eto teko ovaj lik ocmSibila wrote: 26 Dec 2021, 19:46 nije mi. jasno. da ga ikako. bude...
Jbt. hajd. Nek. Tebi. Posalju. Poziv...sta. ces...?
Casno.i. jasno. Se. Javit. Da. Dobrovoljno mozda. Zacas. Izgines. ?
Mislim. Da. Ga nece. I. Ne moze. Biti.
Nit ima. Ko. Da. Ratuje. Nit. Ima. S cim..
Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
- Status: Offline
Re: Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
🐽
- General War
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 105 times
- Been thanked: 139 times
Ma neces ni ti meni vjerovati, ali ja tebe razumijem...ali nerazumijem kad je tako sto places sto si u ovoj situaciji, ta pjesma zavrsava u tvojoj signaturi tamam koliko se motor zagrije na golfu.Naseef Mushroom wrote: 27 Dec 2021, 13:19Moja Armija je pjevala borbene poput ove u mojoj signaturi i čuo je selam gdje god je se okupila tako da ja i nisam imao potrebu da išta pravim.General War wrote: 27 Dec 2021, 13:08
Ooo pa to je odlicno, svi se vratili u zadnje vrijeme.![]()
Sjoo cuj mu price...eto napravi svoju Armiju nisi kadar sa jaranima da napravis svoj forum.
Pa bakir je rek'o da je jedna opstima u rajvoSa bitnija nego ostalih deset pa eto pomnozi i zbroji kako NS kotira.
Mozete kupit naroda koliko hocete, ali kakva ti je fajda kad su ti isti zipovali taj narod sebi u par prigradskih naselja, a u PC su endemska vrsta bas zahvaljujuci toj ekipi. Eto, bujrum...pridruzi im se, pojacaj pokret ako si se vratio.
Sigurno mi ne vjeruješ ali ja tebe potpuno shvatam i razumijem tvoju bol jer znamo i ti i ja da je nekada došao trenutak kada si pomislio "Da sam znao da će biti ovako onda bih se odlučio za drugu stranu, bar bih bio sa svojima". I ja bih se na tvom mjestu tako ponašao.
Ovako ti ostaje vojsci vrs samo ovu pjesmu pjevati
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22828 times
- Been thanked: 20918 times
Ne nabija on to na nos Bošnjacima, već tebi i takvima poput tebe. Ovo je jedno peti put da ti skrećem pažnju u vezi toga, a to radi jer ti i slični tebi silite određene svjetonazore mjesecima unazad i provlačite ih maltene u svakoj diskusiji. Zašto imate potrebu svaki put kad neko tebi i ljudima poput tebe uputi neku kritiku i slično da izrečeno okrenete u smjeru da osoba proziva čitav narod i slično kad to nije slučaj?Naseef Mushroom wrote: 27 Dec 2021, 13:07Jesu i oni bili u Armiji, pročitaj moj prvi post na ovoj stranici gdje sam Generala citirao gdje sam objasnio zašto i bivši pripadnici ARBiH koji su Nebošnjaci osjećaju gađenje prema ARBiH, možda i više nego prema hvo i vrs.MarlboroGold wrote: 27 Dec 2021, 11:20
NiĐe veze.
I FGR koju pljujete je bila u toj Armiji. Jednako su sa ponosom branili BiH od agresora.
Bijelac nikad nije bio crnac (doduše jeste vjerovatno prije hiljade godina jer smo svi potekli iz Afrike), pa da zna kako je kad mu dojučerašnji robovlasnik kaže nigger.
Dakle... opravdanje ti je u dječijem fazonu. Dvostruki aršini su licemjerje.
Nije licemjerje ako se na početku prizna da se pravi razlika, samo naivni se mogu čuditi dvostrukim aršinima
Pokušavam zamisliti da su obratne uloge, da su Bošnjaci nad Srbima počinili toliko zla, ja da sam kao Bošnjak najveći pacifista i da nisam boravio u ratu, mene bi bilo stid nakon svega pogledati Srbe u oči a kamoli tek da ih kritikujem. Još bi im se trebao diviti jer nakon svog zla nisu postali ljudožderi.
Pogledaj samo koliko General pominje Cacu, jednu osobu i nabija to na nos Bošnjacima koji niti su Sarajlije niti su bili u njegovoj jedinici a kod Predraga gdje su Srbi počinili stotine ratnih zločina trebamo prešutiti što se kreće samo po relaciji gdje su Bosnjaci većina i ukazuje na nacionalizam iako su pokazali svoju veličinu kada su bila najmračnija vremena.
Neka se yebe i taj Kojovoić sa svojim first world problems. Živi bolje od Srba u entitetu rs i od Bosnjaka u entitetu Federacija. Pati kao Srbin u Sarajevu kao što i Čović pati kao ugroženi Hrvat u Federaciji.
Dakle, ti pišeš. To su tvoji stavovi i oni su referenca za repliku i kritiku. Ne radi se o svim Bošnjacima na planeti niti bi ti trebao govoriti u ime njih. Ja sam apsolutno uvjeren da ima Bošnjaka i na ovom forumu koje je sramota šta ti sve iznosiš i u ime njih, a nisu FGR i slično.
Last edited by Masamune on 27 Dec 2021, 15:53, edited 1 time in total.
-
Ma znas
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 137 times
Tacno generale u KSHS nije bilo Bosnjska. A zasto nije. Pa bili su svedeni na vjersku skupinu da bi Srbi i Hrvati moglu praviti Plan Cvetkovic-Macek, jer vjerske skupine nemanu prava koje imaju narodi.
To je isto kada pricste da vas je NSTO BOMBSRDIVAO ali nikad ne kazete ZASTO.
Termin Armija ili vojska podrazumijev isto, samo Srbi zbog ABiH ne mogu preko usta prevaliti termin armija.
Izgleda da i ti imas isti problem.

