Lol, bas vas izdresirali ali haj kontam te samosvjesne furke, no stvar je ipak malo sira od licnih izbora, utjerivanje u suru i konstantna psihoza se odrzava tim mandatorijima. Dokle, vidjecemo.MunDzi wrote: 15 Dec 2021, 14:03Ja se dobrovoljno samotestiram i moji prijatelji takodjer prije nego se nadjemo na druzenje.The 51st State wrote: 15 Dec 2021, 13:51
Ne bi ti bio problem testirati se povazdan dok se boje ne rastope ako zelis neku socijalnu interakciju, golemo.
Nije pod moranjem, to su nase odluke i nasi dogovori.
A testovi su za sada gratis.
Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
Moderator: Krokodil Behko
-
- Inventar foruma
- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
- Status: Offline
Re: Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2274 times
- Been thanked: 5455 times
A kume dosadni ste fakat
Fuck you a friendly note to start the day
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9838 times
- Been thanked: 16584 times
Mundzi i marlboro, predjite na Poruka za forumasa 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 22010 times
- Been thanked: 20061 times
Napravi temu pa kopiraj sve takve tekstove od svih nas koje ne mozes smisliti, pa opleti dokle hoces. Ne moras svaku pojedinacnu temu unistavati, jer si tako cista stetocina.MunDzi wrote: 15 Dec 2021, 14:06Samo se ti tjesi.MarlboroGold wrote: 15 Dec 2021, 14:02
Jasta je
Cisto sumnjam da se bojis. Tebi je cilj da to izvuces iz covjeka provokacijama, pa da onda mozes vikati jesi maliciozan uz sankcije. Ides od teme do teme pa gledas gdje seljacki nastup moze upaliti![]()
Ti iz sebe sa teme na temi izbacujes sasvim dovoljno da se moze zakljuciti od kakvog si materijala napravljen.
Ja cak i ne moram da highlight te momente.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
A cuj.The 51st State wrote: 15 Dec 2021, 14:14Lol, bas vas izdresirali ali haj kontam te samosvjesne furke, no stvar je ipak malo sira od licnih izbora, utjerivanje u suru i konstantna psihoza se odrzava tim mandatorijima. Dokle, vidjecemo.MunDzi wrote: 15 Dec 2021, 14:03
Ja se dobrovoljno samotestiram i moji prijatelji takodjer prije nego se nadjemo na druzenje.
Nije pod moranjem, to su nase odluke i nasi dogovori.
A testovi su za sada gratis.
Nije to bio moj prijedlog, nego od jedne prijateljice.
Zena je zabrinuta jer je imala jako tesku operaciju prije 3 godine. Jedva je ziva ostala.
Meni nije tesko ispostovati tu zelju.
Ako vec zelimo da se okupimo u necijoj kuci, iako smo svi vakcinisani zasto bi bio problem uraditi sat prije dolaska kucni test.
Sekunda posla. Dok sam zavrsila sa sminkanjem i odjecom, zraknes na rezultate i bar ides na druzenje znajuci da joj ne mogu nauditi.
-
- Inventar foruma
Ma dobro, normala je sve sto se u raji dogovorom radi, ali to nema veze sa zivotinjskom farmom u koju klizimoMunDzi wrote: 15 Dec 2021, 14:21A cuj.The 51st State wrote: 15 Dec 2021, 14:14
Lol, bas vas izdresirali ali haj kontam te samosvjesne furke, no stvar je ipak malo sira od licnih izbora, utjerivanje u suru i konstantna psihoza se odrzava tim mandatorijima. Dokle, vidjecemo.
Zena je zabrinuta jer je imala jako tesku operaciju prije 3 godine. Jedva je ziva ostala.
Ako vec zelimo da se okupimo u necijoj kuci, iako smo svi vakcinisani zasto bi bio problem uraditi sat prije dolaska kucni test.
