Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Hannibal
- Forum [Bot]![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png) 
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
Re: Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
svaku noc sanjam da se zaratilo, zaduzujem opremu i idem ka rsu. uvijek se razocaram kad se probudim

🐽
						- General War
- Aktivni forumaš 
- Has thanked: 105 times
- Been thanked: 139 times
Ne budi se onda...uzmes nesto za spavanje i nastavis.

“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”
						- Hannibal
- Mood:
- MunDzi
- Svadjalica 
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
tuzlak1212 wrote: 12 Dec 2021, 00:12 Prica o ratu ce samo ubrzat selidbu iz drzave, ratovat ce obdanista i penzioneri medjusobno...
Smirite dozivljaje, mladi nece ginut za tudju ideju drzave, nasa ideja drzave je mir i dogovor i ako nemamo ovdje naci cemo u Njemackoj

Vi mladi ne slusajte matore prdohane.
Mir, mir i samo mir - samo na tome raditi.
- Hannibal
- Mood:
mir ti u kuci bijoMunDzi wrote: 12 Dec 2021, 01:04tuzlak1212 wrote: 12 Dec 2021, 00:12 Prica o ratu ce samo ubrzat selidbu iz drzave, ratovat ce obdanista i penzioneri medjusobno...
Smirite dozivljaje, mladi nece ginut za tudju ideju drzave, nasa ideja drzave je mir i dogovor i ako nemamo ovdje naci cemo u Njemackoj
Vi mladi ne slusajte matore prdohane.
Mir, mir i samo mir - samo na tome raditi.
sta ce mi ovakav mir bgt da gledam kako mi karaju drzavu kako se kome digne
🐽
						- MunDzi
- Svadjalica 
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
- Hannibal
- Mood:
- Hannibal
- Mood:
ja ovo prijatelja i poznanika sto imam, onda njihovi poznanici itd dakle sirok krug, svi smo spremni za fajnl solusn. poznajem ljude u jednom mupu ovdje, oni su se fino i opremili

🐽
						- Hannibal
- Mood:
- shark-attack
- Inventar foruma 
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 403 times
https://nomad.ba/diverzant-u-trezoru
Ne, neće se B Izetbegović ni slomiti ni umoriti, još u njemu živi nemir Bakevare. U tom tonu je i završio, uvjerljiv kao šest maraka ukrupno, vraćajući nam onaj dragocjeni, neprocjenjivi osjećaj sigurnosti, zaštićenosti i mira koji smo osjetili prije trideset godina. Skoro da smo zaboravili snagu tog osjećaja koji se vratio kad je Sin Svoga Oca završio riječima:
Mirno spavajte… sve ćemo, akobogda, riješiti.”

Ne, neće se B Izetbegović ni slomiti ni umoriti, još u njemu živi nemir Bakevare. U tom tonu je i završio, uvjerljiv kao šest maraka ukrupno, vraćajući nam onaj dragocjeni, neprocjenjivi osjećaj sigurnosti, zaštićenosti i mira koji smo osjetili prije trideset godina. Skoro da smo zaboravili snagu tog osjećaja koji se vratio kad je Sin Svoga Oca završio riječima:
Mirno spavajte… sve ćemo, akobogda, riješiti.”
KIAORA
						- shark-attack
- Inventar foruma 
a "gospodja" Turkovic nedavno se sjetila da osim posjeta rodbini treba malo raditi posao za koji je placena!!!
e ko je sve diplomata...nije ni cudo shto nas tako tretiraju...

KIAORA
						- Hannibal
- Mood:
brt diplomatises li ti sta po austriji tamoshark-attack wrote: 12 Dec 2021, 02:29 a "gospodja" Turkovic nedavno se sjetila da osim posjeta rodbini treba malo raditi posao za koji je placena!!!
ti si u vidjenijim krugovima
🐽
						- shark-attack
- Inventar foruma 
ni Sanela Jenkins ne moze im dovoljno "halalit"..kakav ja brt..nema me ni na mapiHannibal wrote: 12 Dec 2021, 02:31brt diplomatises li ti sta po austriji tamoshark-attack wrote: 12 Dec 2021, 02:29 a "gospodja" Turkovic nedavno se sjetila da osim posjeta rodbini treba malo raditi posao za koji je placena!!!
ti si u vidjenijim krugovima
KIAORA
						- Taare
- greatest 
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Spremni ste za...?Hannibal wrote: 12 Dec 2021, 01:17 ja ovo prijatelja i poznanika sto imam, onda njihovi poznanici itd dakle sirok krug, svi smo spremni za fajnl solusn. poznajem ljude u jednom mupu ovdje, oni su se fino i opremili
Rat se neće vodit na internetu neg uživo. A uživo ste halaprdika. Prvo bi vas trebalo na kakvu obuku.
smijem ruku u vatru da preko 90% vas omladine ne bi znalo očistit pušku a kamoli šta više.
Svi mi se morete obratit
						- HAVANA
- Forumaš godine 
- Has thanked: 2810 times
- Been thanked: 23271 times
- Status: Online
Nisam ni ja znao. Brzo se nauci.Dabogda nikad ne naucili.

