Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
Moderator: Krokodil Behko
- dadojović
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
- Status: Offline
Re: Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
Odmah prestati s uporabom cjepiva, vatre i kotača! Koliko je ljudi umrlo od cijepiva, vatre ili pod kotačima. Napredak čovječanstva je laž. Zavjera da nas čipiraju. Kotač su izmislili samo da gaze našu djecu. Ne damo im djecu!
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
Lavlje, da li znaju tko im je izvor zaraze? Pretpostavljam u zatvorenom prostoru.Lavlje_srce wrote: 16 Dec 2021, 13:07 Mojih je fkt dosta imalo koronu u zadnjih 2 mjeseca. 5 cijepljenih, 4 necijepljena.
Nisu zarazili jedni druge i svi su imali blazu klinicku sliku. Niko nije zavrsio u bolnici. Ovo su naravno samo anegdotalni podaci, ali i oni nesto govore.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Opet ne razumijem vakcinisan moze uci u restoran nevakcinisan ne moze - a jednako mogu da imaju koronu i da je prenose dakle odkud manji rizik od proklizavanja kako ces znati / koliko manji rizik da je vakcinisan sigurniji kad zaraza otprilike 15 dana prezivi u organizmu. Sto se tice poredjenja sa gumama - veoma dobro , osiguranjeDuminjo wrote: 16 Dec 2021, 13:00Ev jedna slikovita usporedbaMorningStar wrote: 16 Dec 2021, 11:14
Razumijem ja dio oko smanjenja mogucnosti komplikacija ako si vakcinisan - nego ono sto ne razumijem je narativ da ako nisi vakcinisan ugrozavas druge ( a evo i sami smo zakljucili otprilike da i vakcinisani prenose virus - ne samo mi mislim nego i CDC itd) te restrikcije koje se samo odnose na nevakcinisane.Dalje drugi segment opet je zasto ne dati pravo na izbor - kao sto sam napisao svako moze da ocijeni dali zeli prihvatiti rizik komplikacija veci, kao sto se dopusta da ljudi ne znam piju alkolol,puse,jedu mcdonalds svaki dan sto itekako ubija.Opet ako je problem zdravstvo potpisi da se odrices prava na lijecenje ako nisi vakcinisan i case closed ( opet u americi ako imas kesa dobit ces najbolju medicinsku uslugu na svijetu - ako nemas mozes umrijet u lobiju bolnice)![]()
Ako po snijegu vozis na ljetnim gumama, ti si opasan za ostale. Ako vozis na zimskim gumama, opet si opasan ali mnogo manje.
Ako proklizes na ljetnim gumama, osiguranje ti nista ne placa. Ako proklizes na zimskim, osiguranje placa.
Fazon je sto zimske gume ne stete autu i mozes vozaca natjerati da ih stavi. A vidjeli smo da ima slucajeva gdje su vakcine stetile ljudima..
Zato se ne moze reci da nevakcinisan nema pravo na lijecenje zbog tog rizika (koliki god da je taj rizik, on postoji)
Last edited by MorningStar on 16 Dec 2021, 13:17, edited 2 times in total.
-
Venera
- Seksologinja

Mala ispravka, kotaci nisu izum, vec su kopirani iz okruglih primjeraka koji se kotrljaju u prirodi.dadojović wrote: 16 Dec 2021, 13:13 Odmah prestati s uporabom cjepiva, vatre i kotača! Koliko je ljudi umrlo od cijepiva, vatre ili pod kotačima. Napredak čovječanstva je laž. Zavjera da nas čipiraju. Kotač su izmislili samo da gaze našu djecu. Ne damo im djecu!
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4123 times
- Been thanked: 3091 times
Uglavnom ne znaju, jesu zarazeni u zatvorenim prostorima.Venera wrote: 16 Dec 2021, 13:13Lavlje, da li znaju tko im je izvor zaraze? Pretpostavljam u zatvorenom prostoru.Lavlje_srce wrote: 16 Dec 2021, 13:07 Mojih je fkt dosta imalo koronu u zadnjih 2 mjeseca. 5 cijepljenih, 4 necijepljena.
Nisu zarazili jedni druge i svi su imali blazu klinicku sliku. Niko nije zavrsio u bolnici. Ovo su naravno samo anegdotalni podaci, ali i oni nesto govore.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Lavlje_srce
- Alienka

