Vala bi i ti mogla prestati s njim razgovarati kao da se obracas osobi s posebnim potrebama.
I ne trebas mi slati fakt-chekere, hvala. FB je vec tuzen za iste i izjasnili su se da fakt-chekeri samo izrazavaju "misljenje".
Moderator: Krokodil Behko
Vala bi i ti mogla prestati s njim razgovarati kao da se obracas osobi s posebnim potrebama.
Pa radio sam i antitijela kad su zena i cerka imale i oni svi oko mene.10 puta se testirao plus to...Nikad nista.I sta sad trebam,vakciniso se.Radit moram.Privatni posao i visoka zona rizika i zaduzenja...Propade sve nek samo par mjeseci stanem.Ne vidim razlog plus i sigurnije se osjecam vakcinisan.Ja stvarno ne znam kako vi al ja vidim efekte vakcine itekako.Non stop sam sa ljudima koji se stalno krecu,rade i izlaze.Kontakti konstantni .Drasticna razlika od prije vakcine.I rekao sam 100 puta.Vjerujem doktoru i poslusacu ga.I ovaj put se pokazalo ispravnim.Bar u mojoj okolini.E sad sto mene tako zapade sta cu ja,meni dobro doslo.Ovo oko mene ja ga ne znam da nije bio bolestan ili da nije vakcinisan.MunDzi wrote: 27 Dec 2021, 00:38Mozda je i jesi imao, a da si bio asimptomican.HAVANA wrote: 27 Dec 2021, 00:19
Kako cu pobit po sarajeva kad nisam ni imao koronu?De malo ukljuci mozak.Rade,idem.Ne rade,ne idem. Vakcinisu,vakcinisem se.Moze se na more,idem.Ne moze,ne idem.Moze se raditi,radim.Zatvore sve,ne radim.Itd.
Sto bi se narodski reklo, prebolovao na nogama, ni trepnuo nisi.
Mogo bi i ti ukljuciti mozak prije nego drugima dajes iste savjete.
Pa pise ti sve tu.Plus sigurnije se osjecam jer vidim rezultate.Reko mi doktor i ja primio.I to je to.A putovanje je jedan od plusevaRudolph wrote: 27 Dec 2021, 00:32zNACI ISTINA rokno si se da putujes zar neHAVANA wrote: 27 Dec 2021, 00:29
Mogu putovati,raditi,odrzati zivot koliko toliko normalnim i ne propasti...A plus vidim,nisam slijep,manje je teskih klinickih slika.U stvari ne znam ni jednu kod vakcinisanih u mom krugu Za razliku od perioda prije vakcine.51 mi godina,da se zatvorim i pustim sve da propadne nit mogu nit hocu.Nit imam vremena .Nije mi ni 20 ni 30 godina.A vrijeme leti.Ako cu i skiknut u kuci vala necu, izoliran i sakriven.Hocu da radim,izadjem,putujem ...A pomaze u to sam siguran.Vidim.![]()
Pricamo o periodu prije nego se iko zarazio u tvojoj sredini.HAVANA wrote: 27 Dec 2021, 01:01Pa radio sam i antitijela kad su zena i cerka imale i oni svi oko mene.10 puta se testirao plus to...Nikad nista.I sta sad trebam,vakciniso se.Radit moram.Privatni posao i visoka zona rizika i zaduzenja...Propade sve nek samo par mjeseci stanem.Ne vidim razlog plus i sigurnije se osjecam vakcinisan.Ja stvarno ne znam kako vi al ja vidim efekte vakcine itekako.Non stop sam sa ljudima koji se stalno krecu,rade i izlaze.Kontakti konstantni .Drasticna razlika od prije vakcine.I rekao sam 100 puta.Vjerujem doktoru i poslusacu ga.I ovaj put se pokazalo ispravnim.Bar u mojoj okolini.E sad sto mene tako zapade sta cu ja,meni dobro doslo.Ovo oko mene ja ga ne znam da nije bio bolestan ili da nije vakcinisan.MunDzi wrote: 27 Dec 2021, 00:38
Mozda je i jesi imao, a da si bio asimptomican.
Sto bi se narodski reklo, prebolovao na nogama, ni trepnuo nisi.
Mogo bi i ti ukljuciti mozak prije nego drugima dajes iste savjete.
I ti mi Njeki ateista a za masom se povodisHAVANA wrote: 27 Dec 2021, 00:19Kako cu pobit po sarajeva kad nisam ni imao koronu?De malo ukljuci mozak.Rade,idem.Ne rade,ne idem. Vakcinisu,vakcinisem se.Moze se na more,idem.Ne moze,ne idem.Moze se raditi,radim.Zatvore sve,ne radim.Itd.Mutevelija wrote: 27 Dec 2021, 00:13 Havana pobio pola Sarajeva grleci a ja spasio vecinu TK sto sam bio kod kuce iako ne vjerujuci toliko u ozbiljnost korone![]()
Pa naravno da sam znao.Napisao sam na ovoj istoj temi tada da ja ne mogu i necu sjediti u kuci.Da sam naopak ali takav.MunDzi wrote: 27 Dec 2021, 01:12Pricamo o periodu prije nego se iko zarazio u tvojoj sredini.HAVANA wrote: 27 Dec 2021, 01:01
Pa radio sam i antitijela kad su zena i cerka imale i oni svi oko mene.10 puta se testirao plus to...Nikad nista.I sta sad trebam,vakciniso se.Radit moram.Privatni posao i visoka zona rizika i zaduzenja...Propade sve nek samo par mjeseci stanem.Ne vidim razlog plus i sigurnije se osjecam vakcinisan.Ja stvarno ne znam kako vi al ja vidim efekte vakcine itekako.Non stop sam sa ljudima koji se stalno krecu,rade i izlaze.Kontakti konstantni .Drasticna razlika od prije vakcine.I rekao sam 100 puta.Vjerujem doktoru i poslusacu ga.I ovaj put se pokazalo ispravnim.Bar u mojoj okolini.E sad sto mene tako zapade sta cu ja,meni dobro doslo.Ovo oko mene ja ga ne znam da nije bio bolestan ili da nije vakcinisan.
