a on nije manijak
jeli bre
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
a on nije manijak

Pa ni ja tebe ne bih pendrecila, nego stala na stolicu i pomilovala te po glavi.

Ovaj video je izasao prije 20ak dana , tako da je uranio sa praznicima. A sad zamisli covjek se opustio a ti sa djecom- muzem setas i tako on tako se "opusta" u fontani

drugo sam ja. pametan, razuman momak, sa mnom mozes lijepo. ovaj je puko, on samo razumije motku preko ledjaLavlje_srce wrote: 26 Dec 2021, 15:30Pa ni ja tebe ne bih pendrecila, nego stala na stolicu i pomilovala te po glavi.![]()

Za sta se koristi?Julia-Klara wrote: 26 Dec 2021, 15:37 Aaa to. Kod nas se ne zove takone mogu se sjetit, pitat cu tatu

Koje tehnike samo ako mozes elaborirati - pokusao je fino da ga "za uho" ovaj se opirao, mozda da ga tejzerom u vodi pa da sjevne ko bozicna jelkaLavlje_srce wrote: 26 Dec 2021, 15:36 To nije razlog da ga ispendrece kao zivotinju. Postoje tehnike kojim se lako mogao zaustaviti bez udaranja.

Trebali su sjesti i pokrenuti debatu sa njim da to nije u redu - i prskat se vodenim pistoljcicimaHannibal wrote: 26 Dec 2021, 15:39 malo ga pretjerujete sa tim slobodama
nije sloboda da on mase kitom po centru grada pred zenama i djecom

Joj mal' ne lanuh.Hannibal wrote: 26 Dec 2021, 15:38drugo sam ja. pametan, razuman momak, sa mnom mozes lijepo. ovaj je puko, on samo razumije motku preko ledja

Prijavi ih policiji... oh waitLavlje_srce wrote: 26 Dec 2021, 15:42Joj mal' ne lanuh.Hannibal wrote: 26 Dec 2021, 15:38drugo sam ja. pametan, razuman momak, sa mnom mozes lijepo. ovaj je puko, on samo razumije motku preko ledja![]()
On je potpuno bezopasan za razliku od siledzija koji su skocili na njega.

slobodno lani, ujedi me za srceLavlje_srce wrote: 26 Dec 2021, 15:42Joj mal' ne lanuh.Hannibal wrote: 26 Dec 2021, 15:38drugo sam ja. pametan, razuman momak, sa mnom mozes lijepo. ovaj je puko, on samo razumije motku preko ledja![]()
On je potpuno bezopasan za razliku od siledzija koji su skocili na njega.

Pa nemoj se ljutiti, ne pises uvijek nonsense- samo ponekad. Kada sam rekao nonsense to nije upuceno licnosti nego postu. I ja pisem nonsense nekada kao i svi ostali. Ali ti volis da cackas i bockas a kad tebe bocnu onda kuku lele

Bitno je da mene ne ujedaju.Hannibal wrote: 26 Dec 2021, 15:45slobodno lani, ujedi me za srceLavlje_srce wrote: 26 Dec 2021, 15:42Joj mal' ne lanuh.![]()
On je potpuno bezopasan za razliku od ovih koji su skocili na njega.
nije da nisam naviko ☹
Za svasta- uglavnom stoji na stolu i predmet (koji obradjujes) stegnes da se ne mrda. Ovom metalnom ruckom razdvajas/otvaras kako bi stavila izmedju nesto pa stegnula.Lavlje_srce wrote: 26 Dec 2021, 15:39Za sta se koristi?Julia-Klara wrote: 26 Dec 2021, 15:37 Aaa to. Kod nas se ne zove takone mogu se sjetit, pitat cu tatu
![]()

M'da. Nije ti palo na pamet da postoji neki razlog sto ga nijedno zensko nije podrzalo?MorningStar wrote: 26 Dec 2021, 15:45Pa nemoj se ljutiti, ne pises uvijek nonsense- samo ponekad. Kada sam rekao nonsense to nije upuceno licnosti nego postu. I ja pisem nonsense nekada kao i svi ostali. Ali ti volis da cackas i bockas a kad tebe bocnu onda kuku lele
Users browsing this forum: HAVANA and 22 guests