Eto nas u Svijetlecu da vidimo izbliza.spacebound wrote: 22 Dec 2021, 20:37Ma hej, ja sam odusevljena! Nadmasio je moja ocekivanja, a slika zaista ni izbliza ne pokazuje koliko je lijepa.
Frizure
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 8932 times
- Been thanked: 5678 times
- Status: Offline
Re: Frizure
The Dark Side Of The Forum...
- Skin
- Inventar foruma

- Has thanked: 2937 times
- Been thanked: 3314 times
- Koraci_u_noci
- Penzioner

- Has thanked: 9289 times
- Been thanked: 10031 times
Kako one isvrljaju lica da nam ne odvraca paznju od sustine. Lijepe obe frizure, sto jest jest
Pobjeci sad od svega zelim
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9911 times
- Been thanked: 16712 times
Baleyage, ja otisla frizeru, pokazala sliku kose kakvu zelim, pitala moze li, kaze moze. Ostalo ja ne znam, do njega je. Pramenovi su raznih nijansi. Toliko znam.
I nisam se htjela pustit bilo kome u ruke vec sam otisla jednom poznatom, na evropskim takmicenjima zapazenom frizeru, koji je 2015. bio prvak BiH. I sve ovo je trajalo 4 sata. Pakao za mene
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2288 times
- Been thanked: 5534 times
Kakve ste vako na sabahu
Nema nesto kurcenja zunzafri
Nema nesto kurcenja zunzafri
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Fuck you a friendly note to start the day
- Skin
- Inventar foruma

oho balayage. jako ti je lijepa ta boja spacey. ali 4 sata camit tamo, nije ni cudo sto je tako dobra!spacebound wrote: 23 Dec 2021, 06:14Baleyage, ja otisla frizeru, pokazala sliku kose kakvu zelim, pitala moze li, kaze moze. Ostalo ja ne znam, do njega je. Pramenovi su raznih nijansi. Toliko znam.
I nisam se htjela pustit bilo kome u ruke vec sam otisla jednom poznatom, na evropskim takmicenjima zapazenom frizeru, koji je 2015. bio prvak BiH. I sve ovo je trajalo 4 sata. Pakao za mene![]()
na bakreno crvenu, mislim da balayage ne dolazi u obzir...pokusavam izbjeci onu dekolorizaciju i skidanje boje, jer zelim vratiti narandzastu opet, ali jos nisam nasla bezbolan nacin. 4 sata, dang.
- lilith1
- Inventar foruma

- Has thanked: 509 times
- Been thanked: 1869 times
Evo je na dnevnom svijetlu
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
- spacebound
- Urednik foruma

Izlazak iz crvene, ako hoces da ne budes satirana i da ne unistis kosu je dugotrajan proces. Nadji dobrog frizera i naoruzaj se strpljenjem.Skin wrote: 26 Dec 2021, 23:19oho balayage. jako ti je lijepa ta boja spacey. ali 4 sata camit tamo, nije ni cudo sto je tako dobra!spacebound wrote: 23 Dec 2021, 06:14
Baleyage, ja otisla frizeru, pokazala sliku kose kakvu zelim, pitala moze li, kaze moze. Ostalo ja ne znam, do njega je. Pramenovi su raznih nijansi. Toliko znam.
I nisam se htjela pustit bilo kome u ruke vec sam otisla jednom poznatom, na evropskim takmicenjima zapazenom frizeru, koji je 2015. bio prvak BiH. I sve ovo je trajalo 4 sata. Pakao za mene![]()
na bakreno crvenu, mislim da balayage ne dolazi u obzir...pokusavam izbjeci onu dekolorizaciju i skidanje boje, jer zelim vratiti narandzastu opet, ali jos nisam nasla bezbolan nacin. 4 sata, dang.
I zar ti nisi bila plava
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Skin
- Inventar foruma

imam frizera, nemam vremena. nikad nisam bila plava. imam ovu boju od 17-e. mislim da mi plavo ne bi nikako stajalo. jednom sam radila tu dekolorizaciju, ali na kracu kosu, strqsno je isushi i osteti.
skontacu nesto nekad. nije to bas izlazak iz crvene, nego posvjetljenje bakarno crvene, pa kontam da ima neki metod koji nece ostetiti kosu bas toliko, da je to malo uznapredovalo sad, sta ja znam.
skontacu nesto nekad. nije to bas izlazak iz crvene, nego posvjetljenje bakarno crvene, pa kontam da ima neki metod koji nece ostetiti kosu bas toliko, da je to malo uznapredovalo sad, sta ja znam.
- Skin
- Inventar foruma

- spacebound
- Urednik foruma

Boze, Boze, ja bih se zaklela da si na onoj slici sto si mi jednom poslala plavaSkin wrote: 27 Dec 2021, 10:01 imam frizera, nemam vremena. nikad nisam bila plava. imam ovu boju od 17-e. mislim da mi plavo ne bi nikako stajalo. jednom sam radila tu dekolorizaciju, ali na kracu kosu, strqsno je isushi i osteti.
- Skin
- Inventar foruma

- spacebound
- Urednik foruma

Joj,imala sam i ja nedavno zelju da budem ginger, al' sam mirovala, znala sam da ce me pustit k'o i faza zelje za kosom do ramena. Prolazno ludilo 
- Skin
- Inventar foruma

- Shadow
- Svemirka

- Has thanked: 24693 times
- Been thanked: 27384 times
Proces je izaci iz bilo koje crvene nijanse. Ali vjerujem da sad postoje preparati pa to ide lakse.
Ja sam dugo vukla taj crvenkast odsjaj, i nakon preljeva raznih, poslije par pranja bi izbilo crvenkasto. Ali ja imam i taj crvenkast pigment, koji je stvar napravio jos tezom.
Jos su mi rekli ne postoji nacin da ubijes taj crvenkast odsjaj, osim farbanja u crno
E nije mi to bila solucija. I ne sjecam se kada ni kako, ali uspjelo je. Samo bas treba truda, sto obicno i unisti kosu.
Ja sam dugo vukla taj crvenkast odsjaj, i nakon preljeva raznih, poslije par pranja bi izbilo crvenkasto. Ali ja imam i taj crvenkast pigment, koji je stvar napravio jos tezom.
Jos su mi rekli ne postoji nacin da ubijes taj crvenkast odsjaj, osim farbanja u crno
E nije mi to bila solucija. I ne sjecam se kada ni kako, ali uspjelo je. Samo bas treba truda, sto obicno i unisti kosu.
Acta non Verba
- spacebound
- Urednik foruma

Prva. Stavljala sam negdje sliku kakva mi se tacno svidja, dosta slicna prvoj.
- spacebound
- Urednik foruma

Ne mogu da se nagledam svoje kose 

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14520 times
- Been thanked: 10029 times
dobra ti je kosa, space
Ja bih voljela kao malo pustiti svoju , pa kao neke sijede pramenove uraditi kad odem kuci, a sve MI PARI da cu se napast masinicom prije rodjendana
Ja bih voljela kao malo pustiti svoju , pa kao neke sijede pramenove uraditi kad odem kuci, a sve MI PARI da cu se napast masinicom prije rodjendana
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- Skin
- Inventar foruma

hvala shadow. jedino da se shisham na krace, u procesuShadow wrote: 27 Dec 2021, 10:51 Proces je izaci iz bilo koje crvene nijanse. Ali vjerujem da sad postoje preparati pa to ide lakse.