Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Jebomajku, mi smo svu rakiju popili sa jednog u Krajinu,
Tacno, jezivo.
Nisam ni znao da to mecu cojeku kad umre.
Svaki grob ima peskir, i pletara pored
U predgrađu Sanskog Mosta moji našli 2 000 litara rakije. Popiše za dva dana.
Onu sa grobalja su pili kasnije ali pomalo jer malo i bilo.
Sve smo potrali
A svaka kuca imala bure
Kasnije zavrsili na groblju
Da mi to sad neko rekne hajmo, tacno bih mu reko da nije normalan.
Bolie da ociste zid i ljudima uzivo kroz razgovor opuste atmosferu, simbolika je oduvijek bila pomocni alat sustine.
Šta god. I to bi bilo lijepo. Samo da ljudi znaju da nisu sami i da im niko ništa ne bi trebao zabraniti….Pogotovo ovako malu, beznačajnu stvar…
Bez da nesto diskredutejm tvoj manir i da imam nesto protiv, samo sam se nagledo suvisnih pateticnih gestova kad su ovakve situacije u pitanju da sam moro izloziti svoje misljenje, niti volim minimalizaciju niti pregonjenje, a malo me tvoj prijedlog na pregonjenje asocira.
A jesam se i kod jednog druga Mire naloko kad mu je dedo umro, mi isli u srednju, i otisli mu na dzenazu.
Ja to prvi put vidio, cojeka kopaju a tamo kod kuce gajbe pive naslagane.
Isto da se zeni bokte, ko da nije umro.
Dobro ba bilo
Fuddo wrote: 14 Dec 2021, 19:31
A jesam se i kod jednog druga Mire naloko kad mu je dedo umro, mi isli u srednju, i otisli mu na dzenazu.
Dobro ba bilo
Šta god. I to bi bilo lijepo. Samo da ljudi znaju da nisu sami i da im niko ništa ne bi trebao zabraniti….Pogotovo ovako malu, beznačajnu stvar…
Bez da nesto diskredutejm tvoj manir i da imam nesto protiv, samo sam se nagledo suvisnih pateticnih gestova kad su ovakve situacije u pitanju da sam moro izloziti svoje misljenje, niti volim minimalizaciju niti pregonjenje, a malo me tvoj prijedlog na pregonjenje asocira.
Možda. Ali to bi bio moj odgovor da se ovako nešto desilo mom komsiji.
Tvoj prijedlog isto nije los. Istu poruku šalje.
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Fuddo wrote: 14 Dec 2021, 19:31
Dobro ba bilo
Kod nas toga ima jos..
Kod pravoslavaca vise toga ima?
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Na vratima stana katoličke porodice u Sarajevu danas je osvanulo nekoliko prijetećih i uvredljivih poruka jer su na vratima okačili ukrase pred nadolazeće praznike, potvrđeno je iz Operativnog centra MUP-a KS.
Na vratima je istaknut božićni vijenac, a ispod je crnim markerom dopisano: "Hoćete li da vas kalašnjikovim išaram, imam ga?". U blizini je napisano i: "Tu sam katolici, da vas prekrstim" i "Hoće li neko sa mnom ta-ta?" uz ilustracije puške i potpis Emir.
Portparol MUP-a KS Mirza Hadžiabdić rekao je kako je poruke napisao duševni bolesnik, kao i da će ova osoba uskoro biti smještena u adekvatnu zdravstvenu ustanovu.
Iz policije nisu mogli dati više informacija o slučaju, a još uvijek nije zabilježena nikakva reakcija nadležnih. Više informacija o ovom događaju bit će dostupno uskoro.
Izvor: Klix.ba / RTV HB
Jel ovo neko od forumasa poceo navracati po stanovima a nije ni zapcalo.
Na vratima stana katoličke porodice u Sarajevu danas je osvanulo nekoliko prijetećih i uvredljivih poruka jer su na vratima okačili ukrase pred nadolazeće praznike, potvrđeno je iz Operativnog centra MUP-a KS.
Na vratima je istaknut božićni vijenac, a ispod je crnim markerom dopisano: "Hoćete li da vas kalašnjikovim išaram, imam ga?". U blizini je napisano i: "Tu sam katolici, da vas prekrstim" i "Hoće li neko sa mnom ta-ta?" uz ilustracije puške i potpis Emir.
Portparol MUP-a KS Mirza Hadžiabdić rekao je kako je poruke napisao duševni bolesnik, kao i da će ova osoba uskoro biti smještena u adekvatnu zdravstvenu ustanovu.
Iz policije nisu mogli dati više informacija o slučaju, a još uvijek nije zabilježena nikakva reakcija nadležnih. Više informacija o ovom događaju bit će dostupno uskoro.
Izvor: Klix.ba / RTV HB
Jel ovo neko od forumasa poceo navracati po stanovima a nije ni zapcalo.
Ja samo znam da je Alec Baldwin ubio vise ljudi nego omikron varijanta.