Sekunda posla. Dok sam zavrsila sa sminkanjem i odjecom, zraknes na rezultate i bar ides na druzenje znajuci da joj ne mogu nauditi.
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
Croatia has become a popular destination for Russians coming to get COVID-19 vaccines that are recognised by the EU.
According to data from the Croatian Bureau of Statistics, some 1,279 Russians live in Croatia.
Before Croatia, Russians used to travel to Serbia to get the vaccine. But the tables have since turned and the possibility to obtain COVID certificates, as well as the single-shot J&J vaccine and availability of flights, has put Croatia on the map, even though Russians need a visa to enter the country.
https://balkaninsight.com/2021/11/19/ru ... king-jabs/
According to data from the Croatian Bureau of Statistics, some 1,279 Russians live in Croatia.
Before Croatia, Russians used to travel to Serbia to get the vaccine. But the tables have since turned and the possibility to obtain COVID certificates, as well as the single-shot J&J vaccine and availability of flights, has put Croatia on the map, even though Russians need a visa to enter the country.
https://balkaninsight.com/2021/11/19/ru ... king-jabs/
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- MunDzi
- Svadjalica
Predostrozne mjere moraju postojati i u sveopstem drustvu.The 51st State wrote: 15 Dec 2021, 14:25Ma dobro, normala je sve sto se u raji dogovorom radi, ali to nema veze sa zivotinjskom farmom u koju klizimoMunDzi wrote: 15 Dec 2021, 14:21
A cuj.
Sve dok je u granicama zdravog razuma.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Mah govorili su pocetkom 2021. godine da ce Sputnik biti priznata u jesen, pa u augustu odgodise do kraja godine i sad opet do pocetka 2022.Venera wrote: 15 Dec 2021, 13:00
Jednostavno nemam pojma što se desilo, nadam se da je dobro.
Ima nade za tvog Sputnika
Sputnik V Vaccine will not be approved by the European Union until the first quarter of 2022, as the vaccine needs to undergo additional reviews.
Kad će Kineske na red?![]()
Testirane su one kad ikad. To je sad samo suplja prica i geopoliticke igre. Ne znaju sta ce Rusi uraditi po pitanju Ukrajine jer najavljuju rusku invaziju pocetkom naredne godine, pa de i da ovo za Sputnik usput odgodimo...
-
- Seksologinja
Grozno, ispolitiziraše cijepljenje i cijepivo. Sad čitam, u Rusiji, opet mnogi nisu primi jer nije priznata od strane WHO i EMA. Doslosvno dvije negativne posljedice zbog politike.MarlboroGold wrote: 15 Dec 2021, 14:31Mah govorili su pocetkom 2021. godine da ce Sputnik biti priznata u jesen, pa u augustu odgodise do kraja godine i sad opet do pocetka 2022.Venera wrote: 15 Dec 2021, 13:00
Sputnik V Vaccine will not be approved by the European Union until the first quarter of 2022, as the vaccine needs to undergo additional reviews.
Testirane su one kad ikad. To je sad samo suplja prica i geopoliticke igre. Ne znaju sta ce Rusi uraditi po pitanju Ukrajine jer najavljuju rusku invaziju pocetkom naredne godine, pa de i da ovo za Sputnik usput odgodimo...

-
- Inventar foruma
Osim maske u zatvorenim prostorima (donekle) i socijalne distance sve i jedna ostala je nerazumna,MunDzi wrote: 15 Dec 2021, 14:30Predostrozne mjere moraju postojati i u sveopstem drustvu.The 51st State wrote: 15 Dec 2021, 14:25
Ma dobro, normala je sve sto se u raji dogovorom radi, ali to nema veze sa zivotinjskom farmom u koju klizimo
Sve dok je u granicama zdravog razuma.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13945 times
- Been thanked: 23014 times
Bizi ba, nosi toMarlboroGold wrote: 15 Dec 2021, 14:31Mah govorili su pocetkom 2021. godine da ce Sputnik biti priznata u jesen, pa u augustu odgodise do kraja godine i sad opet do pocetka 2022.Venera wrote: 15 Dec 2021, 13:00
Jel pise na njemu made in russia, odmah znas da ne valja.
