Nije bas tako,
Mi sto imamo najvise pelcovanih, imamo i najvise lavljih i fufeta.
Nista im nemremo.
Al se uredno prvi nacrtaju u ER kad ne mogu da disu i vicu imam i ja pravo na medicinsku njegu, staajeeee!!!
Pune ih bolnice.
Moderator: Krokodil Behko

Nije bas tako,

Baš si neki komičar.Fuddo wrote: 18 Dec 2021, 13:13 Nije bas tako,
Nista im nemremo.
Al se uredno prvi nacrtaju u ER kad ne mogu da disu i vicu imam i ja pravo na medicinsku njegu, staajeeee!!!
Pune ih bolnice.

ImaTaare wrote: 18 Dec 2021, 13:16Baš si neki komičar.Fuddo wrote: 18 Dec 2021, 13:13 Nije bas tako,
Nista im nemremo.
Pune ih bolnice.
Kolko je to tvoje "pune ih bolnice"? Ima l kaka cifra?

Jok. Ne diskutujem ja sa televizorom neg s tobom.

Eno Boing ukinuo obavezno cijepljenje za osoblje, poumirase im piloti.Taare wrote: 18 Dec 2021, 13:16Baš si neki komičar.

Treba nam samo Cessna 303

Boeing je ukinuo svojim necijepljenim radnicima, to su vecinom inžinjeri, necijepljeno je oko 9%.Lavlje_srce wrote: 18 Dec 2021, 13:20Eno Boing ukinuo obavezno cijepljenje za osoblje, poumirase im piloti.Taare wrote: 18 Dec 2021, 13:16Baš si neki komičar.
Nasao si s kim ces na ovu temu diskutovati. Pusti.![]()

Rume, to čemo lako

Fudo Dudo, ne zezaj, znaš da nisu krivi jer nisu dobili dovoljno cijepiva, samo bacaš bombice.

Ma ovo dok sam raspoložen da ga mezetimLavlje_srce wrote: 18 Dec 2021, 13:20Eno Boing ukinuo obavezno cijepljenje za osoblje, poumirase im piloti.Taare wrote: 18 Dec 2021, 13:16Baš si neki komičar.
Nasao si s kim ces na ovu temu diskutovati. Pusti.![]()

Upravo tako. Voljela bih znati jesu li AR forumasu davali Remdesivir, "lijek" koji u vise od 50% slucajeva izaziva otkazivanje bubrega ili multiorgansko zatajenje.Taare wrote: 18 Dec 2021, 13:33Ma ovo dok sam raspoložen da ga mezetim
Gledaj ti sad ovo...
koncem septembra 2020. imali su nekih 10 000 ljudi na intenzivnoj.
To je 0,003% ukupne populacije.
Onda su krenuli sa masovnom vakcinacijom. Vakcinisali su milione.
rezultat?
Krajem septembra ove godine imali su 25 000 ljudi smještenih na intenzivnu.
Dalje, njemački liječnički magazin izbacio je jednu zanimljivu stvar.
Sve dok su kreveti sa kovid pacijentima popunjeni do 50% nemaju povećanu stopu smrtnosti.
Čim pređe taj procenat, smrtnost raste ko u priči.
Zašto? pacijenti ne dobijaju adekvatnu njegu. Identična situacija kakvu je imao naš kolega forumaš koji je preselio u kazamatu zvanom kcus.
Evo, ko želi nek sebi prevede. Ljudi detaljno pojasnili.
https://www.aerzteblatt.de/nachrichten/ ... sellschaft

Ok.Venera wrote: 18 Dec 2021, 13:29Boeing je ukinuo svojim necijepljenim radnicima, to su vecinom inžinjeri, necijepljeno je oko 9%.
SAD svi piloti se od ovog tijedna moraju testirati prije svakog leta.
Boeing i još neke kompanije u SAD koje imaju ugovor na federalnoj razini, tj. sa državom, tako su riješili konflikt, jer je državni alarat insistirao da moraju svi, a većina su imali religijski ili zdrastveni izgovor.

Imaju i tvoji i njegovi postovi iz tog doba.Lavlje_srce wrote: 18 Dec 2021, 13:54 Jos jedna zla izmisljotina.
Zena mu je pricala da se pridrzavao svih mjera, od maske i dezinficijensa se nije odvajao.
Ali to ce u svaku boju da upre prst na druge. Fuj.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa niko tebe ne tjera da ideš u Austriju, uzmi sanke ifuruzanje uz i niz mahalu, dok se boje ne otope.Lavlje_srce wrote: 18 Dec 2021, 13:07I ovo je vakserima normalno?Putovnica je ekvivalent 2G potvrdi (u Austriji se priznaje samo cijepljenje ili preboljenje) pa će djeca s ninja-putovnicom moći ići na sva ona mjesta na koju smiju samo oni koji su cijepljeni ili su preboljeli virus.
Djeca se u 5 dana moraju testirati tri puta
Djeca se moraju testirati tri puta u razdoblju od pet dana, s time da dva od ta tri testa moraju biti PCR. Pod uvjetom da u pet dana djeca obave tri testa, šesti i sedmi dan boravka više se ne moraju obavljati testovi. PCR test je inače već i sada uvjet za ulazak u Austriju za djecu iznad 12 godina koja nisu cijepljena ili preboljela.Alaselamet.
Pare pare pare, volim samo pare
mojoj dusi napacenoj samo pare fale
pare pare pare, volim da me kvare
money money money must be bloody funny
pare suskaju, pare zveckaju
sta cu ja na mesecu, kada para nema tu...![]()