Žalbe i sugestije

Obavjestenja o promjenama na forumu, prijedlozi, kritike, pravila.

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma

Locked
Major
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Status: Offline

Re: Žalbe i sugestije

Post by Major » 21 Jan 2013, 00:51

Major je covjek koga mozda jesam uvrijedila,
Vrlo postovana @Lavlje _srce,
budi uvjerena da Majora nisi uvrijedila, ne poznajemo se i ne vidim da si me i da me mozes uvrijediti,
s'toga, budi bezbrizna.
Na virtuelne jebivjetre kao i drvosjece Major ne obraca paznju, s'toga, nema uvrede, a ko vrijedja i sklon je uvredi su osobe sitne duse.
Opaska u vidu jebivjetrova i drvosjeca se naravno ni jednim smislom ne odnosi i nije upucena na tvoju adresu, ne daj Boze. :jok
"In dem Augenblick, in dem ein Mensch den Sinn und den
Wert des Lebens bezweifelt, ist er krank"....Sigmund Freud

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 » 29 Jan 2013, 05:48

Da se ne bi izbrisao i ovaj moj post, odmah na početku da naglasim da se držim teme, jer ovo je i žalba i sugestija.
Napisao sam neke vrste oproštajni post na temi o vehabijama al je eto paparaci izbrisao iliti tobože cenzurisao.
To samo potvrđuje što sam svojevremeno Maji pisao.
Da , ovdje javno iznosim, da sam Maji svojevremeno pisao u vezi grupisanja pojedinih članova a da je to grupisanje toliko daleko otišlo, to ni ja osobno nisam očekivao.
E sad, da ne tvezim previše, jer nema potrebe: tema o vehabijama, 12 stranica. tamo ima prozivki mene od simpatizera vehabija, koje je paparaci ostavio, jer je samo potvrdio ono što sam ja Maji svojevremeno pisao o grupisanju - ako nisi uz njih , si protiv njih.
Dakle, paparaci je izbrisao moj post u kojem sam opisao da odlazim i to nakon što sam dokazao ono što sam Maji objašnjavao i da je moja misija završena.
E sad, neka paparaci objasni ; kako to da na 12 strani ničiji post nije cenzurisao - sem od osobe pod nickom lisko.
Da malo pojasnim, lisko nije stao u odbranu vehabija a ostali jesu i oni što su stali u odbranu vehabija, njihovi postovi se ne diraju i ko god ne provodi politiku zagovaranja vehabija on prije il kasnije gubi potporu članova i kao takav prije il kasnije ostaje usamljen, ne pripada grupi i s lakoćom postaje na ovaj il onaj način nepoželjan.
Neću nabrajati ko je sve otišao sa foruma , upravo zbog takvog načina vođenja foruma, jer nema svrhe, dovoljno je i ovo što sam napisao.
Eto Majo , toliko od mene i nemoj se čuditi što me nema, jer više nego očito je da osobe koje ne podupiru radikalni islam nisu dobro došli na ovaj forum.
Bože sačuvaj da nešto zahtijevam, tvoj forum - tvoja pravila a to da si svakim danom sve više i više u radikalu, o tome je suvišno bilo šta napisati.
Toliko o mom žaljenju i sugerisanju, da ne ispadne da se ne držim teme.
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM :pusi

Tempy
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Tempy » 29 Jan 2013, 06:28

Ne kontam na šta se ti žališ mrki - lisko?

carobnjak N
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 801 times
Been thanked: 927 times

Post by carobnjak N » 29 Jan 2013, 07:57

Mrki ,tvoj problem je što svoje stavove predstavljaš na agresivan način ,odnosno hoćeš nekome da ih nametneš pod svaku cijenu.
Isti takav pristup ljudima imaju i ti koje ti mrziš ...ja sam ti davno rekao da si ti sličan njima jer sve vidite crno-bijelo.
Elem ,kao što ti je već rekla i Maja ,vidiš da niko nije stavio nikab na glavu ,a temu o vehbizmu nikoga nije ni nešto naročito intersovala ,pa evo i ja ,za kojeg si ti oduvijek tvrdio da je iz veh-bi-aja ,nisam ni blizu takav ...Dakle ,ti vidiš nešto što niko drugi ne vidi
niko te ne može spasiti osim tebe (Bukovski)

