Velika Srbija
Moderator: Krokodil Behko
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- Status: Offline
Re: Policajci u Srbiji pjevali četničke pjesme o Vukovaru i Srebrenici, pogledajte snimku
Eno organizator slavlja koji je slavio rodjenje djeteta se izvinjava. Ka'e nije 'teo to pustiti nego bilo na listinpjesama i et'. I ka'e ima puno prijatelja Bosnjaka.. 
Samo sabura
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Re: Policajci u Srbiji pjevali četničke pjesme o Vukovaru i Srebrenici, pogledajte snimku
Hocemo l' mu halaliti??
Samo sabura
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
Hvalim se time što smo Dražu strijeljali nakon namještenog suđenja (kako ono, montirani procesi, jel?) bez ikakvih zelenih svjetala, migova, išareta sa strane a vi ne smijete ove četalje, nego samo jadite i čekate da vam ih Betmen pohapsi i postrijelja.Duminjo wrote: 03 Jan 2022, 10:17To se malo hvalis kako ste cetnicima gurnuli petokrake u djepove da imaju potegnuti kad zatreba?Šabović Adis wrote: 03 Jan 2022, 04:41
Hajde, hade, da ste šta naučili od nas ne bi vam se ti zločinci tako šetkali ispred nosa a vi ih gledali iz prikrajka i ko pičke vikali buuuuu zločinci.
BTW, cijenim da nije bilo nas desilo bi vam se potpuno istrebljenje '45. a ne genocid '95...
Eo, saće Betmen, samo da veš raširi...
Ne mereeee 

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11698 times
- Status: Online
Sve je bilo slučajno. Neko im hakovo profil
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2753 times
- Been thanked: 8615 times
Kako se zvase ona jaja sto popadase sa nebesa?Šabović Adis wrote: 03 Jan 2022, 10:30Hvalim se time što smo Dražu strijeljali nakon namještenog suđenja (kako ono, montirani procesi, jel?) bez ikakvih zelenih svjetala, migova, išareta sa strane a vi ne smijete ove četalje, nego samo jadite i čekate da vam ih Betmen pohapsi i postrijelja.Duminjo wrote: 03 Jan 2022, 10:17
To se malo hvalis kako ste cetnicima gurnuli petokrake u djepove da imaju potegnuti kad zatreba?
Mojne bogati
- Duminjo
- Urednik foruma

Nisu Problem pojedinci. Pojedinaca ima svuda. Problem je Sto Ovi pojedinci znaju da nece biti sankcionisani..
I boli koga Karina jel bilo slucajno ili kako je bilo..
Samo zid na drini sagradit i mirna Bosna. Zid ili Par hiljada bajraktara. Sve ostalo je truba
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
Pa hapsi ih, Dumke! Jesul četnici il nisu? Hapsi, namontiraj proces i strijeljaj govna. Tako to mi radimo.Duminjo wrote: 03 Jan 2022, 10:42Kako se zvase ona jaja sto popadase sa nebesa?Šabović Adis wrote: 03 Jan 2022, 10:30
Hvalim se time što smo Dražu strijeljali nakon namještenog suđenja (kako ono, montirani procesi, jel?) bez ikakvih zelenih svjetala, migova, išareta sa strane a vi ne smijete ove četalje, nego samo jadite i čekate da vam ih Betmen pohapsi i postrijelja.
Mojne bogati
Ne mereeee 

- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4200 times
- Been thanked: 3882 times
Ja mu halalim. Zna nekada atmosfera ponijeti

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Duminjo
- Urednik foruma

Uradili Ste isto Sto i haski Sud. Pofatali javne licnosti a ostavili korijen i Jos zaljevali vodom da rascvjeta.Šabović Adis wrote: 03 Jan 2022, 10:47Pa hapsi ih, Dumke! Jesul četnici il nisu? Hapsi, namontiraj proces i strijeljaj govna. Tako to mi radimo.
Ja se bogami ne bih ponosio poslom Koji Ste obavili. Ni sa zlocincima, Ni sa bratstvom i jedinstvom Ni sa ekonomijom. Fino Ste sve farbali dok Balon nije puko. Rezultate smo vidjeli i osjetili na kozi. Hvala vam
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Ali oni Su. Hahaha joj Alija potamo se da ja legnem
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- TAFKAP
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2651 times
Ma nebi oni, to ih/ga je samo malo pon(ij)elo, to im dođe nešto kao folklor
- Duminjo
- Urednik foruma

