mrki62 wrote:Da se ne bi izbrisao i ovaj moj post, odmah na početku da naglasim da se držim teme, jer ovo je i žalba i sugestija.
Napisao sam neke vrste oproštajni post na temi o vehabijama al je eto paparaci izbrisao iliti tobože cenzurisao.
To samo potvrđuje što sam svojevremeno Maji pisao.
posto se meni obracas i posto sam ti ja brisao/cenzurisao postove - dobices od mene i odgovor. red je, jel. iako nisi vrijedan zivaca, ni vremena. ali ima tu novih forumasa koji te ne poznaju i zbog kojih se osjecam duzan reagovati na ovo (iako nisam imao namjeru).
pa da krenem:
tvom oprostajnom postu tamo nije mjesto.
Da , ovdje javno iznosim, da sam Maji svojevremeno pisao u vezi grupisanja pojedinih članova a da je to grupisanje toliko daleko otišlo, to ni ja osobno nisam očekivao.
grupisanja je bilo i bice na svim forumima. to je sasvim normalno. ljudi se grupisu u stvarnosti, a kamo li u virtuali.
.... tema o vehabijama, 12 stranica. tamo ima prozivki mene od simpatizera vehabija, koje je paparaci ostavio, jer je samo potvrdio ono što sam ja Maji svojevremeno pisao o grupisanju - ako nisi uz njih , si protiv njih.
moderaciju sam preuzeo sa tih 12 stranica. ono sto je bilo nisam pregledavao. moderirao sam samo nova desavanja. ne znam sad ni sta se pisalo prije toga sve, ali znam da ti skoro nikad ne propustis priliku nazvati ili okarekterisati pripadnike te skupine nekim pogrdnim nazivom. a i samog Nurudina si redovno prozivao, pa ti ni dlaka s glave nije falila.
Dakle, paparaci je izbrisao moj post u kojem sam opisao da odlazim i to nakon što sam dokazao ono što sam Maji objašnjavao i da je moja misija završena.
eto. jos jednom da se ponovim. trebao si to uraditi na odgovarajucoj temi ili se licno Maji obratiti putem poruke.
o kakvoj ti misiji pricas?
misija ti dokazati kako je ovo forum radikalnih islamista?!
jest. u pravu si. kad otvoris pocetnu stranicu foruma, to puchi od (radikalnih) islamskih tema. a da ne govorimo tek o radikalnim islamskim forumasima koji letaju za kjafirima (nevjernicima) i kude ih i vrijedjaju na svakom koraku kako ne valja ovo, ne valja ono.
E sad, neka paparaci objasni ; kako to da na 12 strani ničiji post nije cenzurisao - sem od osobe pod nickom lisko.
objasnio.
nije istina da sam samo lisku cenzurisao. brisao sam citave postove. Maja ih je vec postavila.
Da malo pojasnim, lisko nije stao u odbranu vehabija a ostali jesu i oni što su stali u odbranu vehabija, njihovi postovi se ne diraju i ko god ne provodi politiku zagovaranja vehabija on prije il kasnije gubi potporu članova i kao takav prije il kasnije ostaje usamljen, ne pripada grupi i s lakoćom postaje na ovaj il onaj način nepoželjan.
ne radi se uopste o tome ko je na kojoj ili cijoj strani. diskusija je pozeljna ukoliko se drzi do pravila ponasanja. nema vrijedjanja (sve vehabije na vrbe - liskin komentar). lisku niko nije napao, niti mu je ko ruznu rijec uputio, niti ga ko proganja zbog njegovog misljenja. tako da ova tvoja teza ne pije vode.
Neću nabrajati ko je sve otišao sa foruma , upravo zbog takvog načina vođenja foruma, jer nema svrhe, dovoljno je i ovo što sam napisao.
slusaj. tebi i svima ostalima kojima se forum ne svidja - slobodno mozete pokupiti krpice. cipelice razguljenice i mirna Bosna. bez neke halabuke.
Eto Majo , toliko od mene i nemoj se čuditi što me nema, jer više nego očito je da osobe koje ne podupiru radikalni islam nisu dobro došli na ovaj forum.
istina.
to ti je i Katja potvrdila.
Bože sačuvaj da nešto zahtijevam, tvoj forum - tvoja pravila a to da si svakim danom sve više i više u radikalu, o tome je suvišno bilo šta napisati.
da. zasto da nesto zahtijevas?! zasto jednostavno ne razgulis i prestanes smarati?!
zasto ti tamo gdje si moderator radis iste i gore stvari, a ovdje prosipas finocu i pametujes?
mrki62 wrote:Znam da pišeš da sam ja pominjao nečije sestre, pa de napiši kako sam ih pominjao.
Evo , da se ponovim; čarobni , jel pitala sestra za mene.
Paparaci, jel pitala sestra za mene.
U čemu je to štos ?
stos je u tome sto si bezobrazan i sto ces zbog ovog dobiti ban.
Kod nas je to takav običaj a ako kod vas nije, jel se ja to moram držati vaših običaja ?
da. moras. normalna osoba to sama od sebe cini zbog postovanja i postivanja drugog.
ti si svjestan znacenja i opet to cinis (iako sam te vec ranije opomenuo zbog toga). a to je provokacija.
p.s.: ne ocekujem niti zelim odgovor.
diskusija zavrsena.