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7502 times
Been thanked: 17545 times

Post by Maja » 29 Jan 2013, 10:33

mrki62 wrote:Da se ne bi izbrisao i ovaj moj post, odmah na početku da naglasim da se držim teme, jer ovo je i žalba i sugestija.
Napisao sam neke vrste oproštajni post na temi o vehabijama al je eto paparaci izbrisao iliti tobože cenzurisao.
Da , ovdje javno iznosim, da sam Maji svojevremeno pisao u vezi grupisanja pojedinih članova a da je to grupisanje toliko daleko otišlo, to ni ja osobno nisam očekivao.
E sad, da ne tvezim previše, jer nema potrebe: tema o vehabijama, 12 stranica. tamo ima prozivki mene od simpatizera vehabija, koje je paparaci ostavio, jer je samo potvrdio ono što sam ja Maji svojevremeno pisao o grupisanju - ako nisi uz njih , si protiv njih.
Dakle, paparaci je izbrisao moj post u kojem sam opisao da odlazim i to nakon što sam dokazao ono što sam Maji objašnjavao i da je moja misija završena.
E sad, neka paparaci objasni ; kako to da na 12 strani ničiji post nije cenzurisao - sem od osobe pod nickom lisko.
Da malo pojasnim, lisko nije stao u odbranu vehabija a ostali jesu i oni što su stali u odbranu vehabija, njihovi postovi se ne diraju i ko god ne provodi politiku zagovaranja vehabija on prije il kasnije gubi potporu članova i kao takav prije il kasnije ostaje usamljen, ne pripada grupi i s lakoćom postaje na ovaj il onaj način nepoželjan.
Neću nabrajati ko je sve otišao sa foruma , upravo zbog takvog načina vođenja foruma, jer nema svrhe, dovoljno je i ovo što sam napisao.
Eto Majo , toliko od mene i nemoj se čuditi što me nema, jer više nego očito je da osobe koje ne podupiru radikalni islam nisu dobro došli na ovaj forum.
Bože sačuvaj da nešto zahtijevam, tvoj forum - tvoja pravila a to da si svakim danom sve više i više u radikalu, o tome je suvišno bilo šta napisati.
Toliko o mom žaljenju i sugerisanju, da ne ispadne da se ne držim teme.
Iz tvog posta mogu prihvatiti samo boldirano, a ostalo je samo ponavljanje već rečenog. Sam si napisao šta je razlog tvog nezadovoljstva- razmišljaš drugačije. A ja opet kažem dok si vodio glavnu riječ na forumu, uz podršku tri forumaša, a sve protiv jednog lika, bilo ti je fino. Toliko si uživao da si se osilio i spominjao neke sestre itd...
Sad kad je obrnuto, kad si usamljeni jahač, forum i forumaši su radikalni.

Prema tome, obrisani su sljedeći postovi:
Pasaga wrote:
Mrki,put pod noge i pravac Afganistan,Mali,Irak....
pa se ispucaj...
ovdje pusti narod na miru.
Ruana wrote:
Pasaga wrote:
mrki62 wrote:Eeeeee , jedno je okarakterizovati i nabrajati šta bi on mogao biti a drugo je suditi , dokazati i osuditi,
Dakle, dokaza nemaš , to je to.
Jašareviću nisu naklapali šta bi mogao biti, već je putem pripadnosti on određen kao terorista a kome je Breivik pripadao ?
Kojoj terorističkoj registrovanoj grupi ?
Mrki,put pod noge i pravac Afganistan,Mali,Irak....
pa se ispucaj...
ovdje pusti narod na miru.
Pricaj na nasem kad ti kazem.
Tigris wrote:
ma jock to on voli da je na sigurnom ;) :oo

a i covjek je opterecen vehabijama i protiv islamski orijentiran .....dragi novi forumashi upoznajte Mrkog, vratio se sa duzeg odsustvovanja i cim je ............odustvovanje isteklo ponovo se vratio svojim omiljenim temama i istim uvjerenjima....te nastavio forumati sa vama novim clanovima :cvijece :oo