Pricamo o tome da si znao za rizike, znao si za distanciranje, maske i zatvorene prostorije.
Znao si i da su neki antivakseri pricali protiv distanciranja i protiv maski i mjera ne okupljanja.
I nisi ti pao pod njihov uticaj nego si igrom slucaja smatrao da je okupljanje u zatvorenim prostorijama sa bliskim susretima savim ok.
To je bila moja poenta.
A to je da si odrastao covjek i da pravis vlastite odluke bez obzira ko sta piskara po internetu.
Nisi ba ti tema. Prestani stalno kukati da jesi.HAVANA wrote: 27 Dec 2021, 01:21Pa naravno da sam znao.Napisao sam na ovoj istoj temi tada da ja ne mogu i necu sjediti u kuci.Da sam naopak ali takav.MunDzi wrote: 27 Dec 2021, 01:12
Pricamo o periodu prije nego se iko zarazio u tvojoj sredini.
Pricamo o tome da si znao za rizike, znao si za distanciranje, maske i zatvorene prostorije.
Znao si i da su neki antivakseri pricali protiv distanciranja i protiv maski i mjera ne okupljanja.
I nisi ti pao pod njihov uticaj nego si igrom slucaja smatrao da je okupljanje u zatvorenim prostorijama sa bliskim susretima savim ok.
To je bila moja poenta.
A to je da si odrastao covjek i da pravis vlastite odluke bez obzira ko sta piskara po internetu.
Sjedio ono kad je bilo sve zatvoreno i to je to.Ne mogu kad bi crko.Da je korona,rat il ne znam sta,ne mogu.Vakciniso se,nisam radio kad se nije smjelo raditi.I eto.Ne znam sto uopste o ovome pisemo i zasto sam opet ja tema.Jesam vakcinisan,jesam.Jesam nekog nagovarao ili odgovarao,nisam.Imam svoje izbore i stojim iza njih.Nek svako tako pa dokle doguramo.
Jebo ja mater te si ti normalna.Ja pokusam komunicirati normalno ti pocnes jebavat.Pa ti me stalno citiras i nabacujes znao si ovo,izlazio si,hodao i kad odgovorim onda nisi ti tema.Koji mi qrac nabacujes tu pricu onda.I ja budala sto i pokusavam.MunDzi wrote: 27 Dec 2021, 01:28Nisi ba ti tema. Prestani stalno kukati da jesi.HAVANA wrote: 27 Dec 2021, 01:21
Pa naravno da sam znao.Napisao sam na ovoj istoj temi tada da ja ne mogu i necu sjediti u kuci.Da sam naopak ali takav.
Sjedio ono kad je bilo sve zatvoreno i to je to.Ne mogu kad bi crko.Da je korona,rat il ne znam sta,ne mogu.Vakciniso se,nisam radio kad se nije smjelo raditi.I eto.Ne znam sto uopste o ovome pisemo i zasto sam opet ja tema.Jesam vakcinisan,jesam.Jesam nekog nagovarao ili odgovarao,nisam.Imam svoje izbore i stojim iza njih.Nek svako tako pa dokle doguramo.
Nije ni tebe niko nagovarao niti odgovarao da se ponasas neodgovorno u periodu o kojem sam pricala.
To je bila tvoja odluka.
Zato mi mi nije jasno zasto se brines sto neko na forumu ima drugacije misljenje o vakcinama.
Ako je fb tuzen zbog cenzure to ne daje tebi pravo da se popisas po svim factcheckerskim radovima jer za razliku od tvog laprdanja obicno imaju neke dokaze i izvore i mogu se provjeriti i u vecini slucajeva su u pravu.Lavlje_srce wrote: 27 Dec 2021, 01:01Vala bi i ti mogla prestati s njim razgovarati kao da se obracas osobi s posebnim potrebama.
I ne trebas mi slati fakt-chekere, hvala. FB je vec tuzen za iste i izjasnili su se da fakt-chekeri samo izrazavaju "misljenje".
The recording of these parameters is of central importance, since suitable animal models (non-human primates (NHP), ferrets, golden hamsters, and transgenic mice) for the reliable investigation and assessment of a potential ADE/ERD risk are currently still under development and are not yet fully qualified for the use as regulation-relevant methods [20,21,22]. On the lines of studies performed on SARS- and MERS-specific vaccines, challenge experiments using NHP could be particularly suitable for detecting an ERD risk. At present, there is no evidence that ADE is involved in immunopathological processes in the context of COVID-19 [23], but the impact of emerging variants on ADE is still unclear.bosanski migrant wrote: 26 Dec 2021, 19:32Pa valjda bi se znalo s obzirom koliko se vakcinise i koliko se pratiVenera wrote: 26 Dec 2021, 18:44
Nisam uopće o tome pisala. Tek za godinu dana čemo imati info ako je bilo oboljenja uzrokovanog cijepivom. Ne pišem o nus pojavama sa liste. Napisala sam, ako osoba dobije kovid nekoliko dana nakon cijepljenja, kako se može utvrditi, da li je od cijepiva ili ne. Vidjet čemo.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest