Tako je, ne da na svoje i tako će ubuduče biti a ti nastavi sa postovima o 23% koje se sa pola rezervara obiđe, pominjanjem hzhb iako to ne postoji i pisanjem entiteta rs na ćirilici dok ti je ostatak teksta na latinici da se ispoštuje.General War wrote: 16 Dec 2021, 13:21Karicka, ne smatram ja nju SDA vec pravu patriJotkinju, nece ona da kalja " svoje" ali zato anam njihove ce rado reci kako stvari stoje, evo sad i sa svrljanjem po stanu katolicke porodice...tipicno politicko sarajevo, "jedno pricaj drugo radi" nevezano kako se stranka zove.Naseef Mushroom wrote: 16 Dec 2021, 10:36
Ne govorim o SDA nego o tipi političara ili političarke iz SDPa što će vući poteze kao Benjamina Karić a ti si shvatio to kao preuzimanje od strane SDA. Naravno kada je dovoljno da gospođa Karić ne dozvoli na spomeniku na Kazanima da se cijela Armija i jedinica generalizuju ona za tebe postaje SDAovka,
džaba 25 godina gdje je SDP u Sarajevu i ostatku entiteta Federacija bio najžešći protivnik SDAu, dovoljno je u momentu gdje Dodik kopira Karadžića i čitav svijet upozorava na eskalacije da SDP pokaže političku zrelost bez emocija "Kada su takve stvari u pitanju svi se trebamo ujediniti, čak i sa Bakirom pa kada sve prođe opet ćemo ga i stranku mu prozivati zbog korupcije" i oni za tebe postaju odmah lijevo krilo SDA.
Fino kako si počeo konačno koristiti izraz političko Sarajevo i hzhb a vidim poštuješ Draškovo i Dodiko i koristiš ćirilicu za taj entitet, je li to imaš zapisano odmah pored "23% teritorije"?
Rado bi SDP sa SDA ali ne mogu biti toliko ofirni, ipak glasaci odose od SDPa ne SDA vec NS...ali tu je uskocio Hadjikadija...ali se izlanuo prije vremena...pa ispade ofiiran
Ti i ta tvoja raja mislite da su stranci blesavi...de ba.
Naravno da koristim cirilicu, nemam zapisano ali da, 23% teritorije je gdje vlada "gradjanski" princip vrijednosti kako ti objasni u predhodnom postu...znam nekad zapisati i pola rezervoara u golfu i predjes sve, kad me pocnu vuci za rukav patriJote ko ti....samo neka te Bakir brani protiv fgr, i kao i dosada rezultati nece izostati...nisam se ja sastajao sa draskom i onim u mostaru vec tvoja princeza Karicka...ali bas me zasmijes svojim mentalnim akrobacijama. Hvala ti.
I na tvoju žalost stranci koje pominješ neće da hapse bijelu Al-Kaidu već je drugačija politika od one koju si očigledno očekivao
https://www.klix.ba/vijesti/bih/njemack ... /211216096
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)