Toliko na tu temu. A sad, hoćeš li ili nećeš i dalje pisati, to je tvoja odluka. Šta god da odlučiš, ja prihvatam.

Kraj diskusije.

Jonas
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 121 times
Been thanked: 448 times

Post by Jonas » 29 Jan 2013, 10:43

Moj savjet: obavezno izbjegavajte teme poput politike i religije. :obrve

Tempy
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Tempy » 29 Jan 2013, 10:44

Dobar savjet! Samo se može nekome zamjeriti, a niko ne mijenja stav. :ok

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14120 times
Been thanked: 9746 times

Post by Julia-Klara » 29 Jan 2013, 11:03

Jonas wrote:Moj savjet: obavezno izbjegavajte teme poput politike i religije. :obrve
:cvijece :cool :aplauzz
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed

mrki62
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by mrki62 » 29 Jan 2013, 12:57

Majo , ti ono kao ideš na fakultet ?
Il si već završila sa školovanjem il se samo pretvaraš a kako god bilo , ja o tome ništa ne znam.
Znam da pišeš da sam ja pominjao nečije sestre, pa de napiši kako sam ih pominjao.
Evo , da se ponovim; čarobni , jel pitala sestra za mene.
Paparaci, jel pitala sestra za mene.
U čemu je to štos ?
Kod nas je to takav običaj a ako kod vas nije, jel se ja to moram držati vaših običaja ?
Jel se to ostali članovi moraju držati običaja nekakvih Krajišnika il koga već ?
Majo , ovo je tvoj forum , pa zašto ne bude onako kako si ga ti omislila, zašto prisiljavaš da ljudi poput adacte odlaze.
Ja vaki , ja naki, ma ko yebe mene, eto vam forum, meni se brišu , cenzurišu postovi, meni se i pažnja posveti a ostali uzduž i poprijeko ti postavljaju nekakva pravila, što preko PP što sa tobožnjim ulagivanjima u postovima i ostalim mahinacijama s tobom al ako to tebi paše, opet ok.
Ja usamljeni jahač ?
Dobro jutro Majo, pa ja sam to davno napisao i stojim iza toga, jer ne želim biti ničiji a još manje da me se proziva kako mrzim ovo il ono.
Ja osobno , kad napišem da mrzim vehabije il islam, tada članovi foruma imaju prava to i pisati o meni - da mrzim i sl. u suprotnom Majo, tvoja je dužnost da dotičnu osobu upitaš gdje sam to ja napisao, da ti dokaže a ako nema dokaza pa kad već olako pojedinim daješ ban, daj i otima što simpatiziraju i reklamiraju vehabije.
Umjesto mene, ti il neko od moderacije pojasnite osobama poput @Ruana , da mrki62 nije osoba koja misli da svako ko klanja nije vehabije, neka se osobe poput @Ruana potrude i nek pročitaju sve moje postove o vehabijama i svako normalan bi i te kako bio protiv vehabija jer su oni demolirali rodno mjesto Muhameda a.s. oni su sprivatizirali i Arabiju, njihovo pleme Saudi su nazvali Arabiju po sebi itditd , da ne pišem ovdje o vehabijama, već sam se javio koliko propusta imate a sve su vam oči uprte u mene, kao nekoga ko mrzi i islam i Bošnjake, i šehide i sve što je vezano za BiH.
Jel ti misliš da ja ne znam da ti neki šalju PP ?
Jel ti misliš , ako sam čovjek nad 50 godina, da ne mogu do tih informacija doći ?
Samo me ne pitaj kako, jer nemerem ti reć ,........... eto , za kraj , da i tebe pitam; jel pitala sestra za mene ?
Svako dobro svakome, bog vam pamet dao a meni zdravlja i ja zadovoljan - moj potpis i te kako ima jasnu poruku,............ ćao Image
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM :pusi