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
						- Hannibal
- Mood:
cekaj me na skveru brtTaare wrote: 12 Dec 2021, 03:46Spremni ste za...?Hannibal wrote: 12 Dec 2021, 01:17 ja ovo prijatelja i poznanika sto imam, onda njihovi poznanici itd dakle sirok krug, svi smo spremni za fajnl solusn. poznajem ljude u jednom mupu ovdje, oni su se fino i opremili
Rat se neće vodit na internetu neg uživo. A uživo ste halaprdika. Prvo bi vas trebalo na kakvu obuku.
smijem ruku u vatru da preko 90% vas omladine ne bi znalo očistit pušku a kamoli šta više.
🐽
						- ironman
- sirius 
- Has thanked: 25667 times
- Been thanked: 26204 times
Neka ima i spremnih..ja nisam bio spreman ni prosli puta   

Ybo rat i pricu o njemu,,ne zazivajte..niko na to spreman nije osim budala..
A ako bude trebalo onda citiram Generala Armije Sefera..

dream of spring...
						- Pasaga
- Hadžija 
- Has thanked: 3910 times
- Been thanked: 2945 times
pa u najcescim slucajevima,bas budale daju najveci doprinosironman wrote: 12 Dec 2021, 10:00 Neka ima i spremnih..ja nisam bio spreman ni prosli puta
jbg ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
						Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- ironman
- sirius 
- Has thanked: 25667 times
- Been thanked: 26204 times
Nisam svjedocio tomePasaga wrote: 12 Dec 2021, 10:05pa u najcescim slucajevima,bas budale daju najveci doprinosironman wrote: 12 Dec 2021, 10:00 Neka ima i spremnih..ja nisam bio spreman ni prosli puta
jbg ....
 kod nas se trazila potvrda za to..
 kod nas se trazila potvrda za to..I Pasho,znas na sta sam mislio..
Ne zajebavaj na jutro jos i ti

dream of spring...
						- Krokodil Behko
- Globalni moderator 
- Has thanked: 9714 times
- Been thanked: 11455 times
Rata zasad neće biti, ali vojska se koristi i kao političko sredstvo ucjene.
Nema rata bez Srbije, a ona ga provocira. Ko može mirno spavati, nakon ovakve vijesti, očito doživljava Vučića kao "faktor stabilnosti" u regiji.
U slučaju da neko dođe i kaže; Jebeš ti nas mi ništa a oni se naoružavaju, Bakir lopov, Sebija kupila kišobran, đe su respiratori, itd.. Ovo nije tema o tome, nego je tema imal ko kakvu ideju i šta bi učinio da odbrani zemlju.
Srbija povećava izdvajanja za vojsku za 500 miliona eura
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će Srbija za Vojsku godišnje izdvajati 500 miliona eura više nego do sada. On je u Nišu rekao da su realni zahtjevi Vojske i 700 miliona eura, javlja Srna.
Vučić je istakao da se komplikuje bezbjednosna situacija i u svijetu i u regionu tako da Srbija mora dodatno ojačati svoje vojne kapacitete da bi Vojska Srbije bila odvraćujući faktor za potencijalne agresore i prijatnje.
Vučić je rekao da je u razgovoru sa vojnim vrhom Srbije bilo riječi i o načinima popunjavanja Vojske i najavio da će u narednom periodu uslijediti promjena određenih strategijskih dokumenata.

“Biće utvrđeno na kom nivou snage i sposobnosti Vojske Srbije ćemo moći da budemo zadovoljni”, rekao je on i naveo da će se nastaviti ulaganje u standard srpskih vojnika.
“Vojska Srbije je mnogostruko jača nego ranije, a da li smo zadovoljni? Nismo. Moramo da uradimo još mnogo”, poručio je Vučić.
On je ponovio da do kraja godine dolaze “korneti” iz Rusije koji će znatno ojačati Vojsku Srbije, kao i da će znatno biti uvećano naoružavanje u lovačko–bombarderskoj avijaciji i artiljerskom naoružanju u 2022. odnosno 2023. godini.
Predsjednik Srbije je najavio da će sutra razgovarati sa predstavnicima namjenske industrije Srbije.

Nema rata bez Srbije, a ona ga provocira. Ko može mirno spavati, nakon ovakve vijesti, očito doživljava Vučića kao "faktor stabilnosti" u regiji.
U slučaju da neko dođe i kaže; Jebeš ti nas mi ništa a oni se naoružavaju, Bakir lopov, Sebija kupila kišobran, đe su respiratori, itd.. Ovo nije tema o tome, nego je tema imal ko kakvu ideju i šta bi učinio da odbrani zemlju.
Srbija povećava izdvajanja za vojsku za 500 miliona eura
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će Srbija za Vojsku godišnje izdvajati 500 miliona eura više nego do sada. On je u Nišu rekao da su realni zahtjevi Vojske i 700 miliona eura, javlja Srna.
Vučić je istakao da se komplikuje bezbjednosna situacija i u svijetu i u regionu tako da Srbija mora dodatno ojačati svoje vojne kapacitete da bi Vojska Srbije bila odvraćujući faktor za potencijalne agresore i prijatnje.
Vučić je rekao da je u razgovoru sa vojnim vrhom Srbije bilo riječi i o načinima popunjavanja Vojske i najavio da će u narednom periodu uslijediti promjena određenih strategijskih dokumenata.
“Biće utvrđeno na kom nivou snage i sposobnosti Vojske Srbije ćemo moći da budemo zadovoljni”, rekao je on i naveo da će se nastaviti ulaganje u standard srpskih vojnika.
“Vojska Srbije je mnogostruko jača nego ranije, a da li smo zadovoljni? Nismo. Moramo da uradimo još mnogo”, poručio je Vučić.
On je ponovio da do kraja godine dolaze “korneti” iz Rusije koji će znatno ojačati Vojsku Srbije, kao i da će znatno biti uvećano naoružavanje u lovačko–bombarderskoj avijaciji i artiljerskom naoružanju u 2022. odnosno 2023. godini.
Predsjednik Srbije je najavio da će sutra razgovarati sa predstavnicima namjenske industrije Srbije.