I onda dodje bosanac pa kaze "kome se ratuje, neka ratuje, ja necu" Ili kad kaze "Mi smo isti, mozemo se dogovoriti"
A cetnik mu se jos u ovom izvinjenju sere u facu bez stida. Ne kaze da nije trebalo pjevati nit kaze da to obicno ne pjevaju vec kaze fino "nije se trebalo cuti".. Et, zajebali smo se malo. Nismo znali da se snima. Izvinite sto smo se zajebali
A cetnik mu se jos u ovom izvinjenju sere u facu bez stida. Ne kaze da nije trebalo pjevati nit kaze da to obicno ne pjevaju vec kaze fino "nije se trebalo cuti".. Et, zajebali smo se malo. Nismo znali da se snima. Izvinite sto smo se zajebali
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14308 times
- Been thanked: 23835 times
Nisu debili vrijedni ozbiljnog komentara.
Mislim da cijede jednu klipacu na dvojicu
Evidentiraj, i vozi dalje.
Mislim da cijede jednu klipacu na dvojicu
Evidentiraj, i vozi dalje.
Dozvolite da se obratimo
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
Ooooo, ali ne može različitije biti od Haškog. Mi smo ih osuđivali i kažnjavali po ideološkom osnovu ne čekajući da okrvave ruke već čim isplaze jezik (kao ovi u videu) i otkriju se tako (verbalni delikt enibadi?). Kako popove đujiće tako i vikare stepince, telale busluladžiće inkluzive. Sve vajni legitimni i legalni predstavnici i zastupnici naroda. Sve go istinski narodni poslanik. Ovi u Hagu osude tek ponekog za "prekomjerne" krvne delikte. Nijedne smrtne kazne?! Niđe javnog vješanja i sramoćenja?! Po deset godina vode procese?! Kamo im kratki postupak? Smijurija.Duminjo wrote: 03 Jan 2022, 11:17Uradili Ste isto Sto i haski Sud. Pofatali javne licnosti a ostavili korijen i Jos zaljevali vodom da rascvjeta.Šabović Adis wrote: 03 Jan 2022, 10:47
Pa hapsi ih, Dumke! Jesul četnici il nisu? Hapsi, namontiraj proces i strijeljaj govna. Tako to mi radimo.
Ja se bogami ne bih ponosio poslom Koji Ste obavili. Ni sa zlocincima, Ni sa bratstvom i jedinstvom Ni sa ekonomijom. Fino Ste sve farbali dok Balon nije puko. Rezultate smo vidjeli i osjetili na kozi. Hvala vam
Prestali smo s tom praksom na vašu želju, vas "demokrata". Crvenih, plavih i zelenih koji kao ona masa sa tribina nešto dabacuje. Eno ti slika složene braće gore. Ono su vaši heroji. To su vaši najbolji (moš mislit kaki su ostali
A to što su rečene nadležnosti predali Hagu, Briselu, Strazburu, Moskvi, Vašingtonu i kome sve ne, fakat nije do nas. Pretvorili se u podstanare u vlastitoj kući. A i vas skupa s njima. Više se i ne zna čiji je u čijoj. Eto vam ih, uživajte. Demokratija za sve!
Ne mereeee 

- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14308 times
- Been thanked: 23835 times
A sto se cojek uzivio da je Krcun, himself
Bogo mili
Bogo mili
Dozvolite da se obratimo
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 3844 times
- Been thanked: 7079 times
Glupost je nemjerljiva..
ovaj policajac, u normalnoj drzavi bi bio suspendiran..
pa se onda izvinjavaj..
prvo razmisli pa pjevaj, a ne pjevaj, pa razmisljaj..
ovaj policajac, u normalnoj drzavi bi bio suspendiran..
pa se onda izvinjavaj..
prvo razmisli pa pjevaj, a ne pjevaj, pa razmisljaj..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9999 times
- Been thanked: 16888 times
Ko je ovo?
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4123 times
- Been thanked: 3091 times
Ne, to je vasa forumska misija. Iznijela sam misljenje zasnovano na cinjenicama koje niko nije oborio, niti ce.
Sto se tice @insomnie, ne mozete nas zavaditi jer se slazemo u onome sto je najbitnije. Mozete raditi ono sto i radite, a to je spamanje, trolanje, zasipanje foruma kvazi-duhovitoscu i to je to. Deja vu x 1256783.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Duminjo
- Urednik foruma

Dalje te nisam cito i nemam komentarŠabović Adis wrote: 03 Jan 2022, 12:34Ooooo, ali ne može različitije biti od Haškog. Mi smo ih osuđivali i kažnjavali po ideološkom osnovu ne čekajući da okrvave ruke već čim isplaze jezik (kao ovi u videu) i otkriju se tako (verbalni delikt enibadi?). Kako popove đujiće tako i vikare stepince, telale busluladžiće inkluzive. Sve vajni legitimni i legalni predstavnici i zastupnici naroda. Sve go istinski narodni poslanik. Ovi u Hagu osude tek ponekog za "prekomjerne" krvne delikte. Nijedne smrtne kazne?! Niđe javnog vješanja i sramoćenja?! Po deset godina vode procese?! Kamo im kratki postupak? Smijurija.Duminjo wrote: 03 Jan 2022, 11:17
Uradili Ste isto Sto i haski Sud. Pofatali javne licnosti a ostavili korijen i Jos zaljevali vodom da rascvjeta.
Prestali smo s tom praksom na vašu želju, vas "demokrata". Crvenih, plavih i zelenih koji kao ona masa sa tribina nešto dabacuje. Eno ti slika složene braće gore. Ono su vaši heroji. To su vaši najbolji (moš mislit kaki su ostali). Bili su izbori, jesi zaboravio? Javni. Demokratski. E sad se vidi sad se zna ko se kome dopada. Vi ste im podrška, bez vas ništa ne mogu. Vi ih na plećima nosite. Kao gorivo ste im. Misliš oni su nešto krivlji od vas? Nisu. Oni su tek vrh famoznog ledenog brijega. Jesu preuzeli nadležnosti od nas, al nikako da preuzmu odgovornosti. Ono kad tri trećine utripuju da su tri cjeline...
A to što su rečene nadležnosti predali Hagu, Briselu, Strazburu, Moskvi, Vašingtonu i kome sve ne, fakat nije do nas. Pretvorili se u podstanare u vlastitoj kući. A i vas skupa s njima. Više se i ne zna čiji je u čijoj. Eto vam ih, uživajte. Demokratija za sve!![]()
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Pa Brano Bosanac
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans