Obline niko nije komentarisao. Sve na mjestu. Ali sminka je haos. Nije sujeta, ako nesto moze bolje....Mutevelija wrote: 21 Dec 2021, 12:55Obline ce ostati iste , sto si sujetna.
Haj se ti slikaj ispod jelke tako pa da uporedimo.
Da li kitite jelku
Moderator: Krokodil Behko
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15095 times
- Been thanked: 14866 times
- Status: Offline
Re: Da li kitite jelku
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Shadow
- Svemirka
- Has thanked: 24625 times
- Been thanked: 27251 times
Mislis da joj skinu one fejk trepuske i bilo bi bolje odmah.
Bizi, vidis da nas pojede sujeta
Bizi, vidis da nas pojede sujeta

Acta non Verba
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15095 times
- Been thanked: 14866 times
Nesto razmisljam....Moram te pitati. Ti si ono isto u Svedskoj?
Sta mislis hoce i tvoja djeca/unuci kititi jelke? Pogotovo ako se ozene/udaju za Svede?
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Hoce vjerovatno,ali to je jer mi nismo jaki kao npr zidovi koji zive hiljadama godina kao teska manjina pa nece da prihvate nista tudjeDori wrote: 21 Dec 2021, 14:28Nesto razmisljam....Moram te pitati. Ti si ono isto u Svedskoj?
Sta mislis hoce i tvoja djeca/unuci kititi jelke? Pogotovo ako se ozene/udaju za Svede?
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3722 times
- Been thanked: 6823 times
Pa prije hiljadu godina niste ni muslimani bili,bosnjakinja wrote: 21 Dec 2021, 16:36Hoce vjerovatno,ali to je jer mi nismo jaki kao npr zidovi koji zive hiljadama godina kao teska manjina pa nece da prihvate nista tudjeDori wrote: 21 Dec 2021, 14:28
Nesto razmisljam....Moram te pitati. Ti si ono isto u Svedskoj?
da ste bili jaki, sad ne bi muslimani bili..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- bosnjakinja
- Inventar foruma
pa nebi ni vi krscani ha jaanimals wrote: 21 Dec 2021, 16:44Pa prije hiljadu godina niste ni muslimani bili,bosnjakinja wrote: 21 Dec 2021, 16:36
Hoce vjerovatno,ali to je jer mi nismo jaki kao npr zidovi koji zive hiljadama godina kao teska manjina pa nece da prihvate nista tudje
a ne nije tacno,nije ovo isto,mi da smo slabi sad bi bili krscani vec odavno
- Matan
- Sila nečista
Opet, da niste slabi, ne biste muslimani bili..bosnjakinja wrote: 21 Dec 2021, 19:10pa nebi ni vi krscani ha jaanimals wrote: 21 Dec 2021, 16:44
Pa prije hiljadu godina niste ni muslimani bili,
tvojom logikom..
- bosnjakinja
- Inventar foruma
zato smo sad jaki,200 godina kako su turci otisli opstajemo u dusmanski nasrojeni evropi kao muslimanianimals wrote: 21 Dec 2021, 19:12Opet, da niste slabi, ne biste muslimani bili..bosnjakinja wrote: 21 Dec 2021, 19:10
pa nebi ni vi krscani ha ja
tvojom logikom..

- Koraci_u_noci
- Penzioner
- Has thanked: 9160 times
- Been thanked: 9899 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pobjeci sad od svega zelim
- Matan
- Sila nečista
Eto te ko Srbi..bosnjakinja wrote: 21 Dec 2021, 19:23zato smo sad jaki,200 godina kako su turci otisli opstajemo u dusmanski nasrojeni evropi kao muslimani![]()
ista logika, opiru se dusmanskoj Evropi..
ja, sta ces..

- bosnjakinja
- Inventar foruma
animals wrote: 21 Dec 2021, 19:25Eto te ko Srbi..bosnjakinja wrote: 21 Dec 2021, 19:23
zato smo sad jaki,200 godina kako su turci otisli opstajemo u dusmanski nasrojeni evropi kao muslimani![]()
ja, sta ces..![]()
pa necemo biti naivni znamo da nas ocima gledati ne mogu,ali ne mogu biti toliko ofirni da se otkriju

- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3883 times
- Been thanked: 2921 times
pa,svaki dan pomalo...bosnjakinja wrote: 21 Dec 2021, 19:30animals wrote: 21 Dec 2021, 19:25
Eto te ko Srbi..
ja, sta ces..![]()
pa necemo biti naivni znamo da nas ocima gledati ne mogu,ali ne mogu biti toliko ofirni da se otkriju![]()
kulturno,evropski
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Matan
- Sila nečista
Gluposti..bosnjakinja wrote: 21 Dec 2021, 19:30animals wrote: 21 Dec 2021, 19:25
Eto te ko Srbi..
ja, sta ces..![]()
pa necemo biti naivni znamo da nas ocima gledati ne mogu,ali ne mogu biti toliko ofirni da se otkriju![]()
niko u Evropi, nikoga ne voli, postoje samo interesi..
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2768 times
- Been thanked: 22871 times
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Vjerujem da među našim muflonima ima takvih koji bi okačili ovo sranje i prodavali kao nešto naše.
Ustvari obična kopija ćafira i njihovih običaja.
Svi mi se morete obratit
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Bužimljani ljuti zbog sramne provokacije premijera USK Mustafe Ružnića
Bosnjaci tog kraja su uvijek bili hardcore bosnjacki nastrojeni ,svaka cast...za razliku od ovih komunjara tuzlanskog kantona,napravilo advent u mjestu gdje nema katolika

Premijer Unsko-sanskog kantona Mustafa Ružnić i predsjedavajući Skupštine Razim Halkić su platili da se na ulazu u viteški grad Bužim postavi džambo plakat sa božićnom čestitkom. Ovakav potez izazvao je brojne reakcije ponosnih Bužimljana. Odmah je reagirao i načelnik Bužima Mersudin Nanić.
“Kako mi se u toku dana javio veliki broj naših sugrađana izražavajući svoje nezadovoljstvo, u telefonskim razgovorima i na društvenim mrežama, a u povodu postavljenog džambo plakata na samom ulazu u Viteški grad Bužim, želim informisati one malo manje upućene da je prostor za reklame iznajmljen firmi koja je zakupila i uredno platila svoje obaveze prema Općini Bužim. Ugovorom je definisano da provokativni i neprikladni plakati ne mogu biti postavljeni.
Smatram da su naručioci i potpisnici istog, u ovom slučaju premijer Mustafa Ružnić i predsjedavajući Skupštine USK Razim Halkić, morali razmisliti o upućenoj čestitki jer valjda bi trebali znati ko im je ciljna publika. Kako je plakat doživljen kao provokacija i uvredljivog je karaktera za Bužimljane želim kazati da će biti uklonjen jer ne priliči ni mjestu ni vremenu. Općina će uplatiti sredstva da se isti umakne ili zamijeni drugim”, poručio je načelnik Nanić.
Bužim je skoro 100-postotoni bošnjački grad. Prema popisu stanovništva iz 2013. godine u Bužimu živi samo jedan Hrvat i dva Srbina, ostalo su Bošnjaci.

Premijer Unsko-sanskog kantona Mustafa Ružnić i predsjedavajući Skupštine Razim Halkić su platili da se na ulazu u viteški grad Bužim postavi džambo plakat sa božićnom čestitkom. Ovakav potez izazvao je brojne reakcije ponosnih Bužimljana. Odmah je reagirao i načelnik Bužima Mersudin Nanić.
“Kako mi se u toku dana javio veliki broj naših sugrađana izražavajući svoje nezadovoljstvo, u telefonskim razgovorima i na društvenim mrežama, a u povodu postavljenog džambo plakata na samom ulazu u Viteški grad Bužim, želim informisati one malo manje upućene da je prostor za reklame iznajmljen firmi koja je zakupila i uredno platila svoje obaveze prema Općini Bužim. Ugovorom je definisano da provokativni i neprikladni plakati ne mogu biti postavljeni.
Smatram da su naručioci i potpisnici istog, u ovom slučaju premijer Mustafa Ružnić i predsjedavajući Skupštine USK Razim Halkić, morali razmisliti o upućenoj čestitki jer valjda bi trebali znati ko im je ciljna publika. Kako je plakat doživljen kao provokacija i uvredljivog je karaktera za Bužimljane želim kazati da će biti uklonjen jer ne priliči ni mjestu ni vremenu. Općina će uplatiti sredstva da se isti umakne ili zamijeni drugim”, poručio je načelnik Nanić.
Bužim je skoro 100-postotoni bošnjački grad. Prema popisu stanovništva iz 2013. godine u Bužimu živi samo jedan Hrvat i dva Srbina, ostalo su Bošnjaci.
- General War
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 105 times
- Been thanked: 139 times
Re: Bužimljani ljuti zbog sramne provokacije premijera USK Mustafe Ružnića
Seljadiji niko nije objasnio da Buzim nije zasebna drzava, i treba ih pitati jel im smeta po austriji i njemackoj ti panoi kad odu na baustelu.
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Logicno da im ne smeta u krscanskom kraju,Buzim je 100% islamski stoga cao vozdaraGeneral War wrote: 28 Dec 2021, 10:38 Seljadiji niko nije objasnio da Buzim nije zasebna drzava, i treba ih pitati jel im smeta po austriji i njemackoj ti panoi kad odu na baustelu.
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
- bosnjakinja
- Inventar foruma
kada ce biti Bajramska cestitka u Ljubuskom ili Medjugorju?