Ne treba tu nista drugo
Dozvolite da se obratimo
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ja Ruse ne volim nikako i svjestan sam i odredjenih stereotipa (bez obzira sto dalje od mene to bolje), ali ne vidim logiku u tome da su samo na zapadu ljudi dovoljno strucni za kreiranje vakcina. To je osnovna postavka od koje bi covjek trebao polaziti.Fuddo wrote: 15 Dec 2021, 14:41Bizi ba, nosi toMarlboroGold wrote: 15 Dec 2021, 14:31
Mah govorili su pocetkom 2021. godine da ce Sputnik biti priznata u jesen, pa u augustu odgodise do kraja godine i sad opet do pocetka 2022.
Ne treba tu nista drugo
-
- Seksologinja
MarlboroGold wrote: 15 Dec 2021, 14:46Ja Ruse ne volim nikako i svjestan sam i odredjenih stereotipa (bez obzira sto dalje od mene to bolje), ali ne vidim logiku u tome da su samo na zapadu ljudi dovoljno strucni za kreiranje vakcina. To je osnovna postavka od koje bi covjek trebao polaziti.Fuddo wrote: 15 Dec 2021, 14:41
Bizi ba, nosi to
Ne treba tu nista drugo

- Fuddo
- Maliciozni seronja
To da ista valja uzimali bi RusiMarlboroGold wrote: 15 Dec 2021, 14:46Ja Ruse ne volim nikako i svjestan sam i odredjenih stereotipa (bez obzira sto dalje od mene to bolje), ali ne vidim logiku u tome da su samo na zapadu ljudi dovoljno strucni za kreiranje vakcina. To je osnovna postavka od koje bi covjek trebao polaziti.Fuddo wrote: 15 Dec 2021, 14:41
Bizi ba, nosi to
Ne treba tu nista drugo
Znaju ljudi najbolje sa kakvim prevarantima imaju posla, statije
Dozvolite da se obratimo
- Calla
- Legenda foruma
- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Nisu geopoliticke igre bez razloga,
ako se od svih zemalja trazi validna dokumentacija za kvalitet proizvoda koja je potrebna za priznavanje jedne vakcine onda bi se trebali svi tih istih dogovorenih pravila I pridrzavati. Inspektori kontrole od WHO su javili da to RUSIJA sa svojim Sputnik vakcinom jos uvjek nije ucinila.
ako se od svih zemalja trazi validna dokumentacija za kvalitet proizvoda koja je potrebna za priznavanje jedne vakcine onda bi se trebali svi tih istih dogovorenih pravila I pridrzavati. Inspektori kontrole od WHO su javili da to RUSIJA sa svojim Sputnik vakcinom jos uvjek nije ucinila.
Last edited by Calla on 15 Dec 2021, 14:59, edited 1 time in total.
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Sta mislis zasto je Sputnik odobrena od strane skoro 80 zemalja?
Kakav WHO po pitanju toga. Zna se tacno sta je problem, a to je Rusija sama po sebi.
Kakav WHO po pitanju toga. Zna se tacno sta je problem, a to je Rusija sama po sebi.
- MunDzi
- Svadjalica
Rusku je uzeo samo onaj kome nije bila ponudjena zapadna.
- Fuddo
- Maliciozni seronja
https://www.euronews.com/2021/12/14/rus ... ys-kremlinMarlboroGold wrote: 15 Dec 2021, 14:52 Sta mislis zasto je Sputnik odobrena od strane skoro 80 zemalja?
Jasno je svakom da nesto muljaju.
Cuj, nisu najbolje razumijeli sta traze od njih?
Ojebote
Dozvolite da se obratimo