Ja mislim da je to obicaj nastao, kad dodje familija izdalekaMutevelija wrote: 14 Dec 2021, 21:16Ali ne kontam onda to koristenja alkhoola i satore nakon sahrane.
mora jesti i piti..mrtvac se drzao po tri dana u kuci..
Moderator: Krokodil Behko

Ja mislim da je to obicaj nastao, kad dodje familija izdalekaMutevelija wrote: 14 Dec 2021, 21:16Ali ne kontam onda to koristenja alkhoola i satore nakon sahrane.

Jeste,mislim da je i po selima.

U jednoj kapeli nije .

Kapele su male..Mutevelija wrote: 14 Dec 2021, 22:45U jednoj kapeli nije .
Bas sam vidio ima konopac povuces I zvono se zanjise.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nema potrebe se puno tu kačiti.
To je ono šta sam pisao više puta, o komentarima pred Popis 2013 kada su Bosanci mislili da će ih biti bar 30% pa su pisali svakakve bljuvotine, samo se sada prave fini jer je rezultat pokazao 1%. Srećom pa je takav komentar postavljen i na ovoj temi pa ne moram trošiti vrijeme u traženju komentara prije 2013.CikCikCikPogodi wrote: 14 Dec 2021, 17:07 Posto je ovo vijest od RTV takozvane Herceg Bosne, ovo je vrlo vjerovatno namjesteno, kako bi Bosanci koji se prave da su Hrvati a zive u BiH, da koriste kao polugu za lobiranje u EU protiv onih Bosanaca sto se prave da su Bosnjaci.

Sta vjestaciti,pa zar nije uhvacen taj?Hurija wrote: 15 Dec 2021, 15:43 Video nadzor bi ako ga ima u zgradi ,mogao riješiti sve dileme . Taj se rukopis moze vještačiti , ima se od čega tu početi raditi .

To je naš MRH ,garant .Mutevelija wrote: 14 Dec 2021, 17:18 Ali otkad bosnjaci pisu vak
Purgerski naglasak ako.nije ironicno napisano.
Hocetel da "vak"

Bolje bi mu bilo na psihijatriji u Podromaniji, tamo ima vise prirode, mozda dode sebi na cistom zraku.Mutevelija wrote: 15 Dec 2021, 15:40 Zavrsii u jagomiru.
Zanima me sad zasto tamo zasto ne u zatvoru?