Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Vidi, ja ne znam tacno situaciju po pojedinim mjestima..
ali ni ovako ne ide..
mora se nesto mjenjati..
najbolje bi bilo gradjanska drzava..
ali kako, kad su Bosnjaci odmah sjebali sa Komsicem..
a to je toliko nebitno, ali se Hrvati uhvatili toga, jer im je to as u rukavu..
i tako unedogled..
MarlboroGold wrote: 28 Dec 2021, 12:38
Ok inat... nego šta su postigli sa inatom na takav način? Samo da ljudi steknu dojam da je tamo kao u Maoči.
Tvoj dojam da je Bužim Maoča na osnovu tog "incidenta", iskreno se nadam se da se šališ.
Ove vaše izjave podcjenjuju stanovništvo Bužima.
Ama jeste li uopće kompetentni da im sudite?
To ono ko iz vica: kako je poceo rat izmedju iraka i irana:
- stoje dva granicara i pita jedan drugoga gdje je studirao?
Ovaj kaze:
- U Zagrebu, a ti?
- Ja u Beogradu.
Uuu j..bem ti mater cetnicku!
A- A ja tebi Ustasku!
...i tako je poceo rat na bliskom istoku
Ne zna se ko je veci debil
Matere mi mile, isto zona sumraka
Oni iz Buzima tradicionalno ushiceni za bozicne blagdane
A onaj iz kantona jedva doceko da im ga metne
Doduse, poravnili, sve fercera, pa eto nije na odmet i nekih neobaveznih tema i zajebancija.
ali ni ovako ne ide..
mora se nesto mjenjati..
i tako unedogled..
Jbg ti odma usra, ko i na drugom forumu...kako ces pravit gradjansku drzavu a bojis sta ce ti bosnjaci izglasati.
Evo kod mene ima sviju, svi pod jednim krovom, djeca svih nacija idu u KSC, slave se svi blagdani...sa blagom prednoscu na prvi maj
Stavljaj na pano sta te volja...pricaj sta te volja...SDA u rasulu...HDZ prakticno nepostoji...kod ces bolje.
General War wrote: 28 Dec 2021, 13:16
...imal gdje Srba u ovome, nemoguce da nisu ucestvovali u ovoj psini...kako ce nam @Nasif ovo predstaviti?
Kaže Orban Srbi poput tebe nisu problem, iako, ti i Orban, izbjegavate spomenuti, da tvoja etnička braća tretiraju muslimane u RS poput "nevidljive kaste" u Indiji.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
ali ni ovako ne ide..
mora se nesto mjenjati..
i tako unedogled..
Jbg ti odma usra, ko i na drugom forumu...kako ces pravit gradjansku drzavu a bojis sta ce ti bosnjaci izglasati.
Evo kod mene ima sviju, svi pod jednim krovom, djeca svih nacija idu u KSC, slave se svi blagdani...sa blagom prednoscu na prvi maj
Stavljaj na pano sta te volja...pricaj sta te volja...SDA u rasulu...HDZ prakticno nepostoji...kod ces bolje.
KSA je privatna škola, a nekatolici ne moraju ići na časove katekizma.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
General War wrote: 28 Dec 2021, 13:16
...imal gdje Srba u ovome, nemoguce da nisu ucestvovali u ovoj psini...kako ce nam @Nasif ovo predstaviti?
Kaže Orban Srbi poput tebe nisu problem, iako, ti i Orban, izbjegavate spomenuti, da tvoja etnička braća tretiraju muslimane u RS poput "nevidljive kaste" u Indiji.
Tako je, ko zeli gledat Ramiza, isprepada svijet...Orban pio vodu preko masica kad je bio u posjeti