Mislim kontas li ti koliko je taj odnos vas, vec sad toksican?
Otkini se od toga, pravi rez, jer te nece biti nigdje

vala bas tako sto posto si upravu , ma nejavljam se njoj ,ostaje na blokiran broj necu da joj dadnem vise sansi , onda kad je neki drugi zavede onda ce opet isto ko prije samnom , ja zadnji dodzem uvjekShadow wrote: 15 Dec 2021, 11:22 Hajd prestani joj bit rame za plakanje i na raspolaganju kad god joj se prohtije, odnosno kad je svi drugi otkace pa ne zna sta bi, kud bi, i nema gdje.
Mislim kontas li ti koliko je taj odnos vas, vec sad toksican?
Otkini se od toga, pravi rez, jer te nece biti nigdje![]()

Ne, nego da ne bude utjeha

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Sta rece, crni Mute?

Reko da o'suje sta onoj Australac sto ga nece.
Zašto ti je toliko bitno da ti djevojka bude bosanka?hopjoppe5 wrote: 15 Dec 2021, 11:17iz desperacije valjda da, gdje cu nasci neko kao ona ovdje? nigdje vala , ali cu uvjek drzati to u srcu sto me je povredila bilo je danima viste sve vidjeli ovdje koliko sam bio u boluZizi505 wrote: 15 Dec 2021, 11:10
Dobro, jeste to malo previše vozanja sa njene strane.
Sviđa li se još ona tebi barem malo?

a jel se vraca na pink zmajevima ili na bijelim misevima?hopjoppe5 wrote: 15 Dec 2021, 10:35 evo opet pocela da mi se vraca, sad vise neznam nija ovo dosadilo

Hos rec da su bosanke lose mogucnosti?Zizi505 wrote: 15 Dec 2021, 16:57Zašto ti je toliko bitno da ti djevojka bude bosanka?hopjoppe5 wrote: 15 Dec 2021, 11:17
iz desperacije valjda da, gdje cu nasci neko kao ona ovdje? nigdje vala , ali cu uvjek drzati to u srcu sto me je povredila bilo je danima viste sve vidjeli ovdje koliko sam bio u bolu
Ako već dugo živiš u Australiji, nekako mi je uskraćivanje sebi puno boljih mogućnosti insistiranje da ti žena mora biti bosanka.
Hoću.Mutevelija wrote: 15 Dec 2021, 17:11Hos rec da su bosanke lose mogucnosti?Zizi505 wrote: 15 Dec 2021, 16:57
Zašto ti je toliko bitno da ti djevojka bude bosanka?
Ako već dugo živiš u Australiji, nekako mi je uskraćivanje sebi puno boljih mogućnosti insistiranje da ti žena mora biti bosanka.

Sto kritikujes nase cure'

Ako mu je glavni prioritet za ženidbu da ona mora biti bosanka, naravno da ću kritikovati.
Zizi505 wrote: 15 Dec 2021, 19:13 Mislim, ako ti je nacionalna/etnička pripadnost glavni prioritet kod izbora za ženidbu onda ti je bolje da se ne ženiš

Znal Jennifer napravit pitu?Zizi505 wrote: 15 Dec 2021, 19:13Ako mu je glavni prioritet za ženidbu da ona mora biti bosanka, naravno da ću kritikovati.
Po čemu smo to mi bosanke bolje od žena drugih nacionalnosti koje može upoznati u Australiji?
Mislim, ako ti je nacionalna/etnička pripadnost glavni prioritet kod izbora za ženidbu onda ti je bolje da se ne ženiš, jer to nije faktor koji određuje vrijednost bilo koje osobe.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests