Naseef Mushroom wrote: 28 Dec 2021, 23:10
Duminjo wrote: 28 Dec 2021, 20:13
Tvrdis nesto za sta nemas nikakav dokaz.
Cak on ima dokaz da bi bio na bosanskoj strani.
Vidis, da legalizuju brakove izmedju pedera, ocigledno je da bi ti bio medju prvima koji bi usli u takav brak. Valjal ova?
Bukvalno, takva ti je tvrdnja za njega i njegove strane.
Bilo bi fino da nastavimo sa temom. Bezveze napadate covjeka i pravite cirkus.
To nije nikakvo nagađanje, pa koliko znamo samo priča o "islamizaciji" Armije?
Pa sam je General priznao da je već 1993. shvatio da su stvari krenule drugačije, da nije na kraju postalo onako kako je on zamišljao.
On možda ima dokaz da je bio na bosanskoj strani i u ARBiH ali pitaj ga da li ima isti pogled na državu kao ja? Pa lično si se uvjerio čitajući ovu temu da on i ja ne možemo biti više različiti.
Pa eto bio je on na bosanskoj strani ali da li je to bila ona Bosna kakvu je zamišljao? Edin Forto i Elvedin Pezić su isto obadvojica na bosanskoj strani pa nisu isti pogledi, potpuno se razlikuju.
Da General vrati vrijeme unazad da li bi se opet priključio Armiji RBiH? Da li bi se opet priključio ARBiH u 2022 gdje će ovaj put kljucni pregovarači biti Bakir, Konaković, Zvizdić, N. Nikšić, Radončić i Hadžikadić a 95% pripadnika bi bili oni koji su se izjasnili Bošnjacima na Popisu?
Jbt ti napravio blog o meni
-Da, islamizacija armije se dogodila, kamo srece da to samo ja tvrdim...plus da dodam da je i ranije pocela...(iranski instruktori,humanitarci sa bliskog istoka... 93 samo je to izaslo na vidjelo javno
- Naravno da sam na bosanskoj strani, i tad i sad...ne na Bosnjackoj, ne interesuje me bosnjacki nacionalni planovi, i tu je razlika u vidjenju drzave mene i tebe...za mene su svi isti, za tebe nisu...a za Bosnjake opasni.
-Ja sam zamisljao gradjansku BiH gdje nije bitno ko je ko...ti si SAM potpisao suprotno i sad ti problem...i opet trazis krivce u drugima a ne medju svojima.
-Ja jesam bio pripadnik ABiH ali u II korpusu i Tuzli...znatna razlika od treceg, prvog a poslije i petog, moje saborce i nadredjene ne traze haski i domaci sudovi.
-Apsolutno me ne zanima jesi li Bosnjak ili Srbin ili Marsovac..bitno je da se moji i tvoji ciljevi poklapaju, a da budem vazal imaginarne vecine nad imaginarnom manjinom...pa zato sam i aktivirao se da se to ne dogodi u mom gradu prije svega, pa ako hoce da pomognem i drugima...ako nece, njihov problem...tako da nabrajanje tih politicara zato sto su Bosnjaci nista mi ne znaci, vec namjere...a one su vec uobicajeno..jedno prica, drugo radi,bez obzira o kojij se stranci ili imenu radi, sve lopov do lopova koji ce te prodat da neces opet biti ni svjestan, kao i prije.