Moderator: VIP
Ko prizna, pola mu se dodaPeggy Sue wrote:Samo da kazem da sam zakljucila da nisam normalna
greeneyes wrote:Ko prizna, pola mu se dodaPeggy Sue wrote:Samo da kazem da sam zakljucila da nisam normalna
ima nas jošPeggy Sue wrote:Samo da kazem da sam zakljucila da nisam normalna, jer sam jedina osoba na svijetu koju boli neka stvar za tekmu.. Eto!
Ma nisi jedina draga Peggy, samo što ljudi malo čudno povezuju stvari i odmah misle da me briga za moju državu, ako me briga za utakmicu.Peggy Sue wrote:Samo da kazem da sam zakljucila da nisam normalna, jer sam jedina osoba na svijetu koju boli neka stvar za tekmu.. Eto!
dacina_curica wrote:Za Behka?
Hajd' zH onda![]()
A za uspomenu vam ostane ehinococus ili onaj Sugreb kako vecZagorka wrote:jok,kupila sam nam onu krepalu mačku maksuz za ovu priliku
ehinokok?pa ne moze od krepane bona,ne kvari mi romantikubutterfly wrote:A za uspomenu vam ostane ehinococus ili onaj Sugreb kako vecZagorka wrote:jok,kupila sam nam onu krepalu mačku maksuz za ovu priliku
Zagorka wrote:dacina_curica wrote:Za Behka?
Hajd' zH onda![]()
kako si znala?
Moram samo upitati Juliju hoće li nam dati potkrovlje prvu noć.....
ja ne pusim a i on ne prska bas tolikoJulia-Klara wrote:Zagorka wrote:dacina_curica wrote:Za Behka?
Hajd' zH onda![]()
kako si znala?
Moram samo upitati Juliju hoće li nam dati potkrovlje prvu noć.....ne dam! Behko pusi, a i ti garant ! Ucadicete mi i ono malo jada sto imam...
a dje posteljina, duseci, spricanje po zidovima (raznim sampanjcima, sokovima, i tt)
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests