Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
Moderator: Krokodil Behko
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2274 times
- Been thanked: 5454 times
Re: Hoćete li se vakcinisati protiv korone?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Fuck you a friendly note to start the day
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
Nisu mogli u Turskoj i drugim državama, kao što su i ovdje birali, pa su išli u SR u HR, ali to je bio blagi oblik prisiljavanja zbog birokratskih zavrzlama, a ne zbog upitne kvalitete ruskih i kineskih cijepiva. U EU su mnogi htjeli klasićnu, pa su odbili cijepljenje.Francuzi rade na prvoj klasićnoj za mart 2022. Znaci, mnogi su nepravilno i nepravedno osuđeni da su antivakseri. Mnogi, cijepljeni u prvim mjesecima su bili sa kineskom i ruskom jer se žele zaštititi. Takvi su diskriminirani birokratijom.Calla wrote: 16 Dec 2021, 15:54Nisam sigurna da su mogli birati, I da su znali unaprijed cije vakcine na kojoj granici prolaze ili ne prolaze, nego koliko je I cijeg cjepiva bilo na raspolaganju, onoliko koliko I sta dobijes toliko I ponudis vakcinisanima,Venera wrote: 16 Dec 2021, 14:48
Ali to nije isto, evo u Turskoj uzimaju treću i četvrtu dozu Pfizer jer su cijepljeni Kinezom.
Kako se moglo unaprijed znati o tome u vezi cijepiva? Mnogi nisu imali izbora, a drugi su birali.
vakcin produkcija prosle godine nije dostizala potrebu razlicitih vakcina po narudzbi, svi su cekali A ako se dobro sjecam Putin je bio najbrzi sa svojim Sputnikom , medutim tek sada se radi na usporedbi cije su vakcine najefikasnije I isporuka je postala brza zato I mjenjanje pravila drugacije efikasnije nabavke.
Želim podvući, premalo je potrebe mnogih da razgovaraju o tome na temi.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4111 times
- Been thanked: 3081 times
Evo Suncane i evo sta vi podrzavate:Lavlje_srce wrote: 16 Dec 2021, 14:55To nije istina.dadojović wrote: 16 Dec 2021, 14:47 Lavlje piše o slučaju iz Hrvatske. Riječ je o učiteljici Bernardi Jug. Pa eto, kome nije mrsko neka gugla o liku i djelu dotične, koja brani našu djecu od cjepiva.
Pisala sam o casnoj sestri koja nije mogla uci u skolu i uciteljici iz sela kraj Pule.
Zalosno je ovo sto radite.
Sto se tice drage Ljubice, iz nekog razloga se ne moze uploadati video, ali ovo su njene rijeci na datom videu, citiram:
"Evo, ja sam Ljubica Jikic, radim u osnovnoj skoli Pehlin. Danas sam evo dosla na nastavu, u 10.40 sam trebala poceti nastavu. Ravnatelj je izasao preda me da me primi. Rekao je neka udjem na razgovor da mi objasni nesto i onda je procitao tu odredbu Civilnog Stozera i rekao neka potpisem uz jednog svjedoka, bila je racunovotkinja uz njega. Ja nisam potpisala tu njegovu izjavu i pozvala sam se na svoju savjest. Medjutim on nije htio to ni cut' ni nista. Rekao je neka se ja slobodno javim nasim biskupima ako ja drzim njihove zakone i mogu cak i Papi, i da se trebam udaljiti sa skolskog prostora. da ne smijem biti niti unutar prostora. Ja sam pitala onda, a sta cemo sa djecom, imam 5 sati nastave. Onda je odgovorio da ce se on pobrinuti za tu nastavu. Neka odmah odstupim iz skole i sa skolskog prostora. Neka se udaljim."

Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
ima bosne ❤Rudolph wrote: 16 Dec 2021, 15:32 Dobre vijesti: Vijeće ministara dalo saglasnost za uvođenje QR koda na državnom nivou
Danas je održana 45. sjednica Vijeća ministara BiH na kojoj su jednoglasno donesene sve odluke, a između ostalog, data je saglasnost Ministarstvu civilnih poslova za iskazivanje interesa za priključenje Bosne i Hercegovine sistemu EU digitalnih covid-potvrda.
Cilj je da izdate Covid potvrde budu međunarodno priznate, kako bi se omogućilo građanima iz Bosne i Hercegovine da nesmetano putuju po zemljama Evrope i svijeta.
Kako su kazali iz Vijeća, njih je resorno ministarstvo prethodno upoznalo sa Informacijom o potrebi uspostavljanja tehničkog rješenja za verifikaciju digitalnih covid-potvrda u BiH.
Ministarstvo civilnih poslova će organizovati ministarsku konferenciju u oblasti zdravstva, na kojoj će se razmatrati mogućnosti usaglašavanja tehničkog rješenje i pravnog okvira za verifikaciju digitalnih Covid potvrda u BiH.
Agencija za identifikacione isprave, evidenciju i razmjenu podataka BiH biće nosilac tehničkog rješenja.
🐽
-
- Seksologinja
Dok nije bilo cijepiva jahao si po zabavama, hvalio se kako virus nece na tebe, a kad je došla boca i sahrane, ušutio si se.
- Calla
- Legenda foruma
- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
Ja mogu samo jedno priznati ne bi im bila u kozi sa ovolikim razlicitim odlukama,i gore sam jos nesto dodala da EU ne priznaje Sputnik vakcinu zato sto ta vakcina regularno jos nije priznata od WHO.
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Calla
- Legenda foruma
Cini ti se da su mnogi zeljeli klasicnu. Vecina je barem u Njemackoj cjepljena prvom I drugom, Biontec, ostalo je malo ovih skepticnih za klasicnu vakcinu.Venera wrote: 16 Dec 2021, 16:28Nisu mogli u Turskoj i drugim državama, kao što su i ovdje birali, pa su išli u SR u HR, ali to je bio blagi oblik prisiljavanja zbog birokratskih zavrzlama, a ne zbog upitne kvalitete ruskih i kineskih cijepiva. U EU su mnogi htjeli klasićnu, pa su odbili cijepljenje.Francuzi rade na prvoj klasićnoj za mart 2022. Znaci, mnogi su nepravilno i nepravedno osuđeni da su antivakseri. Mnogi, cijepljeni u prvim mjesecima su bili sa kineskom i ruskom jer se žele zaštititi. Takvi su diskriminirani birokratijom.Calla wrote: 16 Dec 2021, 15:54
Nisam sigurna da su mogli birati, I da su znali unaprijed cije vakcine na kojoj granici prolaze ili ne prolaze, nego koliko je I cijeg cjepiva bilo na raspolaganju, onoliko koliko I sta dobijes toliko I ponudis vakcinisanima,
vakcin produkcija prosle godine nije dostizala potrebu razlicitih vakcina po narudzbi, svi su cekali A ako se dobro sjecam Putin je bio najbrzi sa svojim Sputnikom , medutim tek sada se radi na usporedbi cije su vakcine najefikasnije I isporuka je postala brza zato I mjenjanje pravila drugacije efikasnije nabavke.
-
- Seksologinja
Da, a ne znam, zašto je Kinez problem, vjerovatno papirologija. Cigareta je pisao, oko 80 država je prihvatilo Rusku.Calla wrote: 16 Dec 2021, 16:34 Ja mogu samo jedno priznati ne bi im bila u kozi sa ovolikim razlicitim odlukama,i gore sam jos nesto dodala da EU ne priznaje Sputnik vakcinu zato sto ta vakcina regularno jos nije priznata od WHO.

- MunDzi
- Svadjalica
- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Meni je bukvalno postalo svejedno za koronu.
Ako treba da pocrkamo svi skupa, i vakcinisani i ne vakcinisani, nek pocrkamo.
Jebat je. Cuvat se koliko mozes i zivi zivot.
U svoj toj prici o koroni, zaboravili smo da ljudi svakodnevno umiru i oboljevaju od terminalnih bolescuga.
U zadnje vrijme sve sto cujem je ovaj bolestan otkrili mu to i to.
Onaj bolestan - otkrili mu to i to.
Ljudi svakodnevno strasne probleme imaju i umiru od raznoraznih bolescuga.
E eto, korona nam postala preokupacija, nemamo drugih problema uopste.
Ako treba da pocrkamo svi skupa, i vakcinisani i ne vakcinisani, nek pocrkamo.
Jebat je. Cuvat se koliko mozes i zivi zivot.
U svoj toj prici o koroni, zaboravili smo da ljudi svakodnevno umiru i oboljevaju od terminalnih bolescuga.
U zadnje vrijme sve sto cujem je ovaj bolestan otkrili mu to i to.
Onaj bolestan - otkrili mu to i to.
Ljudi svakodnevno strasne probleme imaju i umiru od raznoraznih bolescuga.
E eto, korona nam postala preokupacija, nemamo drugih problema uopste.
-
- Seksologinja
Bio je clanak o EU i klasićnoj, zato sam to napisala. Evo Francuzi prave prvu u EU, vjerojatno postoji razlog.Calla wrote: 16 Dec 2021, 16:38Cini ti se da su mnogi zeljeli klasicnu. Vecina je barem u Njemackoj cjepljena prvom I drugom, Biontec, ostalo je malo ovih skepticnih za klasicnu vakcinu.Venera wrote: 16 Dec 2021, 16:28
Nisu mogli u Turskoj i drugim državama, kao što su i ovdje birali, pa su išli u SR u HR, ali to je bio blagi oblik prisiljavanja zbog birokratskih zavrzlama, a ne zbog upitne kvalitete ruskih i kineskih cijepiva. U EU su mnogi htjeli klasićnu, pa su odbili cijepljenje.Francuzi rade na prvoj klasićnoj za mart 2022. Znaci, mnogi su nepravilno i nepravedno osuđeni da su antivakseri. Mnogi, cijepljeni u prvim mjesecima su bili sa kineskom i ruskom jer se žele zaštititi. Takvi su diskriminirani birokratijom.
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4111 times
- Been thanked: 3081 times
Hocete li se sada ispricati za izmisljotine (da bi diskreditirali moje upise) @dadojovicu?
Memento Mori
-
- Seksologinja
Meni još nije jasno, tko je od forumaša i forumašica protiv svih covid cijepiva? 

- Calla
- Legenda foruma
Sve su vakcine koliko toliko priznate ja cu ponovit za mene nema bolje ili gore nego koliko koja zemlja moze izdvojiti uslova za pokrice nabavke vakcine slicno sve kao I sa ostalom robom. A Gle ovo tko bi rekao da je astrazeneca u 150 zemalja priznata vakcina, ispred BIONTECH 131 Moderna 93,Johnson 88 Sinopharm 83,Sputnik 78,Covidshield 70,Sinovac 59,Covaxin 14, Cansinobio 11Venera wrote: 16 Dec 2021, 16:41Bio je clanak o EU i klasićnoj, zato sam to napisala. Evo Francuzi prave prvu u EU, vjerojatno postoji razlog.Calla wrote: 16 Dec 2021, 16:38
Cini ti se da su mnogi zeljeli klasicnu. Vecina je barem u Njemackoj cjepljena prvom I drugom, Biontec, ostalo je malo ovih skepticnih za klasicnu vakcinu.
- Sheval
- Forum [Bot]
- Has thanked: 344 times
- Been thanked: 870 times
Zasto me oplakujes?Lavlje_srce wrote: 11 Dec 2021, 20:10Meni je najteze kad se bocnu neki meni dragi ljudi. O rodbini ne trebam govoriti, mada i tu ima onih gdje mi je tesko uopce razmisljati o tome (da ne kazem nemoguce) i nekih kod kojih racionalno mogu prihvatiti da su to njihove odluke. Tako je i na forumu. Kad procitam ovako sto od tebe i Julie, kidam se. Sta me samo ona zivaca kostala. Eto, bas mi je tesko, valjda vas znam duze nego forumasa vulgaris i drazi ste mi. Mozda/vjerovatno i ja vas nerviram. Ali opet vas volim. Zato mi i jeste tesko.Sheval wrote: 11 Dec 2021, 17:19 Cekajuci booster, dobih i onu protiv sezonske gripe.
Znaci, 3X uboden
Bice insallah i 4X
Ne bih dao onog dozivljaja na aerodromu kad im pokazes passport i vakcine code...pa ko paun prolazis i svi glavom klimaju...ko ono ok si.
Obrijan, osisan, imas code i smijesak.
Mrzim 2020 i 2021.![]()
Jel znas nesto sto ja ne znam?
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 23025 times
- Status: Online
Sahrane su bile kad sam jahao po zabavama,nesta si pobrkala.Jasem i sad kad god mogu al kako je doslo cjepivo ni na jednoj sahrani il dzenazi zbog korone nisam bio.

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
-
- Seksologinja
Nisam, znao si da se možeš zaraziti, ali si se hvalio, npr. epizoda sa tvojim Belgijancima, pa odlazak kčerke u klub, psovao si mjere, ih ima još tvojih bisera. Došla boca, bilo je sahrana, prije i poslije boce, ušutio si se. Važno je da si najglasniji i u centru pažnje dok ne promjeniš stranu ploče.HAVANA wrote: 16 Dec 2021, 17:09Sahrane su bile kad sam jahao po zabavama,nesta si pobrkala.Jasem i sad kad god mogu al kako je doslo cjepivo ni na jednoj sahrani il dzenazi zbog korone nisam bio.Venera wrote: 16 Dec 2021, 16:33
Dok nije bilo cijepiva jahao si po zabavama, hvalio se kako virus nece na tebe, a kad je došla boca i sahrane, ušutio si se.Sta je i kako nemam pojma al sad i sto je fasuju nebo i zemlja od onoga prije.Bas je horor oko mene bio jedan period.

-
- Seksologinja
Ja sam samo skeptična u vezi mRNA cijepivu, ostala mi uopće ne smetaju.Calla wrote: 16 Dec 2021, 17:02Sve su vakcine koliko toliko priznate ja cu ponovit za mene nema bolje ili gore nego koliko koja zemlja moze izdvojiti uslova za pokrice nabavke vakcine slicno sve kao I sa ostalom robom. A Gle ovo tko bi rekao da je astrazeneca u 150 zemalja priznata vakcina, ispred BIONTECH 131 Moderna 93,Johnson 88 Sinopharm 83,Sputnik 78,Covidshield 70,Sinovac 59,Covaxin 14, Cansinobio 11Venera wrote: 16 Dec 2021, 16:41
Bio je clanak o EU i klasićnoj, zato sam to napisala. Evo Francuzi prave prvu u EU, vjerojatno postoji razlog.

Zato se pitam, tko je na forumu protiv svih cijepiva, jer anticovidcijeparoši su protiv cijepljenja bilo kojim covid cijepivom.