MunDzi wrote: 27 Dec 2021, 20:17
Pa vama kojima nije interesantna, ne trebate ni biti tu.
Ne vidim sta vam je problem.
Uostalom, zar nije normalno dozvoliti ljudima da imaju razlicita misljenja.
Eto lavlje vam problem, ona jedna jedina protiv svih vas pa vam oomrzlaa temu i ne zelite nista na njoj pisati.
To su samo vasi losi izgovori.
Da ste objektivni, ucestvovali bi normalno i pisali svoja misljenja bez opterecenosti sto ona ima drugacije misljenje.
Prije ce biti da niko zapravo nemam nista pamentno ni napisati, ali lakse je uprijeti prst u nekog drugog pa ga optuziti za sve i svasta.
Naravno. Da sam se cijepila i da sam ubijedjena u ispravnost svoje odluke, ne bih ni provirila na ovu temu. Nema logike.
Jedina motivacija moze biti trolanje, spamanje ili vrijedjanje, kao sto se buljuk gnusnih uvreda tu i desio (ukljucujuci i ulicarske sinocnje koje su izbrisane). Ali ostaju u pamcenju, ne mogu se izbrisati klikom na "delete". Svega je tu bilo, ukljucujuci i manje i vise otvorenih prijetnji.
Insomnia je bio izvrstan na temi, informiran, to the point, bilo ga je uzivanje citati. Kod mene su namirisali krv (to da sam borbena, ali osjetljiva) pa su se utrkivali ko ce me gore povrijediti. Pretpostavljam da je @insomnia zbog ove teme i napustio forum. Forum je njegovim odlaskom izgubio, najvise zbog ove teme po mom misljenju.
Saznala sam tu izuzetno mnogo o ljudskim karakterima, kao i to sta se desi kad necijim umom ovlada strah i propaganda. To se na temi vidi svakodnevno. Ne kazu Englezi uzalud "Keep calm and carry on". Najbitnije je u svemu ovome sacuvati zdrav razum. Nema nikakve sumnje da to nece svima poci za rukom. Ovi koji guraju cjepivo za svaku osobu na svijetu, ne zamaraju se bilo cijim misljenjem jer milijarde dolara kapaju. Steady.
Ti si pokazala da se moze i drugacije komunicirati i za to imas big respect od mene.

To sam ti sinoc napisala na Poruci za forumasa i nije mi jasno zasto je ta poruka izbrisana. Nebitno.
A sad cu se povuci s teme i nemam se namjeru tu vracati ukoliko ne budem spominjana/citirana. Ne zbog foruma i forumasa, nego zbog vlastitog dobra.