Misliš li da bi oni uzeli oružje kada bi federalna policija i snage mup-a ks, tk i usk uletili i pohapsili njihove političare?Fuddo wrote: 13 Dec 2021, 19:20 Polako fufe, imaju i oni fanatika za krvljenje.
Bjeze samo kad bas dobro dobiju po nosu.
Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- Status: Offline
Re: Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Svi mi se morete obratit
- tuzlak1212
- Inventar foruma

- Has thanked: 845 times
- Been thanked: 1275 times
- Status: Online
To je protuustavno i to je gradjanski rat, slat entitetsku policiju na drugi entitet. Oni i hoce takve ko tebe s ovakvim idejama
Last edited by tuzlak1212 on 13 Dec 2021, 19:31, edited 1 time in total.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9993 times
- Been thanked: 11873 times
GENERALI KOD KOMŠIĆA I DŽAFEROVIĆA: "Stavljamo se na raspolaganje institucijama BiH"
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović sastali su se danas u Sarajevu s predstavnicima Udruženja generala Bosne i Hercegovine.
Razgovarano je o aktuelnim sigurnosnim i političkim izazovima u Bosni i Hercegovini, u vezi sa prijetnjama i unilateralnim postupcima iz entiteta RS.
Istaknuto je da odgovor na sigurnosnu prijetnju po državu Bosnu i Hercegovinu, u prvoj fazi, mora biti institucionalne prirode uz stavljanje naglaska na obaveze institucija međunarodne zajednice po Dejtonskom sporazumu.
Generali Bosne i Hercegovine su naglasili da se u punom kapacitetu stavljaju na raspolaganje institucijama Bosne i Hercegovine, odnosno Predsjedništvu Bosne i Hercegovine.
Generali Bosne i Hercegovine istaknuli su nužnost da sve probosanski orijentisane snage uspostave patriotsko i političko jedinstvo u pitanjima koja se tiču bazične zaštite države Bosne i Hercegovine.
Sastanku su prisustvovali predsjednik Udruženja general Rizvo Pleh, te članovi - generali Vahid Karavelić, Ismet Hadžić, Sulejman Vranj, Nedžad Ajnadžić i Sadik Klinić.
Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović sastali su se danas u Sarajevu s predstavnicima Udruženja generala Bosne i Hercegovine.
Razgovarano je o aktuelnim sigurnosnim i političkim izazovima u Bosni i Hercegovini, u vezi sa prijetnjama i unilateralnim postupcima iz entiteta RS.
Istaknuto je da odgovor na sigurnosnu prijetnju po državu Bosnu i Hercegovinu, u prvoj fazi, mora biti institucionalne prirode uz stavljanje naglaska na obaveze institucija međunarodne zajednice po Dejtonskom sporazumu.
Generali Bosne i Hercegovine su naglasili da se u punom kapacitetu stavljaju na raspolaganje institucijama Bosne i Hercegovine, odnosno Predsjedništvu Bosne i Hercegovine.
Generali Bosne i Hercegovine istaknuli su nužnost da sve probosanski orijentisane snage uspostave patriotsko i političko jedinstvo u pitanjima koja se tiču bazične zaštite države Bosne i Hercegovine.
Sastanku su prisustvovali predsjednik Udruženja general Rizvo Pleh, te članovi - generali Vahid Karavelić, Ismet Hadžić, Sulejman Vranj, Nedžad Ajnadžić i Sadik Klinić.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14424 times
- Been thanked: 24257 times
Dragi fufe, smatram te za ozbiljnog cojeka, privatnog poduzetnika, znaci, nisi budala.
Naravno da bi uzeli.
Dozvolite da se obratimo
- Taare
- greatest

Pa spašavaš ustavnopravni poredak kojeg su srušile srpske snagetuzlak1212 wrote: 13 Dec 2021, 19:31To je protuustavno i to je gradjanski rat, slat entitetsku policiju na drugi entitet. Oni i hoce takve ko tebe s ovakvim idejamaTaare wrote: 13 Dec 2021, 19:30
Misliš li da bi oni uzeli oružje kada bi federalna policija i snage mup-a ks, tk i usk uletili i pohapsili njihove političare?
Svi mi se morete obratit
- tuzlak1212
- Inventar foruma

Makar su generali vojske bosnjaci kad vec nemamo sipu, osu, granicnu policiju itdKrokodil Behko wrote: 13 Dec 2021, 19:31 GENERALI KOD KOMŠIĆA I DŽAFEROVIĆA: "Stavljamo se na raspolaganje institucijama BiH"
- Taare
- greatest

A ko bi ih organizovao ako bismo sasjekli njihovu vrhušku?Fuddo wrote: 13 Dec 2021, 19:32 Dragi fufe, smatram te za ozbiljnog cojeka, privatnog poduzetnika, znaci, nisi budala.
Naravno da bi uzeli.
Da neko uhapsi dodika i članove vlade, kao i lukača, nemaju nikog ko bi organizovao narod.
Svi mi se morete obratit
- tuzlak1212
- Inventar foruma

Samo SIPA uz saglasnost drzavnih tuzitelja i OSBiH uz potpunu saglasnost predsjednistva mogu to uradit sto si ti napisao a da te ne optuze za gradjanski ratTaare wrote: 13 Dec 2021, 19:33Pa spašavaš ustavnopravni poredak kojeg su srušile srpske snagetuzlak1212 wrote: 13 Dec 2021, 19:31
To je protuustavno i to je gradjanski rat, slat entitetsku policiju na drugi entitet. Oni i hoce takve ko tebe s ovakvim idejama![]()
Mozda bi vojska mogla uz dva predsjednika nesto nisam siguran, al uglavnom na tankoj si liniji da UN dodje i na nas se natovari umjesto na njih jer si prekrsio mirovni sporazum
- tuzlak1212
- Inventar foruma

Moramo i mi shvatiti da moramo postovati demoktraski izbor srpske populacije, sve sto RS radi je rezultat njihove demokratije i sve sto vi kuhate o ratovima nije demokratski jer vi ne prihvatate vecinski glas konstitutivnog naroda i njihove ciljeve u ovoj drzavi
Ne mozemo se ulizivat americi i evropi a ne postovat njihova osnovna nacela
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
niko nece prelaziti drzavnu granicu...tuzlak1212 wrote: 13 Dec 2021, 19:35Samo SIPA uz saglasnost drzavnih tuzitelja i OSBiH uz potpunu saglasnost predsjednistva mogu to uradit sto si ti napisao a da te ne optuze za gradjanski rat
Mozda bi vojska mogla uz dva predsjednika nesto nisam siguran, al uglavnom na tankoj si liniji da UN dodje i na nas se natovari umjesto na njih jer si prkrsio mirovni sporazume
to sto kazes,nisam sigur da drzi vodu
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- tuzlak1212
- Inventar foruma

UN ima pravo da se ovdje iskrca bilo kad da bi cuvao mir i smirio onog ko je mir prekrsio, oni su ti garnat drzave izmedju ostalogPasaga wrote: 13 Dec 2021, 19:39niko nece prelaziti drzavnu granicu...tuzlak1212 wrote: 13 Dec 2021, 19:35
Samo SIPA uz saglasnost drzavnih tuzitelja i OSBiH uz potpunu saglasnost predsjednistva mogu to uradit sto si ti napisao a da te ne optuze za gradjanski rat
Mozda bi vojska mogla uz dva predsjednika nesto nisam siguran, al uglavnom na tankoj si liniji da UN dodje i na nas se natovari umjesto na njih jer si prkrsio mirovni sporazume
to sto kazes,nisam sigur da drzi vodu
Uostalom pravno gledano, mi smo i 90tih imali gradjanski rat, sluzbena Jugoslavija nije ovdje postojala, samo njen paravojni general Mladic
Moramo gledat zakon i ustav a ne rekla kazala mahalske price kako kome, to je nama problem jer Srbi redovno rade zadacu i znaju kako nam ga ucerat
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14424 times
- Been thanked: 24257 times
Naravno da mozemo, i nije to ulizivanje, to su osnovne civilizacijske norme. Pazi matere ti, da mu zabranis da velica genocid, njegovo demokratsko pravo?tuzlak1212 wrote: 13 Dec 2021, 19:37 Moramo i mi shvatiti da moramo postovati demoktraski izbor srpske populacije, sve sto RS radi je rezultat njihove demokratije i sve sto vi kuhate o ratovima nije demokratski jer vi ne prihvatate vecinski glas konstitutivnog naroda i njihove ciljeve u ovoj drzavi
Ozbiljno?
Dozvolite da se obratimo
- tuzlak1212
- Inventar foruma

