Jesu li prosvjetari dovoljno plaćeni za svoj posao?
Moderator: Krokodil Behko
-
- Status: Offline
Re: Učenicima posudila laptop, ali zaboravila na fotografije
Ne vaspitana djeca, glupa mama i neodgovorna uciteljica. Valjda treba da se zna sta u komjuteru nosi na posao. Mama treba da kaze djetetu da ne otvara sto nije njegovo, a djete ko dijete. Kad je vec otvorilo mama je trebala objasniti djetetu da je to nekulturno i da ona to nije radila na casu nego u kuci i da je kompjuter njeno privatno vlasnistvo.
bijesna majka jednog od učenika.
Joj što te žene ne znaju iskoristiti situaciju.

Fino pokazati fotografije svojim muževima i više nikad ne bi imale obavezu odlaziti na roditeljske sastanke i informacije. Stalno bi muževi išli.

- harlekin
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 164 times
- Been thanked: 357 times
uhhhh 
sta bi ta mene mogla sve naucit
a kad se sjetim onih akrepa sta su men predavali u skoli,
zasto i ja nisam mogao imat ovakvu uciteljicu boze

sta bi ta mene mogla sve naucit

a kad se sjetim onih akrepa sta su men predavali u skoli,
zasto i ja nisam mogao imat ovakvu uciteljicu boze

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7786 times
- Been thanked: 18321 times
Zgrožena majka je ljubomorna žena 
Ali inače, svako ko ima ovakve fotke treba da ih drži pod šifrom. Nikad ne znaš ni u svojoj kući ko će ti sjest za laptop da nešto pogleda. Ne bih je otpustila, samo neće joj biti lako raditi nakon ovog.

Ali inače, svako ko ima ovakve fotke treba da ih drži pod šifrom. Nikad ne znaš ni u svojoj kući ko će ti sjest za laptop da nešto pogleda. Ne bih je otpustila, samo neće joj biti lako raditi nakon ovog.
-
Jedan nas ovdje popravlja kompjutere, i tako jednom popravljao bratu nesto i ovaj hajvan mu jos naglasio ako ikako moze da mu sacuva slike i prebaci na USB kad je to radio tamo snaha ko od majke rodjena u istoj mapi gdje i djecije slike. A ovaj majstor stariji brat veliki vjernik, mozete misliti kako je bilo covjeku.
- STrendzer
- Inventar foruma
- Been thanked: 1 time
da mu nije pozlilo!?Ruana wrote:Jedan nas ovdje popravlja kompjutere, i tako jednom popravljao bratu nesto i ovaj hajvan mu jos naglasio ako ikako moze da mu sacuva slike i prebaci na USB kad je to radio tamo snaha ko od majke rodjena u istoj mapi gdje i djecije slike. A ovaj majstor stariji brat veliki vjernik, mozete misliti kako je bilo covjeku.

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3884 times
- Been thanked: 2923 times
jos kad skontas....Cehinje...Sheval wrote:Prije svega...na osnovu ovih fotografija,mogu zaključiti da je teta učiteljica jako zgodna i atraktivna žena.
A što se tiče ove dječurlije,smradovi,ništa drugo.
Još kad tu dodamo bijesne majke,imamo pravi uvid u situaciju
Nema,sve pršti od njihovog morala.

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Zgodna uciteljica,nema sta.......vijest se prosirila puno,i u donjem rublju vidjelo ju je mnooogo,mnogo ljudi....da li je to bila slučajnost zaista?
Koliko nas ima neke sadrzaje na laptopu,a da ne zna da ih ima?
Ja ovako zaboravna znam gdje sta imam
Slijedeće pitanje je kolika su djeca kojima predaje?Da li su djeca,dječica,ili su djeca koja balave nad slikom?
Ako je ovo drugo,i to moze biti razlog za namjerno ostavljanje slika.
Ako je zaista nehotično ostavila (što mi je malo vjerovatno)onda su djeca kriva sto su to slala dalje,naravno,ali ako su u pitanju dripci,onda kad ovako nešto vide,razmišljaju isključivo donjom glavom,tako da treba imati malo razumijevanja i za njih.....priroda
Koliko nas ima neke sadrzaje na laptopu,a da ne zna da ih ima?

Ja ovako zaboravna znam gdje sta imam

Slijedeće pitanje je kolika su djeca kojima predaje?Da li su djeca,dječica,ili su djeca koja balave nad slikom?
Ako je ovo drugo,i to moze biti razlog za namjerno ostavljanje slika.
Ako je zaista nehotično ostavila (što mi je malo vjerovatno)onda su djeca kriva sto su to slala dalje,naravno,ali ako su u pitanju dripci,onda kad ovako nešto vide,razmišljaju isključivo donjom glavom,tako da treba imati malo razumijevanja i za njih.....priroda

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9564 times
- Been thanked: 11304 times
Re: Jesu li prosvjetari dovoljno plaćeni za svoj posao?
Baš nešto naiđoh na ovu temu čitam i kontam kako prosvjetari možda i misle, da su dobro plaćei za svoj posao ali izgleda da roditelji misle, da i oni moraju biti plaćeni za svoj roditeljski posao. Sve, sve, kad bi nam svaki prosvjetar bio superman ali opet to neće ići, ako su roditelji kod kuće proizveli neko debilče kojeg niko ne smije mrko pogledati.
Def. nisu 

D.I.L.L.I.G.A.F.
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
btw. U ovom ruznom svijetu imam noge za 10 :D
Mislim da jesu ako se poredi sa nekim drugim poslovima i kad se uzme standard života u BiH, plate, beneficije, godišnji odmor. Opet, kad se uporedi sa primanjima političara, kojekakvih direktora, službenika u državnim firmama definitivno nisu.
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- fruit
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 244 times
U poređenju sa platama u privredi su preplćeni...nebih poredio sa političarima..
Lahko je ženu dovest do ludila,hajdi ti nju dovedi do pameti
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
A ima ih previše,skoro duplo više od potreba.Naročito vjeroučitelja koji misle da im SDA daje nafaku.fruit wrote:U poređenju sa platama u privredi su preplćeni...nebih poredio sa političarima..
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9564 times
- Been thanked: 11304 times
KOMESAR wrote:A ima ih previše,skoro duplo više od potreba.Naročito vjeroučitelja koji misle da im SDA daje nafaku.fruit wrote:U poređenju sa platama u privredi su preplćeni...nebih poredio sa političarima..
Šta bi na kraju Emire? Jel država i dalje plaća te vjeroučitelje?
..kako previše dva profesora povijesti predaju na istom satu...ili tri..naravno razlićiti nacionalnosti...KOMESAR wrote:A ima ih previše,skoro duplo više od potreba.Naročito vjeroučitelja koji misle da im SDA daje nafaku.fruit wrote:U poređenju sa platama u privredi su preplćeni...nebih poredio sa političarima..

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
- KOMESAR
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Malo je falilo da ih rastjeram,ovako vam ostadoše na grbači.Krokodil Behko wrote:KOMESAR wrote:A ima ih previše,skoro duplo više od potreba.Naročito vjeroučitelja koji misle da im SDA daje nafaku.fruit wrote:U poređenju sa platama u privredi su preplćeni...nebih poredio sa političarima..
Šta bi na kraju Emire? Jel država i dalje plaća te vjeroučitelje?
Čovjek i magarac znaju više nego sam čovjek.
Previše za posao koji rade. 5 sati dnevno (maksimum), a uz to da im godišnji odmor jedan traje 3 mjeseca, drugi mjesec dana, treći 7 dana i vikend slobodan, a imaju platu iznad prosjeka.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40581 times
- Been thanked: 26910 times
+ uleti tu i koja koverta ,poklon, parfem itd :mirallemJCR wrote:Previše za posao koji rade. 5 sati dnevno (maksimum), a uz to da im godišnji odmor jedan traje 3 mjeseca, drugi mjesec dana, treći 7 dana i vikend slobodan, a imaju platu iznad prosjeka.
"Ti sa svakim - lijepo! i traži da se čine dobra djela, a neznalica se kloni!"
ajde probaj malo radit s klincima danas..to su monstrumi...ja nebi.. 

..slobodan čovik kad tad bude baniran..
Nemas ti pojma kako funkcionise posao prosvjetara.JCR wrote:Previše za posao koji rade. 5 sati dnevno (maksimum), a uz to da im godišnji odmor jedan traje 3 mjeseca, drugi mjesec dana, treći 7 dana i vikend slobodan, a imaju platu iznad prosjeka.
Mozda si pet sati na poslu, a to su rijetki momenti, godisnji odmor zimski je jedna sedmica (pod uslovom da ti je direktor ok), ljetni je oko 1.5 mjesec. Koji je treci godisnji?
Vikende imamo slobodne ali vecina privatnih firmi ih ima.
Uzevsi u obzir slobodu roditelja da guraju nos tamo gdje mu nije mjesto a sa druge strane poslali idiota...Nema tih para kojima se mogu platiti zivci

Nervira me kad je covjek govno a ponasa se k'o Rafaelo kuglica