Ruana

Post by Ruana » 29 Jan 2013, 13:11

Ruani a vjerujem i ostalim ovdje ne treba dodatno objasnjenje svi znamo citat, a ti si dovoljno napisao. I u buduce u licnim obracunima sa bilo kim ovdje zaobidji mene. Ja sam odrasla i ako imas nesto obrati se meni.
Mislila sam da si napustio forum bar si tako sinoc napisao.

Toruk Makto
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Has thanked: 6 times
Been thanked: 10 times

Post by Toruk Makto » 29 Jan 2013, 13:21

Koji su to poremećeni likovi , pa jel moguce ????
Dal se trava sadi kod njih ko kod nas žito ,
da vidim svemirca , to bi ga ja upitooo .

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7502 times
Been thanked: 17545 times

Post by Maja » 29 Jan 2013, 13:29

Ovako
Mislim da je krajnje vrijeme da završimo s ovom temom, s blentom, majorem, adactom, mrkijem.
Još jedno slovo na temu ovih ljudi i automatski ide ban. Vi znate kad mene krene, odjednom banujem pola foruma.

Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 40138 times
Been thanked: 26168 times
Status: Online

Post by Rum » 29 Jan 2013, 14:15

Maja wrote:Ovako
Mislim da je krajnje vrijeme da završimo s ovom temom, s blentom, majorem, adactom, mrkijem.
Još jedno slovo na temu ovih ljudi i automatski ide ban. Vi znate kad mene krene, odjednom banujem pola foruma.
a gdje je pecat :pecat
Rečeno je:
“Niko ti se ne može popeti na leđa osim ako mu ih poviješ!”

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 29 Jan 2013, 14:15

hahahahahaha evo harnage :ljub

Dust
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 2 times

Post by Dust » 29 Jan 2013, 14:16

:valja
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora

Trepavica

Post by Trepavica » 29 Jan 2013, 14:18

Ja bih ovu temu zatvorila , kome se ne sviđa neka ide gdje bolje bez žalbi..ovako samo pritisak dižu međusobno ..

Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Julia-Klara » 29 Jan 2013, 15:19

Rumeee evo ga!!!

Image

Lanci
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 94 times
Been thanked: 49 times

Post by Lanci » 29 Jan 2013, 16:26

Trepavica wrote:Ja bih ovu temu zatvorila , kome se ne sviđa neka ide gdje bolje bez žalbi..ovako samo pritisak dižu međusobno ..
Tacno tako,,i ja mislim da je najbolje zatvoriti temu,,jer ovdje nece biti kraja

Mislila sam da na ovoj temi nikada necu ucestovati i napisati neki post,,,ali malo citajuci sve ove postove iznad :hm ja mislim da n ovoj temi najvise dolazi do sukoba svadje i prepucavanja izmedju clanova...jer ima clanova koji napisu neke zalbe i sugestije koji traze odg od admina(Maje) itd koji su jos zaduzeni za ovo...a ne ispravke od nekih drugi clanova mislim zaista nije posteno,
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.

paparaci
Hadžija
Hadžija
Been thanked: 1 time

Post by paparaci » 30 Jan 2013, 02:58

mrki62 wrote:Da se ne bi izbrisao i ovaj moj post, odmah na početku da naglasim da se držim teme, jer ovo je i žalba i sugestija.
posto se meni obracas i posto sam ti ja brisao/cenzurisao postove - dobices od mene i odgovor. red je, jel. iako nisi vrijedan zivaca, ni vremena. ali ima tu novih forumasa koji te ne poznaju i zbog kojih se osjecam duzan reagovati na ovo (iako nisam imao namjeru).