Sraman post.dadojović wrote: 16 Dec 2021, 13:13 Odmah prestati s uporabom cjepiva, vatre i kotača! Koliko je ljudi umrlo od cijepiva, vatre ili pod kotačima. Napredak čovječanstva je laž. Zavjera da nas čipiraju. Kotač su izmislili samo da gaze našu djecu. Ne damo im djecu!

Memento Mori
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2753 times
- Been thanked: 8615 times
Pa nemaju bas jednako i ne prenose je bas jednako.MorningStar wrote: 16 Dec 2021, 13:15Opet ne razumijem vakcinisan moze uci u restoran nevakcinisan ne moze - a jednako mogu da imaju koronu i da je prenose dakle odkud manji rizik od proklizavanja kako ces znati / koliko manji rizik da je vakcinisan sigurniji kad zaraza otprilike 15 dana prezivi u organizmu. Sto se tice poredjenja sa gumama - veoma dobro , osiguranjeDuminjo wrote: 16 Dec 2021, 13:00
Ev jedna slikovita usporedba![]()
Ako po snijegu vozis na ljetnim gumama, ti si opasan za ostale. Ako vozis na zimskim gumama, opet si opasan ali mnogo manje.
Ako proklizes na ljetnim gumama, osiguranje ti nista ne placa. Ako proklizes na zimskim, osiguranje placa.
Fazon je sto zimske gume ne stete autu i mozes vozaca natjerati da ih stavi. A vidjeli smo da ima slucajeva gdje su vakcine stetile ljudima..
Zato se ne moze reci da nevakcinisan nema pravo na lijecenje zbog tog rizika (koliki god da je taj rizik, on postoji)a imas zimske gume (po svom izboru) ili lance u gepeku (dakle to je taj rizik sto sam spomenuo ok neces se vakcinisati nema njege u slucaju komplikacija)
![]()
Isto kao Sto onaj sa zimskim gumama nema jednake sanse da proklize kao onaj sa ljetnim. A oba mogu proklizati.
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
Ok mozes mi samo onda da objasnis kako evo osoba X ulazi u restoran vakcinisana i osoba Y nevakcinisana. Koliko je rizik manji da osoba X ce prenijeti zarazu veca od osobe Y (naravno ne trazim da ti objasnis nego linkovi ili slicno)Duminjo wrote: 16 Dec 2021, 13:27Pa nemaju bas jednako i ne prenose je bas jednako.MorningStar wrote: 16 Dec 2021, 13:15
Opet ne razumijem vakcinisan moze uci u restoran nevakcinisan ne moze - a jednako mogu da imaju koronu i da je prenose dakle odkud manji rizik od proklizavanja kako ces znati / koliko manji rizik da je vakcinisan sigurniji kad zaraza otprilike 15 dana prezivi u organizmu. Sto se tice poredjenja sa gumama - veoma dobro , osiguranjea imas zimske gume (po svom izboru) ili lance u gepeku (dakle to je taj rizik sto sam spomenuo ok neces se vakcinisati nema njege u slucaju komplikacija)
![]()
Isto kao Sto onaj sa zimskim gumama nema jednake sanse da proklize kao onaj sa ljetnim. A oba mogu proklizati.
I jos mi onda ostane to da i gripa ubija ali ljudi se ne prisiljavaju da prime vakcinu od gripe koja jednako spasava zivote.
- Duminjo
- Urednik foruma

