Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
MunDzi wrote: 12 Dec 2021, 23:02
Ljetos sam na moru prilikom izlaska iz tus kabine napravila spagu, okliznula se na plocice, koju nikad u svom zivotu nisam bila u stanju napraviti niti sam mislila da je to fizicki moguce.
Ne moram objasnjavati posljedice. Samo cu reci da je tus kabina ona sto je podignuta od zemlje, dakla ivica tus kabine i plocice na podu su na razlicitim visinama. Jedna noga ostala u tus kabini, druga se okliznula na plocicu i spaga preko kabine i preko plocica. I dan danas osjecam posljedice.
ja kad bi napravijo spagu ne bi sigurno vise usto
to bi mi bilo to
MunDzi wrote: 12 Dec 2021, 23:02
Ljetos sam na moru prilikom izlaska iz tus kabine napravila spagu, okliznula se na plocice, koju nikad u svom zivotu nisam bila u stanju napraviti niti sam mislila da je to fizicki moguce.
Ne moram objasnjavati posljedice. Samo cu reci da je tus kabina ona sto je podignuta od zemlje, dakla ivica tus kabine i plocice na podu su na razlicitim visinama. Jedna noga ostala u tus kabini, druga se okliznula na plocicu i spaga preko kabine i preko plocica. I dan danas osjecam posljedice.
ja kad bi napravijo spagu ne bi sigurno vise usto
to bi mi bilo to
tako sam i ja mislila, ali drugi te pokupe sa plocica.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
U petak, sa sluzbenim, na jednoj raskrsnici ga malo zanio sa rucnom.
Poslije podne zove šefica i pita jesam li ja divljo po selu. Neko zvao i prijavio.. Pa jebemti zivot
Duminjo wrote: 13 Dec 2021, 00:22
Poslije podne zove šefica i pita jesam li ja divljo po selu. Neko zvao i prijavio.. Pa jebemti zivot
Hoces ti divljat sa sanitetom. Mora da si i rotaljke upalio.
Laser wrote: 13 Dec 2021, 00:26
Šta ti je Njemačka.
Ovi penzioneri ustanu ujutro u 6 i odmah pored prozora. Ne moze muha proci da ne skeniraju.
To se sve zivo zna i sazna. Sto se tracanja tice, male mace smo za njih
Duminjo wrote: 13 Dec 2021, 00:22
Hoces ti divljat sa sanitetom. Mora da si i rotaljke upalio.
Sta si joj reko?
Upalicu klinac. Neam toga
A sta cu reci.. kakvo crno divljanje, klizavo. Ponijelo me, jedva ziv osto. Jos je napo da su mi gume lose