Dunjaa wrote: 24 Dec 2021, 23:57
Esma je preslatka a ime joj je
Momak, samo ti isprazni dušu ovdje.
Malo pjevuši, piši pjesme o Esmi, radi na sebi i možda se nekada dogodi i čudo pa ti se javi. Ostavi joj prostora da razmisli i poželi te. Ako se to i ne desi, pusti. Umijeće je nekada i pustiti.
Ona ima narcissistic tendancy ta zena mozda I zasluzuje take arape jel kad neko doce joj isren i sa good intentions ona ga otjera takve su puno danas zene bila je I jedna druga zara ja sam joj reko da ostavi gluposti I ona isto tako se drzko ponasala ma da nisam nista htjeo SA njom
Ja esmi nisam nista uradio pogresno absolutno nista, I ona nebi nikad se tako okrenula, ma da vise nemam nista da joj kazem sve Sam rekao sto Sam rekao njoj I poslo email I one video I to
I koliko ja znam o nju ona te greske takve pravi svake dve tri hefte tako nadze nekog budalu sto je upotrebi I ostavi onda heftu place I kaje se onda se vrati sebi I onda opet isto a kad neko kao ja joj dodze otjera to
Takvi ljudima nemoze se pomoc, sebi su sami najveci neprijtelji probo Sam da joj kazem sve to I rekao ali nista na kraj mene blokira a onaj je izradi