Ne otvaram linkove i ne citam Internet doktore.MorningStar wrote: 16 Dec 2021, 13:30Ok mozes mi samo onda da objasnis kako evo osoba X ulazi u restoran vakcinisana i osoba Y nevakcinisana. Koliko je rizik manji da osoba X ce prenijeti zarazu veca od osobe Y (naravno ne trazim da ti objasnis nego linkovi ili slicno)Duminjo wrote: 16 Dec 2021, 13:27
Pa nemaju bas jednako i ne prenose je bas jednako.
Isto kao Sto onaj sa zimskim gumama nema jednake sanse da proklize kao onaj sa ljetnim. A oba mogu proklizati.![]()
I jos mi onda ostane to da i gripa ubija ali ljudi se ne prisiljavaju da prime vakcinu od gripe koja jednako spasava zivote.
Zao mi je
- Dori
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14877 times
Ni facebook?Duminjo wrote: 16 Dec 2021, 13:31Ne otvaram linkove i ne citam Internet doktore.MorningStar wrote: 16 Dec 2021, 13:30
Ok mozes mi samo onda da objasnis kako evo osoba X ulazi u restoran vakcinisana i osoba Y nevakcinisana. Koliko je rizik manji da osoba X ce prenijeti zarazu veca od osobe Y (naravno ne trazim da ti objasnis nego linkovi ili slicno)![]()
Zao mi je![]()
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
Pa kako onda znas da je veca sansa da nevakcinisan prosiri zarazu od vakcinisanog ?Duminjo wrote: 16 Dec 2021, 13:31Ne otvaram linkove i ne citam Internet doktore.MorningStar wrote: 16 Dec 2021, 13:30
Ok mozes mi samo onda da objasnis kako evo osoba X ulazi u restoran vakcinisana i osoba Y nevakcinisana. Koliko je rizik manji da osoba X ce prenijeti zarazu veca od osobe Y (naravno ne trazim da ti objasnis nego linkovi ili slicno)![]()
Zao mi je![]()
- Duminjo
- Urednik foruma

Ima u knjigamaMorningStar wrote: 16 Dec 2021, 13:33Pa kako onda znas da je veca sansa da nevakcinisan prosiri zarazu od vakcinisanog ?![]()
- Lavlje_srce
- Alienka

Koliko li sam samo propustila u zivotu time sto nikad nisam imala FB. Ah.
Last edited by Lavlje_srce on 16 Dec 2021, 13:38, edited 1 time in total.
Memento Mori
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22564 times
- Been thanked: 20707 times
Na FB od internet doktora moReš čuti da ako se vakcinišemo da će nam se ćune smanjiti.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
-
Venera
- Seksologinja

Lavlje, da li to znaci da ce poslije tog datuma u 2023 biti pod marketing authorisation pod fazom pandemije.Lavlje_srce wrote: 16 Dec 2021, 13:19Sraman post.dadojović wrote: 16 Dec 2021, 13:13 Odmah prestati s uporabom cjepiva, vatre i kotača! Koliko je ljudi umrlo od cijepiva, vatre ili pod kotačima. Napredak čovječanstva je laž. Zavjera da nas čipiraju. Kotač su izmislili samo da gaze našu djecu. Ne damo im djecu!
![]()
Marketing authorisation se daje lijekovima za dugotrajnu upotrebu, a ovaj je odobren zbog pandemije.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Ili ono slušaju te doktore da koriste konjsku mast, a ne vjeruju ni u koronu niti vakcinu 
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Duminjo
- Urednik foruma

Supci.. Niko rakiju da preporuciMarlboroGold wrote: 16 Dec 2021, 13:39 Ili ono slušaju te doktore da koriste konjsku mast, a ne vjeruju ni u koronu niti vakcinu![]()
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Ih sto im Dado suknu 
-
Venera
- Seksologinja

Piše se protiv mRNA cijepiva, nisam primjetila da su druga cijepiva metadadojović wrote: 16 Dec 2021, 13:13 Odmah prestati s uporabom cjepiva, vatre i kotača! Koliko je ljudi umrlo od cijepiva, vatre ili pod kotačima. Napredak čovječanstva je laž. Zavjera da nas čipiraju. Kotač su izmislili samo da gaze našu djecu. Ne damo im djecu!
Zato ste i vi sa foruma birali klasićne ili vektorske.
Last edited by Venera on 16 Dec 2021, 13:50, edited 1 time in total.
-
Venera
- Seksologinja

Ali kome