Al mi pokupi lajkove

Moderator: VIP
Trebao si očistiti i tom komšiji, a ne gledati kako se pati.
A nisam to. Jesam ga malo ga zayebavao kako je trom i toZizi505 wrote: 12 Dec 2021, 21:55Trebao si očistiti i tom komšiji, a ne gledati kako se pati.greeneyes wrote: 12 Dec 2021, 21:50
Ja se falim
Danas se komsija hud shurvao dok je ocistio malo ispred avlije, a ja ocistio triput vise, a duplo brze. Jest da on ima 74 god, a ja 25, ali bitan je rezon![]()
Ili mu barem pomoći.![]()
Pa ti neki poslovi koji se “vide”….Mi sad imamo Pujdu sto kosi travu, ali snijeg je i dalje tu.Zizi505 wrote: 12 Dec 2021, 21:53Sve sam to radila dok sam živjela u kući i baš mi bio gušt posebno travu kositi, samo sam se sada odvikla, vjerovatno bi mi se bilo ponovo teže naviknuti.Dori wrote: 12 Dec 2021, 21:48
Meni bas merak….Moj posao iz snova je kositi travu ljeti i lopatati snijeg zimi. Ali stvarno![]()
Nije ti posao iz snova kad.moras lopatati da bi auto pomakla I otisla na posao drugo je nonsalantno lopatanje bez pritiska.
U pravu si, sad sam se sjetio.
A mrkva?greeneyes wrote: 12 Dec 2021, 21:24 Ja ga licno uslikao
I malo sam ga provukao kroz filter, jer je inace u originalnoj slici, za divno cudo(??), nekakav siv
IMG_20211212_212130.jpg
Ih, pa ti bi svu mašineriju što olakšava.Dori wrote: 12 Dec 2021, 21:57Pa ti neki poslovi koji se “vide”….Mi sad imamo Pujdu sto kosi travu, ali snijeg je i dalje tu.Zizi505 wrote: 12 Dec 2021, 21:53
Sve sam to radila dok sam živjela u kući i baš mi bio gušt posebno travu kositi, samo sam se sada odvikla, vjerovatno bi mi se bilo ponovo teže naviknuti.
Hej šta bi dala za onaj jedan mali bager da se vozam okolo i čistim snijeg![]()
Jednom ha na poslu, gledam kroz prozor, frajer kosi travu. Pozdravimo se ono šta ima, kako je….Joj reko kako bi se ja rado mijenjala s tobom za posao…
Kaže on meni:”O vjeruj mi i ja bi s tobom”![]()
Ybg, sta cu mu kad je pozurio da se sto prije rodi
Garaža?Mutevelija wrote: 12 Dec 2021, 21:58Nije ti posao iz snova kad.moras lopatati da bi auto pomakla I otisla na posao drugo je nonsalantno lopatanje bez pritiska.Dori wrote: 12 Dec 2021, 21:48
Meni bas merak….Moj posao iz snova je kositi travu ljeti i lopatati snijeg zimi. Ali stvarno![]()
Sabah zorom volite.ustat I lopatat jest I ja volim banane skidat.sa palminog drveta I mastat kako jasem kamile