Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Boldano bi se moglo izjaviti i za tebe, kad bi neko htio biti zloban. Ja ti nista ne zamjeran, nisam ni tada pa se zbog toga i ne sjecam.
Meni je to "u sali pa privali" zezanje najnepodnosljivije. U RL samo na takve opaske reagiram. Zdravu raspravu postujem i od nje ne bjezim, kako online tako i u stvarnom zivotu. Ni sa najblizim i najvoljenijim se ne slazemo uvijek, zamisli koja je statisticka vjerovatnoca da se to desi tu sa slucajno izabranim uzorkom.
Kažu i meni boldano, ne sekiraj se. Dobijem i ja komplimenata
Meni se čini, ti uglavnom upadneš u nevolju, kad odlučiš da "iskreno kažeš" nekom nešto
Fuddo wrote: 23 Dec 2021, 16:00
Da mi definitivno ne pada na pamet da se pokusam baviti pcelarstvom, zajebano ono.
Plus, dodatno sam zamrzio knjizevnost.
I antivaxere.
Votafak?
a kako nece zamrzit kad vidi ko pise po knjizevnosti
MarlboroGold wrote: 23 Dec 2021, 17:12
Jest da Fudo zna dobro uvrijediti i ujesti pogotovo u zanosu kad popije (i mene je znao da valja, ali mu odbrusim), ali ovo vaše je patetika na kvadrat. Nije realno sa kolikim intenzitetom obje pokušavate od sebe napraviti žrtve po ko zna koji put. I djeca vam se smiju. Mundži će već kroz dan dva opet naći nekog na kome će se iživljavati. Viđeno hiljadu puta.
Fuddo wrote: 23 Dec 2021, 18:06
Izvalila dvi bandere u Brnu
Nije bilo struje tri dana
polozila klara za motor i salje video kako se voza po nekom poligonu. meni ko starom bajkeru odma sve jasno, reko klaro batali to dok nije kasno, vice necu. dobro brt...
MarlboroGold wrote: 23 Dec 2021, 17:12
Jest da Fudo zna dobro uvrijediti i ujesti pogotovo u zanosu kad popije (i mene je znao da valja, ali mu odbrusim), ali ovo vaše je patetika na kvadrat. Nije realno sa kolikim intenzitetom obje pokušavate od sebe napraviti žrtve po ko zna koji put. I djeca vam se smiju. Mundži će već kroz dan dva opet naći nekog na kome će se iživljavati. Viđeno hiljadu puta.