a on nije manijak
jeli bre
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
a on nije manijak

Pa ni ja tebe ne bih pendrecila, nego stala na stolicu i pomilovala te po glavi.

Ovaj video je izasao prije 20ak dana , tako da je uranio sa praznicima. A sad zamisli covjek se opustio a ti sa djecom- muzem setas i tako on tako se "opusta" u fontani

ne mogu se sjetit, pitat cu tatu
 ne mogu se sjetit, pitat cu tatu
drugo sam ja. pametan, razuman momak, sa mnom mozes lijepo. ovaj je puko, on samo razumije motku preko ledjaLavlje_srce wrote: 26 Dec 2021, 15:30Pa ni ja tebe ne bih pendrecila, nego stala na stolicu i pomilovala te po glavi.

Za sta se koristi?Julia-Klara wrote: 26 Dec 2021, 15:37 Aaa to. Kod nas se ne zove takone mogu se sjetit, pitat cu tatu

Koje tehnike samo ako mozes elaborirati - pokusao je fino da ga "za uho" ovaj se opirao, mozda da ga tejzerom u vodi pa da sjevne ko bozicna jelkaLavlje_srce wrote: 26 Dec 2021, 15:36 To nije razlog da ga ispendrece kao zivotinju. Postoje tehnike kojim se lako mogao zaustaviti bez udaranja.

Trebali su sjesti i pokrenuti debatu sa njim da to nije u redu - i prskat se vodenim pistoljcicimaHannibal wrote: 26 Dec 2021, 15:39 malo ga pretjerujete sa tim slobodama
nije sloboda da on mase kitom po centru grada pred zenama i djecom

Joj mal' ne lanuh.Hannibal wrote: 26 Dec 2021, 15:38drugo sam ja. pametan, razuman momak, sa mnom mozes lijepo. ovaj je puko, on samo razumije motku preko ledja

Prijavi ih policiji... oh waitLavlje_srce wrote: 26 Dec 2021, 15:42Joj mal' ne lanuh.Hannibal wrote: 26 Dec 2021, 15:38drugo sam ja. pametan, razuman momak, sa mnom mozes lijepo. ovaj je puko, on samo razumije motku preko ledja
On je potpuno bezopasan za razliku od siledzija koji su skocili na njega.

slobodno lani, ujedi me za srceLavlje_srce wrote: 26 Dec 2021, 15:42Joj mal' ne lanuh.Hannibal wrote: 26 Dec 2021, 15:38drugo sam ja. pametan, razuman momak, sa mnom mozes lijepo. ovaj je puko, on samo razumije motku preko ledja
On je potpuno bezopasan za razliku od siledzija koji su skocili na njega.

Pa nemoj se ljutiti, ne pises uvijek nonsense- samo ponekad. Kada sam rekao nonsense to nije upuceno licnosti nego postu. I ja pisem nonsense nekada kao i svi ostali. Ali ti volis da cackas i bockas a kad tebe bocnu onda kuku lele

Bitno je da mene ne ujedaju.Hannibal wrote: 26 Dec 2021, 15:45slobodno lani, ujedi me za srceLavlje_srce wrote: 26 Dec 2021, 15:42Joj mal' ne lanuh.
On je potpuno bezopasan za razliku od ovih koji su skocili na njega.
nije da nisam naviko ☹

Za svasta- uglavnom stoji na stolu i predmet (koji obradjujes) stegnes da se ne mrda. Ovom metalnom ruckom razdvajas/otvaras kako bi stavila izmedju nesto pa stegnula.Lavlje_srce wrote: 26 Dec 2021, 15:39Za sta se koristi?Julia-Klara wrote: 26 Dec 2021, 15:37 Aaa to. Kod nas se ne zove takone mogu se sjetit, pitat cu tatu

M'da. Nije ti palo na pamet da postoji neki razlog sto ga nijedno zensko nije podrzalo?MorningStar wrote: 26 Dec 2021, 15:45Pa nemoj se ljutiti, ne pises uvijek nonsense- samo ponekad. Kada sam rekao nonsense to nije upuceno licnosti nego postu. I ja pisem nonsense nekada kao i svi ostali. Ali ti volis da cackas i bockas a kad tebe bocnu onda kuku lele
Users browsing this forum: HAVANA and 13 guests