Termin Armija ili vojska podrazumijev isto, samo Srbi zbog ABiH ne mogu preko usta prevaliti termin armija.
- General War
- Aktivni forumaš

Ti bas hoces da te tretiram ko ovog pecurku, jer neces da se opametis.Ma znas wrote: 27 Dec 2021, 15:52 Tacno generale u KSHS nije bilo Bosnjska. A zasto nije. Pa bili su svedeni na vjersku skupinu da bi Srbi i Hrvati moglu praviti Plan Cvetkovic-Macek, jer vjerske skupine nemanu prava koje imaju narodi.
![]()
Evo jos jedamput normalno da probam:
-Nije bilo ni u SFRJ bosnjaka, ako jeste plizzz pokazi (obadva odgovora nece ti se svidjeti)
-Poradi na tipkanju previse gresaka pa ne razumijem: Ko mi? Otkud znas da sam ja MI? I moze li objasnjanje zasto NAS je NATO bombardovao? A onda moze li objasnjenje zasto je taj isti NATO prijetio drugom NAMA, i sta MI imamo veze sa NATO bombardovanjem?
-Ne, taj termin ne podrazumjeva Isto "ABiH", jer jako smjesno bi izgledalo...probaj skontat zasto
-
--jusuf--
- Na probnom

- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 19 times
Nisam FGR, naprotiv, ali ja znam x Srba i Hrvata što su bili u Armiji i što su dobili Zlatni ljiljan. Koliko ih je posthumno odlikovano...ihihi. Imam podosta rođaka što su bili u HVO npr a mogli su vrlo lako preći u Armiju i slično. Previše generalizuješ. Od mog zeta brat bio Abdićevac zamisli brat protiv brata. Jeli pogrešna "islamizacija" Armije? Jest (zato što time i Bošnjaci učestvuju u podjeli BiH. Kad bi se BiH podijelila "Bošnjačka" bi bila neodrživa jer morali bi dobit koridor prema Bihaću a ne bi imali nijednu dobru poljoprivrednu površinu koja bi služila kao žitnica). Mada kod mene toga nije bilo.Naseef Mushroom wrote: 27 Dec 2021, 13:19Moja Armija je pjevala borbene poput ove u mojoj signaturi i čuo je selam gdje god je se okupila tako da ja i nisam imao potrebu da išta pravim.General War wrote: 27 Dec 2021, 13:08
Ooo pa to je odlicno, svi se vratili u zadnje vrijeme.![]()
Sjoo cuj mu price...eto napravi svoju Armiju nisi kadar sa jaranima da napravis svoj forum.
Pa bakir je rek'o da je jedna opstima u rajvoSa bitnija nego ostalih deset pa eto pomnozi i zbroji kako NS kotira.
Mozete kupit naroda koliko hocete, ali kakva ti je fajda kad su ti isti zipovali taj narod sebi u par prigradskih naselja, a u PC su endemska vrsta bas zahvaljujuci toj ekipi. Eto, bujrum...pridruzi im se, pojacaj pokret ako si se vratio.
Sigurno mi ne vjeruješ ali ja tebe potpuno shvatam i razumijem tvoju bol jer znamo i ti i ja da je nekada došao trenutak kada si pomislio "Da sam znao da će biti ovako onda bih se odlučio za drugu stranu, bar bih bio sa svojima". I ja bih se na tvom mjestu tako ponašao.
Pozzz
-
--jusuf--
- Na probnom

Bošnjaka je uvijek bilo, ali nije nas bilo službeno. Još u AU smo službeno imali status Bošnjaci, čak je i Benjamin Kallay forsirao "jedinstveno Bošnjaštvo", da time obuhvati i kršćansko življe. Drugo čuvena rečenica Gradašćevića "ima Bosne i Bošnjaka..." ili fra Ivana Franje Jukića. Onda treba uzeti u obzir što se Latas pobrinuo da tadašnje Bošnjačko rukovodstvo bude uništeno i fizički i financijski je uvjetovalo "obezglavljenost Bošnjaka" što se kasnije očitovalo kroz turbulentne promjene početka 20. st i ta "obezglavljenost" se preslikala i na SFRJ.General War wrote: 27 Dec 2021, 16:24Ti bas hoces da te tretiram ko ovog pecurku, jer neces da se opametis.Ma znas wrote: 27 Dec 2021, 15:52 Tacno generale u KSHS nije bilo Bosnjska. A zasto nije. Pa bili su svedeni na vjersku skupinu da bi Srbi i Hrvati moglu praviti Plan Cvetkovic-Macek, jer vjerske skupine nemanu prava koje imaju narodi.
![]()
![]()
-Nije bilo ni u SFRJ bosnjaka, ako jeste plizzz pokazi (obadva odgovora nece ti se svidjeti)
-Poradi na tipkanju previse gresaka pa ne razumijem: Ko mi? Otkud znas da sam ja MI? I moze li objasnjanje zasto NAS je NATO bombardovao? A onda moze li objasnjenje zasto je taj isti NATO prijetio drugom NAMA, i sta MI imamo veze sa NATO bombardovanjem?
-Ne, taj termin ne podrazumjeva Isto "ABiH", jer jako smjesno bi izgledalo...probaj skontat zasto
- General War
- Aktivni forumaš

Govorim o imenu i uvjek je bilo danasnjih bosnjaka ali u drugacijim procentima i drugacije su predstavljani (dio si i ti rekao) tokom istorije A sto ne odrazava danasnje stanje, ali to nije poenta..pokusavm njega da primoram da koristi knjigu nego da lupa napamet i pretvori se u jos jednog nepopravljovog nacionalistu.--jusuf-- wrote: 27 Dec 2021, 16:42Bošnjaka je uvijek bilo, ali nije nas bilo službeno. Još u AU smo službeno imali status Bošnjaci, čak je i Benjamin Kallay forsirao "jedinstveno Bošnjaštvo", da time obuhvati i kršćansko življe. Drugo čuvena rečenica Gradašćevića "ima Bosne i Bošnjaka..." ili fra Ivana Franje Jukića. Onda treba uzeti u obzir što se Latas pobrinuo da tadašnje Bošnjačko rukovodstvo bude uništeno i fizički i financijski je uvjetovalo "obezglavljenost Bošnjaka" što se kasnije očitovalo kroz turbulentne promjene početka 20. st i ta "obezglavljenost" se preslikala i na SFRJ.General War wrote: 27 Dec 2021, 16:24
Ti bas hoces da te tretiram ko ovog pecurku, jer neces da se opametis.![]()
-
--jusuf--
- Na probnom

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/ramz ... /211227075
Turković bi trebala iskoristiti svoju funkciju ali i porijeklo i otić u Izrael da lobira. Moguće je da se posjeta čuva za 5 do 12. Nedavno je izraelski ambasador odsjeo kod Izetbegovića. Bilo kako bilo izraelski lobi je bitan:
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/izra ... /211212052
Turković bi trebala iskoristiti svoju funkciju ali i porijeklo i otić u Izrael da lobira. Moguće je da se posjeta čuva za 5 do 12. Nedavno je izraelski ambasador odsjeo kod Izetbegovića. Bilo kako bilo izraelski lobi je bitan:
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/izra ... /211212052
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 22828 times
- Been thanked: 20918 times
Mogu Bošnjaci muslimani svašta misliti o Izraelu i Jevrejima, ali ako iko razumije ono što nam se desilo devedesetih to su oni. Imamo prijatelja u njima, a to prijateljstvo treba ozbiljno održavati i tamo lobirati što je moguće više.
-
Ma znas
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 137 times
Zna general war zasto u KSHS nije bilo Bosnjaka, zasto Bosnjska nije bili u Jugoslaviji, kao sto zna i od kad je on ono sto nije.
Sumnjam da ne znas generale zasto vas je ( mislim na Srbe) NATO bombardovao.
Jedina opcija bila je da se " dio Albanaca pobije a veci dio protjera u Albaniju i da se tu nasele Srbi iz Hrvatske."
Zapad nije tako mislio, dao je upozorenja na vrijeme, kurcenje je nastavljeno a posljeduce kurcenja poznate.
Pojam " ISTO" u logici ne postoji ali VRS i ABiH podrazumijevaju slicno, jer isto kao sto sam rekao ne postiji.
Sto se tice tipkanja to ne ide. Nemam iskustva tipkanja na telefon, uvijek koristom laptop. Moj Apple laptop ne prepoznaje adresu ovog foruma a prepoznaje sve ostale. Na nekim od njih bio si ti.

Jedina opcija bila je da se " dio Albanaca pobije a veci dio protjera u Albaniju i da se tu nasele Srbi iz Hrvatske."
Zapad nije tako mislio, dao je upozorenja na vrijeme, kurcenje je nastavljeno a posljeduce kurcenja poznate.
Pojam " ISTO" u logici ne postoji ali VRS i ABiH podrazumijevaju slicno, jer isto kao sto sam rekao ne postiji.
Sto se tice tipkanja to ne ide. Nemam iskustva tipkanja na telefon, uvijek koristom laptop. Moj Apple laptop ne prepoznaje adresu ovog foruma a prepoznaje sve ostale. Na nekim od njih bio si ti.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Bilo je dosta Srba i Hrvata u ARBiH, bilo je dosta i civila Srba i Hrvata koji su poginuli od četničkih granata međutim to su bili ljudi koji su se borili i poginuli jer su se odlučili za pravu stranu. Kada se sjetimo govora radovana karadžića, izjave biljane plavšić kao i ostalih izjava Srba iz Bosne i Hercegovine i Srbije onda trebamo biti iskreni da se rat u Bosni i Hercegovini nije vodio protiv svih Bosanaca i Hercegovaca već protiv Bošnjaka.--jusuf-- wrote: 27 Dec 2021, 16:34Nisam FGR, naprotiv, ali ja znam x Srba i Hrvata što su bili u Armiji i što su dobili Zlatni ljiljan. Koliko ih je posthumno odlikovano...ihihi. Imam podosta rođaka što su bili u HVO npr a mogli su vrlo lako preći u Armiju i slično. Previše generalizuješ. Od mog zeta brat bio Abdićevac zamisli brat protiv brata. Jeli pogrešna "islamizacija" Armije? Jest (zato što time i Bošnjaci učestvuju u podjeli BiH. Kad bi se BiH podijelila "Bošnjačka" bi bila neodrživa jer morali bi dobit koridor prema Bihaću a ne bi imali nijednu dobru poljoprivrednu površinu koja bi služila kao žitnica). Mada kod mene toga nije bilo.Naseef Mushroom wrote: 27 Dec 2021, 13:19
Moja Armija je pjevala borbene poput ove u mojoj signaturi i čuo je selam gdje god je se okupila tako da ja i nisam imao potrebu da išta pravim.
Pozzz
Nisu ni osobe poput Srđana Aleksića ubili jer je bio Bosanac već što je se protivio ubistvu Bošnjaka, da nije reagovao me bi mu dlaka na glavi falila jer se nisu ubijali Bosanci svih nacija već samo Bošnjaci
Ako ko misli suprotno zašto Srbija kada je vršila agresiju nije napadala i mjesta koja su držali Srbi?
I to su bilii Bosanci
Zašto Srbijanci nisu došla u mjesta gdje su živjeli bosanski Srbi i tu počinili pokolj? I to su bili Bosanci.
Šta više ti Srbijanci su činili pokolje po Sandžaku gdje su žrtve bile nihovi državljani.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- General War
- Aktivni forumaš

Boli quVac generala sto je NATo bombardovao srbeMa znas wrote: 27 Dec 2021, 18:50 Zna general war zasto u KSHS nije bilo Bosnjaka, zasto Bosnjska nije bili u Jugoslaviji, kao sto zna i od kad je on ono sto nije.
![]()
![]()
...Ali sta ti imas od toga? I sto se ne pitas gdje je zavrsio dobar dio srba iz Hrvatske, koju im je taj isti NATO garantuje? Kad se vec toliko uhvatio nato kao da ga je Delic vodio a ne Smith.
Opet netacno, nije ni slicno...jer ti tako tvrdis...ovdje se postavlja pitanje jesi li ti retardiran ili ne znas o cemu pricas, sve u svemu posto ovdje predstavljas srbe-cetnike kao bad guys...onda ovim upisima puses u njihovu tikvu
Nije bitno, bitno je da sam pogodio sta si napisao...i btw cestitam, nije ti trebalo puno da upotpunis metamorfozu od nekoga koji misli svima dobro do uvrijedjenog bosnjackog nacionaliste koji se za sve hvata kad se kosi sa njegvim ubjedjenjima na nicemu zasnovanim.
-
--jusuf--
- Na probnom

Potpisujem.Naseef Mushroom wrote: 27 Dec 2021, 19:12Bilo je dosta Srba i Hrvata u ARBiH, bilo je dosta i civila Srba i Hrvata koji su poginuli od četničkih granata međutim to su bili ljudi koji su se borili i poginuli jer su se odlučili za pravu stranu. Kada se sjetimo govora radovana karadžića, izjave biljane plavšić kao i ostalih izjava Srba iz Bosne i Hercegovine i Srbije onda trebamo biti iskreni da se rat u Bosni i Hercegovini nije vodio protiv svih Bosanaca i Hercegovaca već protiv Bošnjaka.--jusuf-- wrote: 27 Dec 2021, 16:34
Nisam FGR, naprotiv, ali ja znam x Srba i Hrvata što su bili u Armiji i što su dobili Zlatni ljiljan. Koliko ih je posthumno odlikovano...ihihi. Imam podosta rođaka što su bili u HVO npr a mogli su vrlo lako preći u Armiju i slično. Previše generalizuješ. Od mog zeta brat bio Abdićevac zamisli brat protiv brata. Jeli pogrešna "islamizacija" Armije? Jest (zato što time i Bošnjaci učestvuju u podjeli BiH. Kad bi se BiH podijelila "Bošnjačka" bi bila neodrživa jer morali bi dobit koridor prema Bihaću a ne bi imali nijednu dobru poljoprivrednu površinu koja bi služila kao žitnica). Mada kod mene toga nije bilo.
Pozzz
Nisu ni osobe poput Srđana Aleksića ubili jer je bio Bosanac već što je se protivio ubistvu Bošnjaka, da nije reagovao me bi mu dlaka na glavi falila jer se nisu ubijali Bosanci svih nacija već samo Bošnjaci
Ako ko misli suprotno zašto Srbija kada je vršila agresiju nije napadala i mjesta koja su držali Srbi?
I to su bilii Bosanci
Zašto Srbijanci nisu došla u mjesta gdje su živjeli bosanski Srbi i tu počinili pokolj? I to su bili Bosanci.
Šta više ti Srbijanci su činili pokolje po Sandžaku gdje su žrtve bile nihovi državljani.
Ako neko želi nek pogleda ovu zločinku, uključite ubrzanje na 1,5x
https://www.dnevno.hr/domovina/preskoci ... m-1659857/
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
-
--jusuf--
- Na probnom

