jbt...ovaj rusi institucije po redu...
a stranci bi da jos pregovaraju..
i da mu daju para ...nek se nadje ....
ko je tu lud ....
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Tačno, ima, samo ja ne vidim sada kod nas nikoga da ima taj kapacitet.Fuddo wrote: 22 Dec 2021, 20:02Ima toliko nacina da se budale zaustave bez rata.Zizi505 wrote: 22 Dec 2021, 19:48 Ako bi došlo do rata, čini mi se da uz sadašnju konstelaciju odnosa u Evropi, taj rat ne bi ostao samo u okviru granica BiH.
Nadam se da će Dodik nastaviti sa ovim planom, vrijeme je da se završi rat iz devedesetih, pa ko' živ ko' mrtav, ne ide više ni ovako.
Maske polako padaju i pokazuju ogavnu farsu od demokratije mnogih članica EU.
Pitanje je samo da li nekom treba okidac za nesto krupnije.
A rat je sranje, stradaju uglavnom ni krivi ni duzni.
Polako.

Sto nebi pregovarali, sta njih interesuje BiH jel u jednom ili 5 komada ili ovako ili onako.Njima je bitno da nema ratovanja i destabilizacije regije a kako ce to zavrsiti po BiH to se ne zna.Onaj ko je trebao da brine za BiH je radio druge stvari i imao drugacije agende - ako nece oni koji bi trebali da rade na ocuvanju BiH zasto bi stranci.

Mozda u Bosni nema, ali nedje ima.Zizi505 wrote: 22 Dec 2021, 20:04Tačno, ima, samo ja ne vidim sada kod nas nikoga da ima taj kapacitet.Fuddo wrote: 22 Dec 2021, 20:02
Ima toliko nacina da se budale zaustave bez rata.
Pitanje je samo da li nekom treba okidac za nesto krupnije.
A rat je sranje, stradaju uglavnom ni krivi ni duzni.
Polako.
Znam šta je rat, vrlo se dobro sjećam devedesetih.

Zato sto su ipak oni, final authority.MorningStar wrote: 22 Dec 2021, 20:05Sto nebi pregovarali, sta njih interesuje BiH jel u jednom ili 5 komada ili ovako ili onako.Njima je bitno da nema ratovanja i destabilizacije regije a kako ce to zavrsiti po BiH to se ne zna.Onaj ko je trebao da brine za BiH je radio druge stvari i imao drugacije agende - ako nece oni koji bi trebali da rade na ocuvanju BiH zasto bi stranci.Pasaga wrote: 22 Dec 2021, 20:02
a stranci bi da jos pregovaraju..
i da mu daju para ...nek se nadje ....
ko je tu lud ....

Ja fakat nekad kontam,cini mi se u krug bi puco.Naprijed,nazad,sa strane ..MorningStar wrote: 22 Dec 2021, 20:31 Joj ako se zakuha ebm titu valja mi ratovat u vojsci kojom ce komandovati zahiragici.
![]()

Emoj fufe.

Ma jasnoHAVANA wrote: 22 Dec 2021, 20:50 I opet bi zahiragici naki i izetbegovici...jeli teletine a mi bi po sumi jebavali svoju mater i skupljali noge i ruke drugova.A oni bi nas sokolili u borbi za svetu stvar i bolje sutra ..

Nije, to je glupost. Propada država, propadaju generacije. Naša mladost ide put frankfurta da jbnim švabama pere guzice.

Kakve ba maske...Samo coravi i naivni i oni koji hoce eskalaciju nisu mogli jos prije 10 godina vidit gdje sve ovo ide. Ali talovi su bitniji.Zizi505 wrote: 22 Dec 2021, 19:48 Ako bi došlo do rata, čini mi se da uz sadašnju konstelaciju odnosa u Evropi, taj rat ne bi ostao samo u okviru granica BiH.
Nadam se da će Dodik nastaviti sa ovim planom, vrijeme je da se završi rat iz devedesetih, pa ko' živ ko' mrtav, ne ide više ni ovako.

Samo se budali ponavlja istorija.HAVANA wrote: 22 Dec 2021, 21:05 Pa boni covjek uda dijete u sred grada na svadbi od milion a onaj jado sa zuci prodaje miris na cesti u buljakovom...I sto je najgore on bi opet s one ceste otise na zuc.I nakav star i ubijen u pojam i zdravlje.Nakav fikret bi mu slao graha i lece a fadil nabavljo uniforme.Za pocetak bi osokolili par lokalnih kriminalaca da nadignu sta raje,kurcevitih,drskih,poletnih...Pa bi onda ustrojili sve ko pod biva komandu,one bi prve lagano posklanjali,pozatvarali,pobili...Umjetnicka ceta bi kmecala po bijelu svijetu help bosnia...Ove pretjerano nafurane na allaha bi poslali da tekbiraju i jurisaju,prepadaju ljude arlaukanjem.Onda bi na kraju opet sjeli da se dogovaraju i opet bi nam jebali majku kroz majku godinama...I tako.Oni vazda na teletini a mi jel je okusimo i ako uspijemo doci do nje,haj na lecu opet...

Kod nas i ne bi bio tako zestok, kao npr. U CG, na Kosovu i u Makedoniji, a sigurno bi se prelilo, samo se okidac cekaZizi505 wrote: 22 Dec 2021, 19:48 Ako bi došlo do rata, čini mi se da uz sadašnju konstelaciju odnosa u Evropi, taj rat ne bi ostao samo u okviru granica BiH.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest