Cool

Jos malo da dotjera poziciju tijela I think, ali cekaj experts (onog sto dodje ovde, zaboravila nick)..
Moderator: Krokodil Behko
Cool
Cekat cemo experts daMon wrote: 10 Dec 2021, 13:24Cool![]()
Jos malo da dotjera poziciju tijela I think, ali cekaj experts (onog sto dodje ovde, zaboravila nick)..
Najprirodnija pozicija je ona u kojoj stojis ko kada ces se pobit sa nekim , sve je u nisanjenu i kontrolisanju okidaca.Mon wrote: 10 Dec 2021, 13:24Cool![]()
Vidi fakat.
Sa obzirom da je sjedeci polozaj te imaju i nogare, moze tu sve 3 u istu... Samo da sam se malo potrudio vise. Otisao upucavati optike neke pa ovo samo reko da probam , nije ova puska za ispod 100m ni za upucavati - previse je precizna
Will doMon wrote: 13 Dec 2021, 16:29 Samo nastavi i bit ces very good in no time![]()
Saznala sam da mogu kupiti silencer legalno, ali dozvola kosta $2000 i ceka se do godinu, jer je odobrava Homeland Security u Washington DC.
kakva godina malo je bilo zastoja zbog broja zahtjeva racunaj 4 do 6 mjeseci i nije DHS nego BATFE Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms, and Explosives odobrava 200$ i to je to ja cekam odobrenje za Allen Eng. AEM5 da zavrsim projekat.Mon wrote: 13 Dec 2021, 16:29 Samo nastavi i bit ces very good in no time![]()
Saznala sam da mogu kupiti silencer legalno, ali dozvola kosta $2000 i ceka se do godinu, jer je odobrava Homeland Security u Washington DC.
skloni taj prst sa obraca kad repetiras. i to se radi iz futrole sa metkom u cijevi.
Rocko ispuco sleper metaka i malo ga trenirali neki ovakvi amateri neki od njih i dana danas Rockova raja sa kojom puca na streljani koja ima mete od 25 metara do 1600 metara.MorningStar wrote: 10 Dec 2021, 13:25Cekat cemo experts daMon wrote: 10 Dec 2021, 13:24
Cool![]()
![]()
Jesi siguran da je na obaracu ? Onako samo pitam , jesi siguran da nije spusten na stranu pored obaraca te je savijen na isti nakon repetiranja - jesi siguran - siguran samrocko wrote: 14 Dec 2021, 03:49skloni taj prst sa obraca kad repetiras. i to se radi iz futrole sa metkom u cijevi.
Wow cika rocko, sleper metaka svaka cast, ja nikada naprimjer nisam pucao ni na 100,200,300,500 i 800 metara , nisam proveo 2 mjeseca naprimjer na CENZUBU,7 godina proveo haman trenirajuci stvari vezane ono strejastva i tako, svaka cast gospon rocko - vase neograniceno znanje sam zapazio po prvom nastupu na temi - kako kazu skromnost je prvi znak - a vama iste vidim da ne fali isterocko wrote: 14 Dec 2021, 04:07Rocko ispuco sleper metaka i malo ga trenirali neki ovakvi amateri neki od njih i dana danas Rockova raja sa kojom puca na streljani koja ima mete od 25 metara do 1600 metara.
Rocko, da BATFE izdaje dozvole ali sam pricala sa Arms Dealer na nedavnom Gun Show, i on mi je rekao da se ceka i do godinu (I guess it depends on record) i da DHS also mora da odobri. Za cijenu mi je rekao koliko je kostalo jednog od njegovih customers, so that's variable.rocko wrote: 14 Dec 2021, 03:45kakva godina malo je bilo zastoja zbog broja zahtjeva racunaj 4 do 6 mjeseci i nije DHS nego BATFE Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms, and Explosives odobrava 200$ i to je to ja cekam odobrenje za Allen Eng. AEM5 da zavrsim projekat.Mon wrote: 13 Dec 2021, 16:29 Samo nastavi i bit ces very good in no time![]()
Pusti ba sta prica neki prodavac nije to sveto slovo to su javni podatci , drzava kroz ATF ubire pare DHS nema nista sa time to su dvije odvojene agencije placas jednom tax od 200 dollara po zakonu iz 1934 ( on je mogao tebi pricati o onom snu sto je bio aktuelan kada je Biden bio kandidat a oni sanjali da ce pomest republikance pa ce da uvedu 5000 dollara tax na svako poluautomatsko oruzije al san je san java je java) sve to si mogla naci na ATF web-site za 5 sekundi.Mon wrote: 14 Dec 2021, 13:34Rocko, da BATFE izdaje dozvole ali sam pricala sa Arms Dealer na nedavnom Gun Show, i on mi je rekao da se ceka i do godinu (I guess it depends on record) i da DHS also mora da odobri. Za cijenu mi je rekao koliko je kostalo jednog od njegovih customers, so that's variable.rocko wrote: 14 Dec 2021, 03:45
kakva godina malo je bilo zastoja zbog broja zahtjeva racunaj 4 do 6 mjeseci i nije DHS nego BATFE Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms, and Explosives odobrava 200$ i to je to ja cekam odobrenje za Allen Eng. AEM5 da zavrsim projekat.
Ja ne znam ni koliko kosta niti koliko se ceka, but I'm about to find out.![]()
Svaki pistolj se nosi sa metkom u cijevi, a neznam o kojim to sluzbama pricas ? U USA treniras kako se boris i boris se kako si trenirao, od pozornika u selu do Direktora FBI svi nose pistolj sa metkom u cijevi i svi isti potezu iz zakopcane futrole ( da si obratio paznju na video koji sam postavio zapazio bi da je svaki potegao pistolj iz zakopcane futrole present ga na metu i poceo pucati da ni jedan nije repetirao pistolj)na kvalifikacijama . Glock se nosi sa metkom u cijevi od kad ga je Gaston napravio. Draw zanaci izvlacnje /potezanje iz jer je uslovljeno manipulacijom pistolja iz futrole.MorningStar wrote: 14 Dec 2021, 11:32Jesi siguran da je na obaracu ? Onako samo pitam , jesi siguran da nije spusten na stranu pored obaraca te je savijen na isti nakon repetiranja - jesi siguran - siguran samrocko wrote: 14 Dec 2021, 03:49
skloni taj prst sa obraca kad repetiras. i to se radi iz futrole sa metkom u cijevi.![]()
Stvarno - samo iz futrole i sa metkom u cijevi - nisam znao da je dozvoljeno imati glock rapetiran u futroli u bilo kojem slucaju - niti bilo kojoj sluzbi, te nisam znao da se ne moze quick draw vjezbati bez futrole,u autu,iz harness-a i tako - jedino mozda ako neces da kazes da TAKMiCARSKI quick draw se radi iz futrole sa metkom u cijevi i revolverom ( al samo mozda)
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests