Super

A što ako netko odluči ići van raditi?

Moderator: spacebound
Super
Ma osjeti se to i kod tih 20 osim ako si teška budala. Isto je i po pitanju prevarenih žena. Niste ni vi ništa mnogo pametnije. Samo ste zehru lukavije.Venera wrote: 28 Dec 2021, 12:22Možeš biti i u onih 20 procenata. Ne moraš biti glup, to nije uzrok da nikad ne saznaš.MarlboroGold wrote: 28 Dec 2021, 12:19
Naravno. Nismo mi ni budale kakvim nas često smatrate po pitanju toga. Preko 80% prevara čovjek sazna bez da mu žena nešto kaže.
A šta ako, a šta ako... ako ikad dođe do toga tad ću razmišljati.
Pa zamisli koliko procenat bi bio rastavljen.MarlboroGold wrote: 28 Dec 2021, 12:26Ma osjeti se to i kod tih 20 osim ako si teška budala. Isto je i po pitanju prevarenih žena. Niste ni vi ništa mnogo pametnije. Samo ste zehru lukavije.Venera wrote: 28 Dec 2021, 12:22
Možeš biti i u onih 20 procenata. Ne moraš biti glup, to nije uzrok da nikad ne saznaš.
Ono što tad predstavlja najveći problem jeste kako to dokazati, a tu s druge strane u tih 20% mogu biti baš vješti manipulatori i manipulatorke.
Zato pišem, zbog mnogih a šta ako, ako uslovi nisu povoljni, razvod se neće desiti.MarlboroGold wrote: 28 Dec 2021, 12:28A šta ako, a šta ako... ako ikad dođe do toga tad ću razmišljati.
Jbg. Ljudi su kukavice i beskičmenjaci. Umjesto da rješavaju probleme u vezi braka i monotonije u istom, a u konačnici da traže razvod, oni traže provod sa strane dok se istovremeno nadaju da im brak neće propasti jer imaju siguricu što se tiče novca, krov nad glavom itd. Za mene je to vrlo jadno, ali nismo svi isti. To koliko bi razvoda bilo mene lično nije briga, ali je to svakako iskrenije.
Napucati se znači srediti se
Malo je dobrih brakova. Drugo, nije svaki brak isti jer se ne tretira jednako kod svih. Da li je netko jadan ili ne je diskutabilno. Nasilje je nešto najopasnije u braku, zbog takvog će se više osoba razvesti.MarlboroGold wrote: 28 Dec 2021, 12:33Jbg. Ljudi su kukavice i beskičmenjaci. Umjesto da rješavaju probleme u vezi braka i monotonije u istom, a u konačnici da traže razvod, oni traže provod sa strane dok se istovremeno nadaju da im brak neće propasti jer imaju siguricu što se tiče novca, krov nad glavom itd. Za mene je to vrlo jadno, ali nismo svi isti. To koliko bi razvoda bilo mene lično nije briga, ali je to svakako iskrenije.
Drugo je nasilje. Nijedna osoba ne bi treba trpiti nasilje u braku i biti sa takvom osobom. Svjestan sam da je dosta takvih brakova nažalost.Venera wrote: 28 Dec 2021, 12:38Malo je dobrih brakova. Drugo, nije svaki brak isti jer se ne tretira jednako kod svih. Da li je netko jadan ili ne je diskutabilno. Nasilje je nešto najopasnije u braku, zbog takvog će se više osoba razvesti.MarlboroGold wrote: 28 Dec 2021, 12:33
Jbg. Ljudi su kukavice i beskičmenjaci. Umjesto da rješavaju probleme u vezi braka i monotonije u istom, a u konačnici da traže razvod, oni traže provod sa strane dok se istovremeno nadaju da im brak neće propasti jer imaju siguricu što se tiče novca, krov nad glavom itd. Za mene je to vrlo jadno, ali nismo svi isti. To koliko bi razvoda bilo mene lično nije briga, ali je to svakako iskrenije.
A monotonija se dešava u brakovima. Brakovi imaju krize. Malo ih je pošteđenih toga. Da li treba unaprijed tvrditi da če svatko ubraćen biti jadan?MarlboroGold wrote: 28 Dec 2021, 12:39Drugo je nasilje. Nijedna osoba ne bi treba trpiti nasilje u braku i biti sa takvom osobom. Svjestan sam da je dosta takvih brakova nažalost.Venera wrote: 28 Dec 2021, 12:38
Malo je dobrih brakova. Drugo, nije svaki brak isti jer se ne tretira jednako kod svih. Da li je netko jadan ili ne je diskutabilno. Nasilje je nešto najopasnije u braku, zbog takvog će se više osoba razvesti.
Jadan je u kontekstu svrbiguza zbog monotonije i slično.
Dešava se i valjda bi zajedno trebali raditi na otklanjanju iste, kao i te krize. Ako postoje nepremostive razlike onda razlaz i kraj priče. Najlakše je otići u zagrljaj nekoj drugoj ili drugom. To jeste jadno u svakom smislu riječi i za mene to nema nikakvo opravdanje osim u slučaju ekstrema poput nasilja i slično. Mada i tad je upitno, jer zavisi šta neko smatra nasiljem niti je svako nasilje isto.Venera wrote: 28 Dec 2021, 12:45A monotonija se dešava u brakovima. Brakovi imaju krize. Malo ih je pošteđenih toga. Da li treba unaprijed tvrditi da če svatko ubraćen biti jadan?MarlboroGold wrote: 28 Dec 2021, 12:39
Drugo je nasilje. Nijedna osoba ne bi treba trpiti nasilje u braku i biti sa takvom osobom. Svjestan sam da je dosta takvih brakova nažalost.
Jadan je u kontekstu svrbiguza zbog monotonije i slično.
Napycati znaci i sutnuti nekog nogom, ali nije to ovdje slucaj
Realno, neke krize, kako god se riješe, mogu ohladiti osobe.MarlboroGold wrote: 28 Dec 2021, 12:53Dešava se i valjda bi zajedno trebali raditi na otklanjanju iste, kao i te krize. Ako postoje nepremostive razlike onda razlaz i kraj priče. Najlakše je otići u zagrljaj nekoj drugoj ili drugom. To jeste jadno u svakom smislu riječi i za mene to nema nikakvo opravdanje osim u slučaju ekstrema poput nasilja i slično. Mada i tad je upitno, jer zavisi šta neko smatra nasiljem niti je svako nasilje isto.Venera wrote: 28 Dec 2021, 12:45
A monotonija se dešava u brakovima. Brakovi imaju krize. Malo ih je pošteđenih toga. Da li treba unaprijed tvrditi da če svatko ubraćen biti jadan?
Hm, molim te reci mi, kako žensko puca u skesu.
JaB tebi zagorka pjevoZagorka wrote: 28 Dec 2021, 19:14 Rum bi svojoj oprostio.
Samo viče e nisaam ti ja Bećo...![]()
A svi što su glasni prvi opraštaju
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests