ovo sa naockama je bilo za klaru, nisam nesto vidjela....skontace ona
kazem vam, sunce mi udarilo u glavu....a i vjetar je ucinio svoje.
Moderator: spacebound
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

nije istinitaJulia-Klara wrote:Bojim se da cu se sloziti svakako sa naslovom teme "ko je volio vise nece",ali ne samo glede nekih bivsih ljubavi nego uopste.
Imam osjecaj da je istinita ona da se samo jednom u zivotu voli.

..i ja se zaljubim svako 10-tak dana....mentalist wrote:nije istinitaJulia-Klara wrote:Bojim se da cu se sloziti svakako sa naslovom teme "ko je volio vise nece",ali ne samo glede nekih bivsih ljubavi nego uopste.
Imam osjecaj da je istinita ona da se samo jednom u zivotu voli.
![]()
bar iz moga iskustva

meni je ovaj kao muskarac svejedan...ali kao osoba je govnoLuna. wrote:da nekog koga je covjek jednom volio nekad vise ne voli kao zenu/muskarca, to shvatam... ali da ga vise ne voli kao osobu - to ne shvatam...

mogul ja prvacamargue wrote:Julija,kasH mene zavolit?!..![]()
nikadcamargue wrote:Julija,kasH mene zavolit?!..![]()

Juliaj,ma pusti bona Lunu...ona ti je haman nekog dooobro "zagrizla",ne znam koga a ja joj dodjem,posto sam fin cojkmogul ja prva
5 sec izgubljenog razuma i 4min i 55sec kajanjaJulia-Klara wrote:i sta cu od toga? sta bih imala od toga da se zacopam u tebe,makar na 5 minuta?
eto vidis... nema , znaci, teorije ... burekhojla wrote:5 sec izgubljenog razuma i 4min i 55sec kajanjaJulia-Klara wrote:i sta cu od toga? sta bih imala od toga da se zacopam u tebe,makar na 5 minuta?![]()
pa ukoliko ta "istinska ljubav" pukne, onda i nije bila istinska. tako da je velika mogucnost da cemo ponovo istim, ako ne i vecim zarom zavoljeti - a tek ljubiti.Maja wrote:znate onu pjesmu
samo jednom se ljubi
sve je ostalo varka
vjerujete li da čovjek samo jednom u životu doživi onu pravu istinsku ljubav kada se u potpunosti preda jednoj osobi, kada osjeća da ne bi mogao živjeti bez nje..
ali i takve ljubavi pucaju...
može li se poslije voljeti istim žarom i intezitetom, ili ta prva prava ljubav ostavi na nama ožiljke za čitav život?