Vako stanemo i bila

Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

sreca pa sam bila pripremljena, jedina ja imala isprintanu online prijavu.. Provjeravali sekine podatke u racunaru, adresu kome idem... Takve sam ja srece i inace
 sreca pa sam bila pripremljena, jedina ja imala isprintanu online prijavu.. Provjeravali sekine podatke u racunaru, adresu kome idem... Takve sam ja srece i inace 

A mozda im i ja djelujem sumnjivo

Jesul te pitali kolko si para ponila na poklon?Mala_Mu wrote: 23 Dec 2021, 19:55 Sad na Njemackoj granici.. od toliko putnika dvojicu sumnjivih likova i mene ostavili sa strane
Hej sve su me ispitalisreca pa sam bila pripremljena, jedina ja imala isprintanu online prijavu.. Provjeravali sekine podatke u racunaru, adresu kome idem... Takve sam ja srece i inace

Mala_Mu wrote: 23 Dec 2021, 21:17 Okruglo dva sata na granici
Jos cekamo
Da mu napisu kaznu ili sta vec
O majkobozjaandjelisneba
Mogla vec biti u Munchenu ma i kuci doci

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
mnogi se pitaju kako to da su se stari rivali mundzi i lavlje udruzile i djeluju zajedno protiv mene. vidis kod nas na pesteri kad su veoma hladne zime i kad preko noci bude i -30 stepeni, stari kazu veceras pas i macka spavaju zajedno. oni ne spavaju zajedno sto se vole, nego da se ugriju i prezive noc. e mundzi i lavlje su pas i macka, a ja sam -30

Ali nece mi pokvariti uzitak i ceif putovanja

Mala nek si ti ziva i zdrava pa kad god