pa da krenem:

tvom oprostajnom postu tamo nije mjesto.
grupisanja je bilo i bice na svim forumima. to je sasvim normalno. ljudi se grupisu u stvarnosti, a kamo li u virtuali.
.... tema o vehabijama, 12 stranica. tamo ima prozivki mene od simpatizera vehabija, koje je paparaci ostavio, jer je samo potvrdio ono što sam ja Maji svojevremeno pisao o grupisanju - ako nisi uz njih , si protiv njih.
moderaciju sam preuzeo sa tih 12 stranica. ono sto je bilo nisam pregledavao. moderirao sam samo nova desavanja. ne znam sad ni sta se pisalo prije toga sve, ali znam da ti skoro nikad ne propustis priliku nazvati ili okarekterisati pripadnike te skupine nekim pogrdnim nazivom. a i samog Nurudina si redovno prozivao, pa ti ni dlaka s glave nije falila.
eto. jos jednom da se ponovim. trebao si to uraditi na odgovarajucoj temi ili se licno Maji obratiti putem poruke.

o kakvoj ti misiji pricas?
misija ti dokazati kako je ovo forum radikalnih islamista?! :D.
jest. u pravu si. kad otvoris pocetnu stranicu foruma, to puchi od (radikalnih) islamskih tema. a da ne govorimo tek o radikalnim islamskim forumasima koji letaju za kjafirima (nevjernicima) i kude ih i vrijedjaju na svakom koraku kako ne valja ovo, ne valja ono. :lupa

objasnio.
nije istina da sam samo lisku cenzurisao. brisao sam citave postove. Maja ih je vec postavila.
ne radi se uopste o tome ko je na kojoj ili cijoj strani. diskusija je pozeljna ukoliko se drzi do pravila ponasanja. nema vrijedjanja (sve vehabije na vrbe - liskin komentar). lisku niko nije napao, niti mu je ko ruznu rijec uputio, niti ga ko proganja zbog njegovog misljenja. tako da ova tvoja teza ne pije vode.
slusaj. tebi i svima ostalima kojima se forum ne svidja - slobodno mozete pokupiti krpice. cipelice razguljenice i mirna Bosna. bez neke halabuke.
istina.
to ti je i Katja potvrdila.
da. zasto da nesto zahtijevas?! zasto jednostavno ne razgulis i prestanes smarati?!

zasto ti tamo gdje si moderator radis iste i gore stvari, a ovdje prosipas finocu i pametujes?
mrki62 wrote:Znam da pišeš da sam ja pominjao nečije sestre, pa de napiši kako sam ih pominjao.
Evo , da se ponovim; čarobni , jel pitala sestra za mene.
Paparaci, jel pitala sestra za mene.
U čemu je to štos ?
stos je u tome sto si bezobrazan i sto ces zbog ovog dobiti ban.
Kod nas je to takav običaj a ako kod vas nije, jel se ja to moram držati vaših običaja ?
da. moras. normalna osoba to sama od sebe cini zbog postovanja i postivanja drugog.
ti si svjestan znacenja i opet to cinis (iako sam te vec ranije opomenuo zbog toga). a to je provokacija.

p.s.: ne ocekujem niti zelim odgovor.

diskusija zavrsena.
NeK pUkNu DuSmAnI...

:srce S a n i c a - G r m e č :srce

blento59
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by blento59 » 24 Mar 2013, 22:06

Da li je ARBiH 1995. bila pred pobjedom?

tek mi je ban istekao ali cu izgleda dobiti novi ukoliko behko nastavi sa svojom samovoljom
zahvaljujem se mrkom na podrsci
zatrazio sam zastitu od administracije od behkovih vrijedjanja a posebno samovolje i on je to izbrisao
majo, pregledaj sta sam napisao i ako nadjes bilo sta uvredljivo banuj me trajno
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak

Locked

Return to “Obavjestenja”