Moramo ih pravno i ekonomski ujebat, nema od nasilja nista dobro za nas bez obzira ko ima kolko dugih cijevi, ako dodje do rata necemo ga mi odlucit a ni oni nego vise sile...
Samo se bojim da bosnjaci nece puci po savovima i pocet sa losim potezima, al kad vidim za koga glasamo mislim da smo odavno pukli
Samo se bojim da bosnjaci nece puci po savovima i pocet sa losim potezima, al kad vidim za koga glasamo mislim da smo odavno pukli
- Taare
- greatest

Da, tako je u dejtonskoj bosni. Budući da je dejton srušen tj srpski politički predstavnici su ga stavili van snage, jedina legalna sila jeste ona republike bosne i hercegovine.tuzlak1212 wrote: 13 Dec 2021, 19:35 Samo SIPA uz saglasnost drzavnih tuzitelja i OSBiH uz potpunu saglasnost predsjednistva mogu to uradit sto si ti napisao a da te ne optuze za gradjanski rat
Ne vjerujem da bi došlo do građanskog rata.
Eto, ti i fudo mislite da bi.
Ja sam ubijeđen da oni ne bi pisnuli, nego bi uz obično kukanje i psovke prihvatili novu realnost.
Svi mi se morete obratit
- Pasaga
- Hadžija

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4457 times
- Been thanked: 3433 times
Ima Zmaj iz Šipova.Taare wrote: 13 Dec 2021, 19:35A ko bi ih organizovao ako bismo sasjekli njihovu vrhušku?Fuddo wrote: 13 Dec 2021, 19:32 Dragi fufe, smatram te za ozbiljnog cojeka, privatnog poduzetnika, znaci, nisi budala.
Naravno da bi uzeli.
Da neko uhapsi dodika i članove vlade, kao i lukača, nemaju nikog ko bi organizovao narod.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- tuzlak1212
- Inventar foruma

Slazem se s tobom u potpunosti, al moramo njih pustit nek idu niz vodu, ako im sad krenemo u kontru na pogresan nacin mi cemo u ocima svijeta bit isti ili gori od njih...Fuddo wrote: 13 Dec 2021, 19:42Naravno da mozemo, i nije to ulizivanje, to su osnovne civilizacijske norme. Pazi matere ti, da mu zabranis da velica genocid, njegovo demokratsko pravo?tuzlak1212 wrote: 13 Dec 2021, 19:37 Moramo i mi shvatiti da moramo postovati demoktraski izbor srpske populacije, sve sto RS radi je rezultat njihove demokratije i sve sto vi kuhate o ratovima nije demokratski jer vi ne prihvatate vecinski glas konstitutivnog naroda i njihove ciljeve u ovoj drzavi
Ozbiljno?
Sta god sad bosnjaci lose urade srbi ce reci "eto kakavi su oni i mi s njima zivimo i ne date nam da se odcjepimo od njih"
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4457 times
- Been thanked: 3433 times
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Pasaga
- Hadžija

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce