Ružnić se toliko trudi biti eVropejac da ni selam ne želi čuti, čestitka za Božić ispada baš provokacija .. Razim cupka za njim
Moderator: Krokodil Behko
A jel treba bit isti u tom pogledu. Spustat se na taj nivo
Kad prihvate multikulti ko Buzimski SDA bosnjaci...ili...cekaj...mozda ne?
Ako je njemu selam provokacija, onda me ne čudi reakcija Bužima.
Pa bio je i djeda mraz i to u mnogo vecem i rekao bih multietnickijem gradu, nego u ovom selu...pa jedva...
kad su to prihvatili oni multikulti? nikadaGeneral War wrote: 28 Dec 2021, 11:55Kad prihvate multikulti ko Buzimski SDA bosnjaci...ili...cekaj...mozda ne?
selam mu provokacija? joj pa pravi je RuzhnicChloe wrote: 28 Dec 2021, 11:57Ako je njemu selam provokacija, onda me ne čudi reakcija Bužima.
Zašto nije postavit takav plakat u Kladuši?
Cekaj, ti zivis vani u nekoj krscanskoj zemlji i sve ti smeta na tu temu..bosnjakinja wrote: 28 Dec 2021, 12:01selam mu provokacija? joj pa pravi je RuzhnicChloe wrote: 28 Dec 2021, 11:57
Ako je njemu selam provokacija, onda me ne čudi reakcija Bužima.
Zašto nije postavit takav plakat u Kladuši?
Ko je rekao da meni smeta? meni nista ne smeta,totalno sam sve prihvatila,jer znam da je mjesto vecinski krscanskoanimals wrote: 28 Dec 2021, 12:03Cekaj, ti zivis vani u nekoj krscanskoj zemlji i sve ti smeta na tu temu..
pa ja da sam Islamofob, ko ti krscanofob, nikad ne bi otisao zivjeti u neku pretezno muslimansku zemlju..
zar to nije licemjerno od tebe..
Nek stave, meni ne smeta..bosnjakinja wrote: 28 Dec 2021, 12:06Ko je rekao da meni smeta? meni nista ne smeta,totalno sam sve prihvatila,jer znam da je mjesto vecinski krscanskoanimals wrote: 28 Dec 2021, 12:03
Cekaj, ti zivis vani u nekoj krscanskoj zemlji i sve ti smeta na tu temu..
pa ja da sam Islamofob, ko ti krscanofob, nikad ne bi otisao zivjeti u neku pretezno muslimansku zemlju..
zar to nije licemjerno od tebe..
a s druge strane Buzim je ne sad,nego uvijek bio 100% muslimanski bosnjacki,i sta onda ima neko dolazit s bozicnom cestitkom? da je to sarajevo koji je glavni grad rekla bih ok drzava je multikultu nema veze sto islam dominira treba se ispostovati,ali ovo je mali bosnjacki konzervativni kraj i neko tu prosipa pametovanje
pa stavi nam bajramsku cestitku u ljubuskom ili medjugorju?
Pa necemo se ogledati na te krkane
pa necemo djavola,sve nase je svacije ..malo morgen
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests