Dok o četnicima medi, ja bi ga po kratkom postupku. Zar ti ne bi?MarlboroGold wrote: 28 Dec 2021, 19:14 viewtopic.php?f=68&t=5
Koje je pravilo prekršio pa da dobije ban?
Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4434 times
- Been thanked: 3385 times
- Status: Offline
Re: Hoce li biti rata u Bosni, vaše iskreno misljenje
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter

Prosipanje iole pozitivne spike za uzp i genocidno četništvo, ma kojeg formata, trebalo bi da zaslužuje ban.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- General War
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 105 times
- Been thanked: 139 times
Ee tacno, laze..nije nigdje bio, sve oslobodio Aljo sa cetrdeset hajduka, plus ovi mrki Bosnjaci sto su nosili nekakvu cudnu crnu bosansku zastavu.Melek wrote: 28 Dec 2021, 18:57Ama laže da je igdje bio, šta ti je. Nemoj da si HadžifejzovićNaseef Mushroom wrote: 28 Dec 2021, 18:52
To da je se neko pokajao što je se odlučio 1992. za ARBiH nije nikakva provokacija niti prepirka na ličnom nivou već činjenica.
Koliko znamo izjava i priča koliko je Nebošnjaka napustilo Armiju Republike Bosne i Hercegovine jer je se "islamizirala"? Koliko smo čuli izjava da to nije bila ona Armija i ona država za koju su se borili, kako bi da su znali na šta će izaći otišli 1992. u Švedsku i Ameriku da su znali da će selam biti službeni pozdrav ili ako su mislili ostati da su znali da će biti "torovi" bar bi se odlučili za onaj tor gdje neće biti manjina i biti među svojim narodom?
Evo jedan primjer, nije bio pripadnik ARBiH ali je bio dijete ratnog Sarajeva, Vuk Bačanović. Da su on i njegovi bili četnici napustili bi odmah 1992. Sarajevo ali nisu međutim zasmetali su mu godinama kasnije iste stvari koje danas smetaju Generalu i zbog te ogorčenosti i "izdaje" danas fura istu priču po Srbiji kao i oni Srbi koji su otišli 1992.
Osobe poput Generala su se borili u ARBiH međutim on je smatrao 1992. ARBiH svojom a mene svojim saborcem ali je od 1993 iz navedenih razloga gledao na ARBiH isto kao na hvo i vrs a na mene isto kao na Mitra i na Jozu, šta više, on osjeća još veće gađenje prema ARBiH jer se osjeća izdan i prevaren dok je kod vrs i hvo odmah na početku znao na čemu je.
Tako da gdje je bio 1992. i što smo tada bili na istoj strani je za mene apsolutno nevažno jer je očigledno ako zarati da nećemo biti na istoj strani.![]()
“Tko izgubi dobitak dobije gubitak!”
- General War
- Aktivni forumaš

Vidm te ko moderatora, bilo bi to lijepa ekipaMelek wrote: 28 Dec 2021, 19:21 Prosipanje iole pozitivne spike za uzp i genocidno četništvo, ma kojeg formata, trebalo bi da zaslužuje ban.
- Melek
- Deer Hunter

Jbg, djenka, lažeš. Reko ti dobricaGeneral War wrote: 28 Dec 2021, 19:21Ee tacno, laze..nije nigdje bio, sve oslobodio Aljo sa cetrdeset hajduka, plus ovi mrki Bosnjaci sto su nosili nekakvu cudnu crnu bosansku zastavu.
Hej, čuj, dobrica
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- General War
- Aktivni forumaš

Ja, ba...moj vehabudine: Svaka ti je ko u Halilovica

- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22633 times
- Been thanked: 20761 times
Ne vidim da ikome od njih medi.Melek wrote: 28 Dec 2021, 19:21 Prosipanje iole pozitivne spike za uzp i genocidno četništvo, ma kojeg formata, trebalo bi da zaslužuje ban.
Kod tebe je fitilj svakako poprilično kratak, pa ti se četništvo i ustavštvo pričinjavaju i tamo gdje ne postoje.
Dakle, pakujete mu gluposti konstantno, pa je logično da će i uzvratiti. Nakon prva 2-3 posta koje je ostavio odmah je bilo "ispao iz kamiona", pa ste onda svi đuture krenuli u pljuvanje i to mahom oni koji više na klix ne ulaze ili koji su tamo trajno banovani, a kasnije su se priključili i ostali.
Smanjite ba doživljaj. Imate ignore, ali ovo što piše uopšte nije razlog za ban. Ne budite smiješni. Kad bi njega banovali trebali bi i vaš 3-4 zajedno s njim, pa ti vidi je li to pametno.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Melek
- Deer Hunter

Ma vraćo bi se ti ko muha na govno, evo ovo mjesto je čisti dokaz za toGeneral War wrote: 28 Dec 2021, 19:22Vidm te ko moderatora, bilo bi to lijepa ekipaMelek wrote: 28 Dec 2021, 19:21 Prosipanje iole pozitivne spike za uzp i genocidno četništvo, ma kojeg formata, trebalo bi da zaslužuje ban.Jos samo skupite para i napravite forum sebi.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter

Znam ja da ti “ne vidiš” te neke stvari, al hajd sad, dobro je…MarlboroGold wrote: 28 Dec 2021, 19:27Ne vidim da ikome od njih medi.Melek wrote: 28 Dec 2021, 19:21 Prosipanje iole pozitivne spike za uzp i genocidno četništvo, ma kojeg formata, trebalo bi da zaslužuje ban.
Kod tebe je fitilj svakako poprilično kratak, pa ti se četništvo i ustavštvo pričinjavaju i tamo gdje ne postoje.
Dakle, pakujete mu gluposti konstantno, pa je logično da će i uzvratiti. Nakon prva 2-3 posta koje je ostavio odmah je bilo "ispao iz kamiona", pa ste onda svi đuture krenuli u pljuvanje i to mahom oni koji više na klix ne ulaze ili koji su tamo trajno banovani, a kasnije su se priključili i ostali.
Smanjite ba doživljaj. Imate ignore, ali ovo što piše uopšte nije razlog za ban. Ne budite smiješni. Kad bi njega banovali trebali bi i vaš 3-4 zajedno s njim, pa ti vidi je li to pametno.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- General War
- Aktivni forumaš

HeheheMelek wrote: 28 Dec 2021, 19:28Ma vraćo bi se ti ko muha na govno, evo ovo mjesto je čisti dokaz za toGeneral War wrote: 28 Dec 2021, 19:22
Vidm te ko moderatora, bilo bi to lijepa ekipaJos samo skupite para i napravite forum sebi.
![]()
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Garant je nasljeđe od komunizma .
Ostalo je cutanje.
- General War
- Aktivni forumaš

50% postova, moram samo odgovarat na uvrede i projiciranja, nije mi mrsko doduse, zabave me...ali "nekoga" koga interesuje kultura dijaloga i drugacijeg misljenja (totalno drugacijeg od nacionalsitickih izljeva) lijepo bi se zapitao sta je pustio u evropu i sta obitava po bosni.MarlboroGold wrote: 28 Dec 2021, 19:27Ne vidim da ikome od njih medi.Melek wrote: 28 Dec 2021, 19:21 Prosipanje iole pozitivne spike za uzp i genocidno četništvo, ma kojeg formata, trebalo bi da zaslužuje ban.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
To što je ovdje dominantan broj Bošnjaka, a među njima i pojedini baš zadrti koji itekako ujedaju, svaki odgovor na takve ujede nije "medi onima tamo" nego je apsolutno očekivano da će na udaru biti bošnjačka mitomanija i nacionalizam ukoliko isplivaju. I da, oboje je itekako prisutno na ovom forumu. Naravno, takve možeš nabrojati na prste jedne ruke, tj. ove zadrte.Melek wrote: 28 Dec 2021, 19:29Znam ja da ti “ne vidiš” te neke stvari, al hajd sad, dobro je…MarlboroGold wrote: 28 Dec 2021, 19:27
Ne vidim da ikome od njih medi.
Znam ja Generala kako je ubijao u pojam mnoge četničine i velike ustaše na klixu i sam sam učestvovao u nekim diskusijama, tako da da je ovo što mu pakujete, a to ponavljam, izuzetno smiješno. Naravno, klix ima mnogo više i jednih i drugih i trećih, pa otuda postoji i drugačiji fokus. Ovdje je samo jedan dominantan, pa vam se čini da samo vas kritikuje i da onima tamo medi ili da je čak njihov pripadnik.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- Melek
- Deer Hunter

De ne bulazni. Nije to nikakva bošnjačka mitomanija i nacionalizam, nego gadjenje na suptilno prosipanje neke tamo pozitive o UZP- u i svemu ostalom što genocid znači. Ti su mi fenomeni izrazito degutantni i smatram da su van svakog razuma.MarlboroGold wrote: 28 Dec 2021, 19:44To što je ovdje dominantan broj Bošnjaka, a među njima i pojedini baš zadrti koji itekako ujedaju, svaki odgovor na takve ujede nije "medi onima tamo" nego je apsolutno očekivano da će na udaru biti bošnjačka mitomanija i nacionalizam ukoliko isplivaju. I da, oboje je itekako prisutno na ovom forumu. Naravno, takve možeš nabrojati na prste jedne ruke, tj. ove zadrte.
Znam ja Generala kako je ubijao u pojam mnoge četničine i velike ustaše na klixu i sam sam učestvovao u nekim diskusijama, tako da da je ovo što mu pakujete, a to ponavljam, izuzetno smiješno. Naravno, klix ima mnogo više i jednih i drugih i trećih, pa otuda postoji i drugačiji fokus. Ovdje je samo jedan dominantan, pa vam se čini da samo vas kritikuje.
Last edited by Melek on 28 Dec 2021, 19:49, edited 3 times in total.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
Dobro, mogao bi malo ohladiti sa Cacom. To je činjenica. Ima i drugog materijala u vezi nacionalizma i mitomanije.
- Melek
- Deer Hunter

A to ne vjerujem, da je on sad ovamo vakav a onamo nakav. A ako jeste, e onda je stvarno za brigu.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- General War
- Aktivni forumaš

Hooj tito dragiMelek wrote: 28 Dec 2021, 19:47De ne bulazni. Nije to nikakva bošnjačka mitomanija i nacionalizam, nego gadjenje na suptilno prosipanje neke tamo pozitive o UZP- u i svemu ostalom što genocid znači. Ti su mi fenomeni izrazito degutantni i smatram da su van svakog razuma.MarlboroGold wrote: 28 Dec 2021, 19:44
To što je ovdje dominantan broj Bošnjaka, a među njima i pojedini baš zadrti koji itekako ujedaju, svaki odgovor na takve ujede nije "medi onima tamo" nego je apsolutno očekivano da će na udaru biti bošnjačka mitomanija i nacionalizam ukoliko isplivaju. I da, oboje je itekako prisutno na ovom forumu. Naravno, takve možeš nabrojati na prste jedne ruke, tj. ove zadrte.
Znam ja Generala kako je ubijao u pojam mnoge četničine i velike ustaše na klixu i sam sam učestvovao u nekim diskusijama, tako da da je ovo što mu pakujete, a to ponavljam, izuzetno smiješno. Naravno, klix ima mnogo više i jednih i drugih i trećih, pa otuda postoji i drugačiji fokus. Ovdje je samo jedan dominantan, pa vam se čini da samo vas kritikuje.
- General War
- Aktivni forumaš

Moras razumiti, ja sam protiv svake vrste sovinizma ma s koje strane dolazio...dok je to kod tebe...ma nema toga kod takvih...Melek wrote: 28 Dec 2021, 19:52 A to ne vjerujem, da je on sad ovamo vakav a onamo nakav. A ako jeste, e onda je stvarno za brigu.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2768 times
- Been thanked: 8688 times
Tvrdis nesto za sta nemas nikakav dokaz.Naseef Mushroom wrote: 28 Dec 2021, 18:52To da je se neko pokajao što je se odlučio 1992. za ARBiH nije nikakva provokacija niti prepirka na ličnom nivou već činjenica.Duminjo wrote: 28 Dec 2021, 00:48 Vala vam je bezveze ova prepirka na licnom nivou. Ti se pokajo sto si bio u ABiH a ti vidi Cacu..
Nit mozes nekome nesto reci da se pokajo za to, nit imas pravo. A gnusno je Cacu stavljati u bilo kakvu ravan sa zlocincima iz manjeg entiteta.
Koliko znamo izjava i priča koliko je Nebošnjaka napustilo Armiju Republike Bosne i Hercegovine jer je se "islamizirala"? Koliko smo čuli izjava da to nije bila ona Armija i ona država za koju su se borili, kako bi da su znali na šta će izaći otišli 1992. u Švedsku i Ameriku da su znali da će selam biti službeni pozdrav ili ako su mislili ostati da su znali da će biti "torovi" bar bi se odlučili za onaj tor gdje neće biti manjina i biti među svojim narodom?
Evo jedan primjer, nije bio pripadnik ARBiH ali je bio dijete ratnog Sarajeva, Vuk Bačanović. Da su on i njegovi bili četnici napustili bi odmah 1992. Sarajevo ali nisu međutim zasmetali su mu godinama kasnije iste stvari koje danas smetaju Generalu i zbog te ogorčenosti i "izdaje" danas fura istu priču po Srbiji kao i oni Srbi koji su otišli 1992.
Osobe poput Generala su se borili u ARBiH međutim on je smatrao 1992. ARBiH svojom a mene svojim saborcem ali je od 1993 iz navedenih razloga gledao na ARBiH isto kao na hvo i vrs a na mene isto kao na Mitra i na Jozu, šta više, on osjeća još veće gađenje prema ARBiH jer se osjeća izdan i prevaren dok je kod vrs i hvo odmah na početku znao na čemu je.
Tako da gdje je bio 1992. i što smo tada bili na istoj strani je za mene apsolutno nevažno jer je očigledno ako zarati da nećemo biti na istoj strani.
Cak on ima dokaz da bi bio na bosanskoj strani.
Vidis, da legalizuju brakove izmedju pedera, ocigledno je da bi ti bio medju prvima koji bi usli u takav brak. Valjal ova?
Bukvalno, takva ti je tvrdnja za njega i njegove strane.
Bilo bi fino da nastavimo sa temom. Bezveze napadate covjeka i pravite cirkus.
- Melek
- Deer Hunter

Sad za sad, ono što razumijem je da si gotovo isključivo samo na ovoj temi i podjebavaš što s cacom što s nekim drugim stvarima. Je li to trolanje ili nešto treće, ko će ga znati. Medjutim, uglavnom ljigavo .General War wrote: 28 Dec 2021, 20:09Moras razumiti, ja sam protiv svake vrste sovinizma ma s koje strane dolazio...dok je to kod tebe...ma nema toga kod takvih...Melek wrote: 28 Dec 2021, 19:52 A to ne vjerujem, da je on sad ovamo vakav a onamo nakav. A ako jeste, e onda je stvarno za brigu.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.