosnjacke dominacije u svim statistikama, ova drzava je nemoguca.
A pseudo stratezi neka diple i dalje.
A pseudo stratezi neka diple i dalje.
- General War
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 105 times
- Been thanked: 139 times
https://www.rtvbn.com/4017334/bakir-ize ... ec-sa-snsdKrokodil Behko wrote: 11 Dec 2021, 10:47 Nema Alije žohara, sad možemo rahat ratovati.
Nadam se da ću ga makar u džehenemu sresti. Šejtani nisu ništa, šta bih mu ja radio, dok svira radio.
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”
-
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 137 times
Treba sacekati. Jos ne znamo pravi stav Evrope i USA. Svi se slazu da su blago reagirali a Dodik tvrdi da sankcija u pravom smisli i nece biti.
To bi znacilo da USA i Evropa podrzavaju Dodika. "Radi to mirno bez pucnjave, mi smo uz tebe." Ipak jos je rano za zakljucak.
Do tada da popijemo jos koju
zajedno.
To bi znacilo da USA i Evropa podrzavaju Dodika. "Radi to mirno bez pucnjave, mi smo uz tebe." Ipak jos je rano za zakljucak.
Do tada da popijemo jos koju

- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1632 times
- Been thanked: 3038 times
Sejtani ne rade nista u dzehenemu gore kao.ljudi mislio si na zebanije melekeeKrokodil Behko wrote: 11 Dec 2021, 10:47 Nema Alije žohara, sad možemo rahat ratovati.

Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
da smo bili pametni od rata na ovamo trebali smo da kupimo srpske i hrvacke nekretnine i da ih mirno preselimo ko sto su kosovari odradili. trebali smo ove firme sto ih je sda odgajila ko sto su bingo i hifa da uslovimo da kupuju njihove nekretnine ili nema vise poticaja
🐽
-
- Osvježenje foruma
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 137 times
Nismo mi Albsnci. Kod Albanaca je vazno albanstvo. Vjera ne igra neku vaznu ulogu.
Da smo ostsli svi Bosnjaci mozfa danas ne bi imali ovih problema.
Da smo ostsli svi Bosnjaci mozfa danas ne bi imali ovih problema.
- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1390 times
Ma dobili su zeleno svjetlo od nekoga. Da li ih je neko zahebo ili nije, to je druga prica. Uglavnom, usqurcili su se, izgleda hoce da od BiH prave Palestinu.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4322 times
- Been thanked: 3247 times
Pa razlika je u tome što se Albanci ponašaju identično kao i ostali šovinistički bastioni na Balkanu - Srbija i Hrvatska. Na Balkanu imamo sudar tri šovinizma. A mi živimo u oblacima i još uvijek vjerujemo u pravdu. Evo, ja vas pitam: šta je bolje, imati jedan Izrael ili imati jednu Palestinu?
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter
Čak šta više mislim da bismo mi užurbano trebali poraditi na Izraelu, da nas ne bi zapala Palestina.
Vrlo dobro se vidi kud sve ovo ide.
Vrlo dobro se vidi kud sve ovo ide.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1632 times
- Been thanked: 3038 times
Urusavanje BiH jw pocelo od gay parade.
Nek ste aminali na to .
Nek ste aminali na to .
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3893 times
- Been thanked: 3591 times
Ja prvi ne negiram da je SNSD u mnogim oblastima tu gdje jeste zahvaljujući odluci Bakira i SDA međutim to šta si ti postavio, kakva god da je poenta, može samo nekoga šokirati i naljutiti ko voli SDS i PDP i samo ima problem sa SNSD (kao npr. taj portal kojeg kako vidim rado posjećuješ inače ne bi zapazio tu vijest).General War wrote: 11 Dec 2021, 20:56https://www.rtvbn.com/4017334/bakir-ize ... ec-sa-snsdKrokodil Behko wrote: 11 Dec 2021, 10:47 Nema Alije žohara, sad možemo rahat ratovati.
Uređenje kakvo imamo je takvo da stranke iz tri naroda i dva entiteta moraju formirati vlast ali za razliku od Federacije gdje postoje ogromne razlike između SDA i SDP u rs-u nema apsolutno nikakve razlike između SNSD, SDS, PDP i ostalih stranaka samo što SNSD izgleda sada gori jer čine vlast ali kod momenata poput presude ratku mladiću, ulazak u NATO i Inzkovog zakona se vidi da nema apsolutno nikakve razlike.
Znači Bakir se krivi što je izabrao stranku koja srbuje, koja je antidržavna, anti-NATO, negira genocid, negira haške presude, divi se čiča draži i smatra Beograd bližim nego Sarajevo umjesto druge stranke koja srbuje, koja je antidržavna, anti-NATO, negira genocid, negira haške presude, divi se čiča draži i smatra Beograd bližim nego Sarajevo ili šta si god mislio time dokazati.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 615 times
- Been thanked: 935 times
Prica o ratu ce samo ubrzat selidbu iz drzave, ratovat ce obdanista i penzioneri medjusobno...
Smirite dozivljaje, mladi nece ginut za tudju ideju drzave, nasa ideja drzave je mir i dogovor i ako nemamo ovdje naci cemo u Njemackoj
Smirite dozivljaje, mladi nece ginut za tudju ideju drzave, nasa ideja drzave je mir i dogovor i ako nemamo ovdje naci cemo u Njemackoj
- General War
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 105 times
- Been thanked: 139 times
-Mozda ti pomogne,(mada suumnjam) ona narodna: ka sa nekim tikve sadi... to je poentaNaseef Mushroom wrote: 12 Dec 2021, 00:08Ja prvi ne negiram da je SNSD u mnogim oblastima tu gdje jeste zahvaljujući odluci Bakira i SDA međutim to šta si ti postavio, kakva god da je poenta, može samo nekoga šokirati i naljutiti ko voli SDS i PDP i samo ima problem sa SNSD (kao npr. taj portal kojeg kako vidim rado posjećuješ inače ne bi zapazio tu vijest).
Uređenje kakvo imamo je takvo da stranke iz tri naroda i dva entiteta moraju formirati vlast ali za razliku od Federacije gdje postoje ogromne razlike između SDA i SDP u rs-u nema apsolutno nikakve razlike između SNSD, SDS, PDP i ostalih stranaka samo što SNSD izgleda sada gori jer čine vlast ali kod momenata poput presude ratku mladiću, ulazak u NATO i Inzkovog zakona se vidi da nema apsolutno nikakve razlike.
Znači Bakir se krivi što je izabrao stranku koja srbuje, koja je antidržavna, anti-NATO, negira genocid, negira haške presude, divi se čiča draži i smatra Beograd bližim nego Sarajevo umjesto druge stranke koja srbuje, koja je antidržavna, anti-NATO, negira genocid, negira haške presude, divi se čiča draži i smatra Beograd bližim nego Sarajevo ili šta si god mislio time dokazati.
- Posjecujem, nije bas rado ali ima dobrih observacija...ova je sasvim primjerena, a ti si vec u ratu sa njima odavno, tako da me ne iznenadjujes,
- Isto tako nema razlike, bosnjacko ponasanje u institcijama PC...sta god da ovi negiraju, Ramiz i ostali ko lijepkom zaljepljeni za stolice.
- Naravno da je Bakir kriv...nije u musafu zapisano da se mora vlast napraviti ako nemas s kime, a imas.
- Ne vidim igdje isto zapisano da Bakir i raja na vlasti se niti jenom rijecju nisu pobunili vise od izjave to sto nabrajas, jel to samo bakir ne smije blokirati rad institucija?
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”