HAVANA wrote: 14 Dec 2021, 21:13
Taare wrote: 14 Dec 2021, 20:37
Dokle god vakcine ne prođu treću kliničku fazu, mišljenje tih ljudi koji rade na vakcinama, relevantno je ko i moje. Ukratko, palamudi on, palamudim ja, a ustvari niko ništa ne zna.
Kad mi neko kaže da se prije vakcinisanja posavjetovao sa svojim doktorom, stomak mi se okrene.
komotno se mogao posavjetovati i sa lokalnim mesarom il pekarom. Što se tiče vakcine, doktor i pekar su na istoj deredži.
Ps.
Što se tiče havaninog i dorijevog munafikluka, o tome treba poseban, opširan post.
kobejagi plaču nad sudbinom nevakcinisane cure koja je umrla od korone.
Zašto nisu plakali nad sudbinom djece koja su umrla od vakcine? Nisu se ni osvrnuli. Zaboli ih guz.
Zasto ti ne places nad sudbinom hiljada ljudi koji umru od nus pojava drugih lijekova?Ne postoji lijek da ih nema a ima ih sto su bas jebeni.Lijecio sam se jednim koji je spasio milione al bilo je i smrtnoh slucajeva.Kako borcima protiv vakcinacije ne smetaju drugi lijekovi i nus pojave,kako onda vjeruju doktoru?Ja mu vjerujem svakako,ne bi me bilo da njih ne bi...
Pa plačem. Msm u prenesenom značenju. Bude mi teško. Isto važi i za ljude koji su umrli od korone. Da su se bogdo vakcinisali.
Alergican sam na ovaj plač u vezi djece i omladine. Kad umre od korone, to se plače, citira, ponavlja...al kad umre od infekcije, prelazite preko toga ko da je u pitanju mrav il zgaženi pauk.
Što se tiče nas matorih prdonja, svako nek bira za sebe.
Ti si izabro vakcinu. Poštujem. Vago si između onog što si vidio u svom okruženju i vakcine i izabro vakcinu. Sve prošlo bez problema. Elham.
Pošteno.