Zizi505 wrote: 25 Dec 2021, 18:44 Izgleda je očuvan.
Ko zna, živi u USA, gdje su eksperti za plastičnu hirurgiju možda se malo doradio.

isti ko iz prvog osnovne..
Moderator: spacebound
Zizi505 wrote: 25 Dec 2021, 18:44 Izgleda je očuvan.
Ko zna, živi u USA, gdje su eksperti za plastičnu hirurgiju možda se malo doradio.
Kada se pojavio Facebook i krenulo uvezivanje sa ljudima iz OŠ, jesam se ibretila kako ne mogu prepoznati uglavom mušku populaciju. Znam ime i prezime, ali ne mogu sa likom nikako da povežem.
Svaku temu iskorstis da budes ljubomoran na moj momcaluk i seksibadi.
Ja se zaprepastio, kad sam sam na Facebocku vidio zensku,..Zizi505 wrote: 25 Dec 2021, 18:48Kada se pojavio Facebook i krenulo uvezivanje sa ljudima iz OŠ, jesam se ibretila kako ne mogu prepoznati uglavom mušku populaciju. Znam ime i prezime, ali ne mogu sa likom nikako da povežem.animals wrote: 25 Dec 2021, 18:43
Zizi, bi li ti prepoznala nekog iz prvog osnovne koga nisi vidio 40 godina..![]()
![]()
![]()
Meni se to desilo s jednom drugaricom iz osnovne. U mislima sam se pokusavao sjetit svih imena i prezimena, i dvoje troje nisam mogao. Nije ni cudo kad nas je 36 u razredu bilo. I kad mi se ona javila, nisam se sjetio ni imena ni lika. Bas mi nezgodno bilo.Zizi505 wrote: 25 Dec 2021, 18:48Kada se pojavio Facebook i krenulo uvezivanje sa ljudima iz OŠ, jesam se ibretila kako ne mogu prepoznati uglavom mušku populaciju. Znam ime i prezime, ali ne mogu sa likom nikako da povežem.animals wrote: 25 Dec 2021, 18:43
Zizi, bi li ti prepoznala nekog iz prvog osnovne koga nisi vidio 40 godina..![]()
![]()
![]()
Nadam se da si ostao kulturan u komunikaciji.animals wrote: 25 Dec 2021, 18:52Ja se zaprepastio, kad sam sam na Facebocku vidio zensku,..Zizi505 wrote: 25 Dec 2021, 18:48
Kada se pojavio Facebook i krenulo uvezivanje sa ljudima iz OŠ, jesam se ibretila kako ne mogu prepoznati uglavom mušku populaciju. Znam ime i prezime, ali ne mogu sa likom nikako da povežem.![]()
zadnji put je vidio u osmom razredu..
znaci, negdje 14 godina..
i onda je vidio kad je imala oko 40..
znaci poslije 26 godina..
bila ljepuskasta ali mrsava i smotana..
sa 40, prava milfaca, koka ipo..
nista na njoj nije isto ostalo, cak ni faca..
A iz prvog b..Zizi505 wrote: 25 Dec 2021, 18:48Kada se pojavio Facebook i krenulo uvezivanje sa ljudima iz OŠ, jesam se ibretila kako ne mogu prepoznati uglavom mušku populaciju. Znam ime i prezime, ali ne mogu sa likom nikako da povežem.animals wrote: 25 Dec 2021, 18:43
![]()
![]()
Ma jesam, udata zena, valjda sretno..Zizi505 wrote: 25 Dec 2021, 18:54Nadam se da si ostao kulturan u komunikaciji.animals wrote: 25 Dec 2021, 18:52
Ja se zaprepastio, kad sam sam na Facebocku vidio zensku,..
zadnji put je vidio u osmom razredu..
znaci, negdje 14 godina..
i onda je vidio kad je imala oko 40..
znaci poslije 26 godina..
bila ljepuskasta ali mrsava i smotana..
sa 40, prava milfaca, koka ipo..
nista na njoj nije isto ostalo, cak ni faca..![]()
Ma gdje ćeš se svih i sjetiti, fakat nas je bilo puno u razredu. Tako je bilo i kod mene, najčešće oko 36.Koraci_u_noci wrote: 25 Dec 2021, 18:53Meni se to desilo s jednom drugaricom iz osnovne. U mislima sam se pokusavao sjetit svih imena i prezimena, i dvoje troje nisam mogao. Nije ni cudo kad nas je 36 u razredu bilo. I kad mi se ona javila, nisam se sjetio ni imena ni lika. Bas mi nezgodno bilo.Zizi505 wrote: 25 Dec 2021, 18:48
Kada se pojavio Facebook i krenulo uvezivanje sa ljudima iz OŠ, jesam se ibretila kako ne mogu prepoznati uglavom mušku populaciju. Znam ime i prezime, ali ne mogu sa likom nikako da povežem.![]()
Al sam zato jednog druga nedavno na ulici slucajno prepoznao
Meni je jedna rekla, da sam joj se svidjao u srednjoj skoli..Hannibal wrote: 25 Dec 2021, 18:56 a bijo sam poslije zaljubljen u jednu curu od 5. razreda msm do mature. ona dosla u petom iz nemacke, i sjedili u istoj klupi, druzili se svaki dan, isli na maturu zajedno al nisam joj nista mogo. poslije mi nekad u srednjoj rekla da joj se svidjam, reko e jbg
sad u vezi sa frajerom od 35 godina, drzi ordinaciju na pofalicima![]()
Pa ono, neko isao sa tobom u prvi razred OS..
Ja sam sa barem pola razreda iz OŠ išla kasnije u istu srednju školu.
Sta ba 40 i kusur?
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests