Evo lupam se trodonom
Biće dobro, hvala ti
Moderator: VIP

Evo lupam se trodonom
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Sam po rivi šetaš, jesi naša štaHAVANA wrote: 02 Jan 2022, 10:38Evo mene na rivi i ova dva za skutere ne rade. A bas se moglo vozikat, divno vrijeme.

Uf bgm mene boli. Kad ne mogu više trpiti popijem ovaj tramal/trodon, mada ni od njega ne prestane skroz bol.Julia-Klara wrote: 02 Jan 2022, 13:46
ja nisam imala nikakvih bolova poslije operacije, nije da mi nisu dali tablete protiv bolova.
Ali ja mislim da je to zbog mojih nogu i ostecenih nerava. Ili sam otupjela na bol vise![]()

Probaj, VicodinNora Ibsenova wrote: 02 Jan 2022, 15:39Uf bgm mene boli. Kad ne mogu više trpiti popijem ovaj tramal/trodon, mada ni od njega ne prestane skroz bol.Julia-Klara wrote: 02 Jan 2022, 13:46
ja nisam imala nikakvih bolova poslije operacije, nije da mi nisu dali tablete protiv bolova.
Ali ja mislim da je to zbog mojih nogu i ostecenih nerava. Ili sam otupjela na bol vise![]()

Nora ce za mjesec dana ko dr House da postane.Fuddo wrote: 02 Jan 2022, 15:48Probaj, VicodinNora Ibsenova wrote: 02 Jan 2022, 15:39
Uf bgm mene boli. Kad ne mogu više trpiti popijem ovaj tramal/trodon, mada ni od njega ne prestane skroz bol.
Ako to ima tamo
Nema da boli
Al nemoj precerat, da se ne navuces.

Lazem! Sjecam se da sam u Brckom kupila Ketonal, space mi preporucila protiv bolova, uzimala sam to i pred spavanje Apaurin, za svaki slucaj. To je bilo mozda 3-4 dana (pala u ponedjeljak, u subotu popodne sam bila u Pragu, nedelja snimanja i pregled ovdje, skinuli mi onaj nas polugips i dali otrezu i stake, u ponedeljak primljena na odjel i operisana). Ali poslije operacije nisam nista koristila protiv bolova, a dao mi je kutijicu necega, za svaki slucaj.Nora Ibsenova wrote: 02 Jan 2022, 15:39Uf bgm mene boli. Kad ne mogu više trpiti popijem ovaj tramal/trodon, mada ni od njega ne prestane skroz bol.Julia-Klara wrote: 02 Jan 2022, 13:46

A mene su odmah operisali, hitno primljena u bolnicu, hitno operisana.Julia-Klara wrote: 02 Jan 2022, 16:00Lazem! Sjecam se da sam u Brckom kupila Ketonal, space mi preporucila protiv bolova, uzimala sam to i pred spavanje Apaurin, za svaki slucaj. To je bilo mozda 3-4 dana (pala u ponedjeljak, u subotu popodne sam bila u Pragu, nedelja snimanja i pregled ovdje, skinuli mi onaj nas polugips i dali otrezu i stake, u ponedeljak primljena na odjel i operisana). Ali poslije operacije nisam nista koristila protiv bolova, a dao mi je kutijicu necega, za svaki slucaj.Nora Ibsenova wrote: 02 Jan 2022, 15:39
Uf bgm mene boli. Kad ne mogu više trpiti popijem ovaj tramal/trodon, mada ni od njega ne prestane skroz bol.
Sad kod vadjenja metala jedan dan operisana, drugi izasla iz bolnice, opet bez bolovahaman je do mene
jer, kako ne boli a izrezana noga
![]()

Nema skutera ni za lijeka. Juce smo isli do primostena i sibenika. Danas se ovda vrtio noge su mi otpale. Sad sam se jos nazdero ko krava, odo lec.

Aa vidi je, vratila seNora Ibsenova wrote: 02 Jan 2022, 13:32Evo lupam se trodonomMa imam osjećaj da svaku pločicu i šaraf osjetim kako se pomiče kad i ja.
Biće dobro, hvala ti

Hvala malaMala_Mu wrote: 02 Jan 2022, 17:39Aa vidi je, vratila seNora Ibsenova wrote: 02 Jan 2022, 13:32
Evo lupam se trodonomMa imam osjećaj da svaku pločicu i šaraf osjetim kako se pomiče kad i ja.
Biće dobro, hvala ti
Brz oporavak![]()

HAVANA wrote: 02 Jan 2022, 16:45Nema skutera ni za lijeka. Juce smo isli do primostena i sibenika. Danas se ovda vrtio noge su mi otpale. Sad sam se jos nazdero ko krava, odo lec.Udebljacu se 5 kila, samo jedem i pijem, gladne oci...

Users browsing this forum: tuzlak1212 and 3 guests