sann wrote:3od mene,SRETNO...

samo da cestitam Zmajevima i da im se do neba zahvalim za pobjedu!

srce mi je k'o Grmec!

sann wrote:3od mene,SRETNO...
Krokodil Behko wrote:Nova internetska fora
„Kažu, Senad Hadžić već krenuo pješke za Brazil.“
..naravno,na sluzbenom ulazu....Julia-Klara wrote:sann,a jesi vidjela plavog???
Pasaga wrote:Krokodil Behko wrote:Nova internetska fora
„Kažu, Senad Hadžić već krenuo pješke za Brazil.“
...sad ga pogotovu cure nece htjet...
vicu...nevalja....puno preso....
..........pogodih.....paparaci wrote:sann wrote:3od mene,SRETNO...
![]()
samo da cestitam Zmajevima i da im se do neba zahvalim za pobjedu!![]()
![]()
:ljiljani
srce mi je k'o Grmec!
buraz,gledao sam sve te ekipe.Blackhawk wrote:Bosna je prva sa 13. bodova, Grcka druga sa 10, ali jos puno je utakmica ispred tako da se ne moze reci da je Brasil tu..
Jos 5 utakmica ima Bosna da odigra, i treba svaku da pobjedi.. Ako bi neku izgubili onda bi morali cekati da i Grcka negdje kiksa, ili eventualno Slovacka..
Slovacka ima 8 bodova, i imaju 2 utakmice protiv BiH, a nisu uopste za otpisati.
Protiv Litvanije i Latvije smo dobro odigrali kod kuce, ali opet imaju gostujuce utakmice, mada mislim da mozemo uzeti ih lako, ako se bude igralo kao protiv Grcke..
Znaci bitno je kako cemo odigrat sa Slovackom i kako ce Grcka igrati ostale susrete...
Ici na svaku utakmicu kao da je najvaznija, pobjedit, i samo tako cemo otici u Brasil..
Bas je bilo suprotno. Uvijek smo gubili bodove na slabijim ekipama..greeneyes wrote:Ne treba jos rezervisat' karte za Brazil![]()
Sto se tice preostalih meceva nasih zmajeva,ne treba se previse brinuti,jer nasa ekipa je uvijek dobro prolazila protiv ovih "manjih" ekipa,
ali opreznosti nikad dosta![]()
![]()
Respektuj svakog',ne boj' se nikog'
Ne slazem se s tobom,ne mozes na osnovu jednog kiksa, izjaviti kako uvijek gubimo protiv slabijih ekipaBlackhawk wrote:Bas je bilo suprotno. Uvijek smo gubili bodove na slabijim ekipama..
Prosle kvalifikacije za EURO 2012, svi smatraju da smo pokradeni protiv Francuza i da nismo otisli na Euro, ali zaboravljaju da smo mi odigrali 1:1 u gostima kod Albanije i da smo tu pobijedili da bi imali 1 bod vise od Francuza, sa nerijesenim rezultatom protiv Fra..
I bili bi na EURU, a FRA bi igrala protiv POrtugala ili neke druge reprezentacije u barazu...
A njihov go u gostima nema veze jel...Čak i ako izgubimo od Slovačke na gostovanju a Grci pobijede u obje sljedeće utakmice, prvo mjesto je naše zbog neuporedivo bolje gol razlike.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest