I u Becu isto..insomnia wrote: 01 Jan 2022, 17:33 Pa ima i pravih. Skorp su uhapsili dvije medicinske sestre prijavili ih kolege
umjesto da ti da vakcinu, udari ti stempel, a vakcinu uzmes i bacis u smece..
po 200 eura naplacivano po vakcini..
Moderator: Krokodil Behko

I u Becu isto..insomnia wrote: 01 Jan 2022, 17:33 Pa ima i pravih. Skorp su uhapsili dvije medicinske sestre prijavili ih kolege

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Pa da. To mi i pricamo cijelo vrijemevila wrote: 01 Jan 2022, 17:40 Da je srecom cijepivo ucinkovito ili ucinkovitije pa da zavrsi ovo sranje
Jeble vas slobode
Kod nas krece opet ...samo sad imas poplavu gripe,viroze cega li vec (toplo vrime idealno za baje) plus korona (zadnjih dana u porastu)
Doduse...imamo puno puno manje teskih slucajeva kovida nego prije godinu dana
Nadam se da ce tako ostati
I da ne da nemamo vrimena za tik tok video
Nego doslovno ne stizemo obraditi sve pacijente

Ma dole se niko i ne pazi..vila wrote: 01 Jan 2022, 17:40 Da je srecom cijepivo ucinkovito ili ucinkovitije pa da zavrsi ovo sranje
Jeble vas slobode
Kod nas krece opet ...samo sad imas poplavu gripe,viroze cega li vec (toplo vrime idealno za baje) plus korona (zadnjih dana u porastu)
u njemackoj doktori u centrima za vakcinaciju imaju satnicu od 100€.insomnia wrote: 01 Jan 2022, 17:36 Inace doktori, sestre i svi koji ucestvuju u vakcinaciji odlicno zaradjuju od toga. Proguglajte koliko su placeni u vasoj zemlji. Iznenadicete se

umijem i ja bockat ...

Eto ti si znao da nece bit dovoljno ucinkovitoinsomnia wrote: 01 Jan 2022, 17:41Pa da. To mi i pricamo cijelo vrijemevila wrote: 01 Jan 2022, 17:40 Da je srecom cijepivo ucinkovito ili ucinkovitije pa da zavrsi ovo sranje
Jeble vas slobode

Pa to ti kazem.

Pa sta od toga je ucinkovito? Ko je to pobjedio?vila wrote: 01 Jan 2022, 17:49Eto ti si znao da nece bit dovoljno ucinkovito
Nemoj me zajebavat
Pricate vi i da maske ne stite i ugrozavaju vam slobodu
Nes ti teskoce...moras nosit masku
Ni to ne moze
Cijepi se
Jok..ni to ne moze
Sidi kod kuce
Jok..ni to ne moze
Jeble vas slobode
Ja sam isto protiv cijepljenja djece (moja se nisu cijepila jos) a da smo bili pametniji pa se cijepili navakat mozda do mutacija ne bi ni doslo(bar ne u tolikoj mjeri)
Doduse..nisu tu krivi antivaxeri nego globalni odgovor na pandemiju
Zato mislim da ni boster doza nece rijesiti stvar
Btw pa di si ti francuz![]()

Jesu. Doktori su svugdje dobro placeni. Svacas da je ovo dodatna extra zarada koja mozda cak nije ni oporeziva?animals wrote: 01 Jan 2022, 17:49 Pa doktori su svugdje dobro placeni..
ljekar opce prakse i do 10 tisuca zaradi u Austriji..
sto vise pacijenata, bolja zarada..

Pa, forsira se vakcinisanje..insomnia wrote: 01 Jan 2022, 17:51Jesu. Doktori su svugdje dobro placeni. Svacas da je ovo dodatna extra zarada koja mozda cak nije ni oporeziva?animals wrote: 01 Jan 2022, 17:49 Pa doktori su svugdje dobro placeni..
ljekar opce prakse i do 10 tisuca zaradi u Austriji..
sto vise pacijenata, bolja zarada..
Za cetiri sata dnevno uzmes 400. Deset dana cetiri milje u padze.

Ja u Bosni ljetos, sa razglasa u FIS-u, pozivaju nosenje maski..vila wrote: 01 Jan 2022, 17:54 Maske,distanca,neboravak u zatvorenom prostoru sa puno ljudi,cijepivo
Sve je to ucinkovitije od anarhistickog ponasanja
Pa uzmi par postotaka od jednog,par od drugog,par od treceg i eto si smanjio broj
Ali jok..ugrozene su vam slobode..kuku

Moja vilo, sad tek vidim pusu. Pusa i tebivila wrote: 01 Jan 2022, 17:49Eto ti si znao da nece bit dovoljno ucinkovito
Nemoj me zajebavat
Pricate vi i da maske ne stite i ugrozavaju vam slobodu
Nes ti teskoce...moras nosit masku
Ni to ne moze
Cijepi se
Jok..ni to ne moze
Sidi kod kuce
Jok..ni to ne moze
Jeble vas slobode
Ja sam isto protiv cijepljenja djece (moja se nisu cijepila jos) a da smo bili pametniji pa se cijepili navakat mozda do mutacija ne bi ni doslo(bar ne u tolikoj mjeri)
Doduse..nisu tu krivi antivaxeri nego globalni odgovor na pandemiju
Zato mislim da ni boster doza nece rijesiti stvar
Btw pa di si ti francuz![]()