A što? Ja samo čitam knjige gdje se "promiču masonske vrijednosti". Hahaha
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
A koje su to masonske vrijednosti ?--jusuf-- wrote: 27 Dec 2021, 19:44A što? Ja samo čitam knjige gdje se "promiču masonske vrijednosti". Hahaha
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Meni i takvima poput mene nabija na nos? Kada sam ja ili bilo ko drugi na forumu išta pozitivno o Caci napisao? Većina sa kojima ima ovdje problem niti je iz Sarajeva a kamoli da je bio u Cacinoj jedinici.MarlboroGold wrote: 27 Dec 2021, 15:51Ne nabija on to na nos Bošnjacima, već tebi i takvima poput tebe. Ovo je jedno peti put da ti skrećem pažnju u vezi toga, a to radi jer ti i slični tebi silite određene svjetonazore mjesecima unazad i provlačite ih maltene u svakoj diskusiji. Zašto imate potrebu svaki put kad neko tebi i ljudima poput tebe uputi neku kritiku i slično da izrečeno okrenete u smjeru da osoba proziva čitav narod i slično kad to nije slučaj?Naseef Mushroom wrote: 27 Dec 2021, 13:07
Jesu i oni bili u Armiji, pročitaj moj prvi post na ovoj stranici gdje sam Generala citirao gdje sam objasnio zašto i bivši pripadnici ARBiH koji su Nebošnjaci osjećaju gađenje prema ARBiH, možda i više nego prema hvo i vrs.
Nije licemjerje ako se na početku prizna da se pravi razlika, samo naivni se mogu čuditi dvostrukim aršinima
Pokušavam zamisliti da su obratne uloge, da su Bošnjaci nad Srbima počinili toliko zla, ja da sam kao Bošnjak najveći pacifista i da nisam boravio u ratu, mene bi bilo stid nakon svega pogledati Srbe u oči a kamoli tek da ih kritikujem. Još bi im se trebao diviti jer nakon svog zla nisu postali ljudožderi.
Pogledaj samo koliko General pominje Cacu, jednu osobu i nabija to na nos Bošnjacima koji niti su Sarajlije niti su bili u njegovoj jedinici a kod Predraga gdje su Srbi počinili stotine ratnih zločina trebamo prešutiti što se kreće samo po relaciji gdje su Bosnjaci većina i ukazuje na nacionalizam iako su pokazali svoju veličinu kada su bila najmračnija vremena.
Neka se yebe i taj Kojovoić sa svojim first world problems. Živi bolje od Srba u entitetu rs i od Bosnjaka u entitetu Federacija. Pati kao Srbin u Sarajevu kao što i Čović pati kao ugroženi Hrvat u Federaciji.
Dakle, ti pišeš. To su tvoji stavovi i oni su referenca za repliku i kritiku. Ne radi se o svim Bošnjacima na planeti niti bi ti trebao govoriti u ime njih. Ja sam apsolutno uvjeren da ima Bošnjaka i na ovom forumu koje je sramota šta ti sve iznosiš i u ime njih, a nisu FGR i slično.
Dovoljno je za Generala da se ne slaže sa pojedinima sa foruma, sa njihovom vizijom, politikom i pogledom na državu da postavlja Cacine slike samo zato što je naš sunarodnjak i ništa nas drugo sa njim veže.
Zašto se onda ljutite kada zbog istog neslaganja sa Kojovićem, njegovom vizijom, politikom i pogledom na državu neko ga dovodi u dodir sa Beogradom?
Ti pomenu da ti smetaju dvostruki aršini? Eto ti jedan primjer.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
-
--jusuf--
- Na probnom

Jednoumlje, kontrola itd itdMorningStar wrote: 27 Dec 2021, 19:44A koje su to masonske vrijednosti ?--jusuf-- wrote: 27 Dec 2021, 19:44
A što? Ja samo čitam knjige gdje se "promiču masonske vrijednosti". Hahaha![]()
-
--jusuf--
- Na probnom

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/ukra ... /211227139
Danas gledam jednu glumicu na instagramu, nešto uslikala se u polju i lokaciju označila "Autonomna Republika Krim".
Danas gledam jednu glumicu na instagramu, nešto uslikala se u polju i lokaciju označila "Autonomna Republika Krim".