Lavlje_srce wrote: 23 Dec 2021, 16:36
Fuddo wrote: 23 Dec 2021, 16:07
Je li?
Pa neka tebi kaze da bi te nabila na kolac, ispekla i bacila krmadima, da vidim kako ce ti se ta svaka ko iz musafa dojmiti?
I kaze, nije podla
To sto je ona napisala je grozno, nema opravdanja za te rijeci. To (ali samo to) stoji.
Btw, to je samo malo gore od tvoje izjave da bi me u stvarnom zivotu udavio u roku od par minuta kad sam se tek vratila na forum. Ja sam tad bila u stvarnom, najstvarnijem soku procitavsi date rijeci. Znamo, ne sjecas se toga, ali barem pokusaj shvatiti da neki od nas imamo bolje pamcenje od tebe. Poslije toga si masu puta na razlicite nacine naskakivao na mene. Kao jedan od ovnova predvodnika na forumu, povlacio si i druge da to rade. I sad ti glumis zrtvu MunDzi? Nemoj molim te.
Razumijem sto joj je pukao film, mada te rijeci i dalje ne opravdavam. Sto puta sam vidjela kako MunDzi ponizavas i vrijedas postovima. Sta ti mislis da ona nema dusu? Ona je necija majka prije svega, a kad to ne postujes neces nista. Meni je znak da nemas kontrolu nad sobom bio kad si na najmanji povod izvrijedjao i Huriju koja ti je mjesecima tepala. Sta ti mislis ko si? Ovo te najozbiljnije pitam.
Ono sto je najtuznije od svega je sto nikad nisam vidjela da si se na slican nacin obrusio na nekog jaceg muskarca. Lako ti je na @animalsa koji ti se ne zna suprotstaviti. Fufetu vec ne mozes tako jer ti odbrusi. "Rusmiru" tepas. Ti si u stvari slabic koji se izivljava na zenama i muskarcima koje procijenis slabijim od sebe.
Svega si ti tu nadrobila, i po obicaju, slagala.
Kao i za vakcine, za koje si preko noci postala ekspert.
Niti ja kome tepam, niti koga zlostavljam, a to sto bi ti da ti neko klima glavom i vice jeste tako je na temi koja se bavi zdravljem ljudi, zaboravi. I to za davljenje si izmislila, ili sebi umislila, ili izvukla iz konteksta da bi kao, nesto poentirala.
Nisam ja nikakva zrtva tamo neke jebene, i nicim izazvane da pise bolesne komentare, babuskare.
Bitna mi je u zivotu koliko i stanje na putevima u Hondurasu.
Samo si mi slucajno natrapala na volej kad si na jedan ubijboze komentar dobacila, hajfajv, ko iz musafa, a sve u momentu dok si se predstavljala kao fina, postena, razumna, i nikako podla.
Manemoj.
Sad ocekujem prijetnju krivicnom prijavom, volume 10.