Velika Srbija

Dešavanja u regionu.

Moderator: Krokodil Behko

greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6707 times
Status: Offline

Re: Policajci u Srbiji pjevali četničke pjesme o Vukovaru i Srebrenici, pogledajte snimku

Post by greeneyes »

Eno organizator slavlja koji je slavio rodjenje djeteta se izvinjava. Ka'e nije 'teo to pustiti nego bilo na listinpjesama i et'. I ka'e ima puno prijatelja Bosnjaka.. :place
Samo sabura
greeneyes
Hadžija
Hadžija
Has thanked: 6125 times
Been thanked: 6707 times

Re: Policajci u Srbiji pjevali četničke pjesme o Vukovaru i Srebrenici, pogledajte snimku

Post by greeneyes »

Hocemo l' mu halaliti??
Samo sabura
Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1936 times
Been thanked: 2121 times

Post by Šabović Adis »

Duminjo wrote: 03 Jan 2022, 10:17
Šabović Adis wrote: 03 Jan 2022, 04:41

Hajde, hade, da ste šta naučili od nas ne bi vam se ti zločinci tako šetkali ispred nosa a vi ih gledali iz prikrajka i ko pičke vikali buuuuu zločinci.
BTW, cijenim da nije bilo nas desilo bi vam se potpuno istrebljenje '45. a ne genocid '95...
To se malo hvalis kako ste cetnicima gurnuli petokrake u djepove da imaju potegnuti kad zatreba?
Hvalim se time što smo Dražu strijeljali nakon namještenog suđenja (kako ono, montirani procesi, jel?) bez ikakvih zelenih svjetala, migova, išareta sa strane a vi ne smijete ove četalje, nego samo jadite i čekate da vam ih Betmen pohapsi i postrijelja.
Eo, saće Betmen, samo da veš raširi...
Ne mereeee 👉👌
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9889 times
Been thanked: 11698 times
Status: Online

Post by Krokodil Behko »

Sve je bilo slučajno. Neko im hakovo profil

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2753 times
Been thanked: 8615 times

Post by Duminjo »

Šabović Adis wrote: 03 Jan 2022, 10:30
Duminjo wrote: 03 Jan 2022, 10:17

To se malo hvalis kako ste cetnicima gurnuli petokrake u djepove da imaju potegnuti kad zatreba?
Hvalim se time što smo Dražu strijeljali nakon namještenog suđenja (kako ono, montirani procesi, jel?) bez ikakvih zelenih svjetala, migova, išareta sa strane a vi ne smijete ove četalje, nego samo jadite i čekate da vam ih Betmen pohapsi i postrijelja.
Kako se zvase ona jaja sto popadase sa nebesa?

Mojne bogati
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo »

Krokodil Behko wrote: 03 Jan 2022, 10:32 Sve je bilo slučajno. Neko im hakovo profil

Nisu Problem pojedinci. Pojedinaca ima svuda. Problem je Sto Ovi pojedinci znaju da nece biti sankcionisani..

I boli koga Karina jel bilo slucajno ili kako je bilo..

Samo zid na drini sagradit i mirna Bosna. Zid ili Par hiljada bajraktara. Sve ostalo je truba
Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Šabović Adis »

Duminjo wrote: 03 Jan 2022, 10:42
Šabović Adis wrote: 03 Jan 2022, 10:30

Mojne bogati
Pa hapsi ih, Dumke! Jesul četnici il nisu? Hapsi, namontiraj proces i strijeljaj govna. Tako to mi radimo.
Ne mereeee 👉👌
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom »

Krokodil Behko wrote: 03 Jan 2022, 10:32 Sve je bilo slučajno. Neko im hakovo profil

Ja mu halalim. Zna nekada atmosfera ponijeti

Image
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo »

Šabović Adis wrote: 03 Jan 2022, 10:47
Duminjo wrote: 03 Jan 2022, 10:42

Mojne bogati
Pa hapsi ih, Dumke! Jesul četnici il nisu? Hapsi, namontiraj proces i strijeljaj govna. Tako to mi radimo.
Uradili Ste isto Sto i haski Sud. Pofatali javne licnosti a ostavili korijen i Jos zaljevali vodom da rascvjeta.

Ja se bogami ne bih ponosio poslom Koji Ste obavili. Ni sa zlocincima, Ni sa bratstvom i jedinstvom Ni sa ekonomijom. Fino Ste sve farbali dok Balon nije puko. Rezultate smo vidjeli i osjetili na kozi. Hvala vam
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

Ali oni Su. Hahaha joj Alija potamo se da ja legnem
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
TAFKAP
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1564 times
Been thanked: 2651 times

Post by TAFKAP »

Ma nebi oni, to ih/ga je samo malo pon(ij)elo, to im dođe nešto kao folklor
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo »

I onda dodje bosanac pa kaze "kome se ratuje, neka ratuje, ja necu" Ili kad kaze "Mi smo isti, mozemo se dogovoriti"

A cetnik mu se jos u ovom izvinjenju sere u facu bez stida. Ne kaze da nije trebalo pjevati nit kaze da to obicno ne pjevaju vec kaze fino "nije se trebalo cuti".. Et, zajebali smo se malo. Nismo znali da se snima. Izvinite sto smo se zajebali 😂
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14308 times
Been thanked: 23835 times

Post by Fuddo »

Nisu debili vrijedni ozbiljnog komentara.
Mislim da cijede jednu klipacu na dvojicu
Evidentiraj, i vozi dalje.
Dozvolite da se obratimo
Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Šabović Adis »

Duminjo wrote: 03 Jan 2022, 11:17
Šabović Adis wrote: 03 Jan 2022, 10:47

Uradili Ste isto Sto i haski Sud. Pofatali javne licnosti a ostavili korijen i Jos zaljevali vodom da rascvjeta.

Ja se bogami ne bih ponosio poslom Koji Ste obavili. Ni sa zlocincima, Ni sa bratstvom i jedinstvom Ni sa ekonomijom. Fino Ste sve farbali dok Balon nije puko. Rezultate smo vidjeli i osjetili na kozi. Hvala vam
Ooooo, ali ne može različitije biti od Haškog. Mi smo ih osuđivali i kažnjavali po ideološkom osnovu ne čekajući da okrvave ruke već čim isplaze jezik (kao ovi u videu) i otkriju se tako (verbalni delikt enibadi?). Kako popove đujiće tako i vikare stepince, telale busluladžiće inkluzive. Sve vajni legitimni i legalni predstavnici i zastupnici naroda. Sve go istinski narodni poslanik. Ovi u Hagu osude tek ponekog za "prekomjerne" krvne delikte. Nijedne smrtne kazne?! Niđe javnog vješanja i sramoćenja?! Po deset godina vode procese?! Kamo im kratki postupak? Smijurija.
Prestali smo s tom praksom na vašu želju, vas "demokrata". Crvenih, plavih i zelenih koji kao ona masa sa tribina nešto dabacuje. Eno ti slika složene braće gore. Ono su vaši heroji. To su vaši najbolji (moš mislit kaki su ostali :valja ). Bili su izbori, jesi zaboravio? Javni. Demokratski. E sad se vidi sad se zna ko se kome dopada. Vi ste im podrška, bez vas ništa ne mogu. Vi ih na plećima nosite. Kao gorivo ste im. Misliš oni su nešto krivlji od vas? Nisu. Oni su tek vrh famoznog ledenog brijega. Jesu preuzeli nadležnosti od nas, al nikako da preuzmu odgovornosti. Ono kad tri trećine utripuju da su tri cjeline...
A to što su rečene nadležnosti predali Hagu, Briselu, Strazburu, Moskvi, Vašingtonu i kome sve ne, fakat nije do nas. Pretvorili se u podstanare u vlastitoj kući. A i vas skupa s njima. Više se i ne zna čiji je u čijoj. Eto vam ih, uživajte. Demokratija za sve! :ok
Ne mereeee 👉👌
Fuddo
Maliciozni seronja
Maliciozni seronja
Has thanked: 14308 times
Been thanked: 23835 times

Post by Fuddo »

A sto se cojek uzivio da je Krcun, himself
Bogo mili
Dozvolite da se obratimo
Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3844 times
Been thanked: 7079 times

Post by Matan »

Glupost je nemjerljiva..
ovaj policajac, u normalnoj drzavi bi bio suspendiran..
pa se onda izvinjavaj..
prvo razmisli pa pjevaj, a ne pjevaj, pa razmisljaj..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
spacebound
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 9999 times
Been thanked: 16888 times

Post by spacebound »

Naseef Mushroom wrote: 03 Jan 2022, 10:48

Image
Ko je ovo?
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4123 times
Been thanked: 3091 times

Post by Lavlje_srce »

animals wrote: 02 Jan 2022, 23:51
Fuddo wrote: 02 Jan 2022, 23:17 Ode savez za borbu protiv vakcina u helac.
Znao sam sta ce bit.
Et
Razjebala bi dva oka u glavi.. :D.
Ne, to je vasa forumska misija. Iznijela sam misljenje zasnovano na cinjenicama koje niko nije oborio, niti ce.

Sto se tice @insomnie, ne mozete nas zavaditi jer se slazemo u onome sto je najbitnije. Mozete raditi ono sto i radite, a to je spamanje, trolanje, zasipanje foruma kvazi-duhovitoscu i to je to. Deja vu x 1256783.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo »

Šabović Adis wrote: 03 Jan 2022, 12:34
Duminjo wrote: 03 Jan 2022, 11:17

Ooooo, ali ne može različitije biti od Haškog. Mi smo ih osuđivali i kažnjavali po ideološkom osnovu ne čekajući da okrvave ruke već čim isplaze jezik (kao ovi u videu) i otkriju se tako (verbalni delikt enibadi?). Kako popove đujiće tako i vikare stepince, telale busluladžiće inkluzive. Sve vajni legitimni i legalni predstavnici i zastupnici naroda. Sve go istinski narodni poslanik. Ovi u Hagu osude tek ponekog za "prekomjerne" krvne delikte. Nijedne smrtne kazne?! Niđe javnog vješanja i sramoćenja?! Po deset godina vode procese?! Kamo im kratki postupak? Smijurija.
Prestali smo s tom praksom na vašu želju, vas "demokrata". Crvenih, plavih i zelenih koji kao ona masa sa tribina nešto dabacuje. Eno ti slika složene braće gore. Ono su vaši heroji. To su vaši najbolji (moš mislit kaki su ostali :valja ). Bili su izbori, jesi zaboravio? Javni. Demokratski. E sad se vidi sad se zna ko se kome dopada. Vi ste im podrška, bez vas ništa ne mogu. Vi ih na plećima nosite. Kao gorivo ste im. Misliš oni su nešto krivlji od vas? Nisu. Oni su tek vrh famoznog ledenog brijega. Jesu preuzeli nadležnosti od nas, al nikako da preuzmu odgovornosti. Ono kad tri trećine utripuju da su tri cjeline...
A to što su rečene nadležnosti predali Hagu, Briselu, Strazburu, Moskvi, Vašingtonu i kome sve ne, fakat nije do nas. Pretvorili se u podstanare u vlastitoj kući. A i vas skupa s njima. Više se i ne zna čiji je u čijoj. Eto vam ih, uživajte. Demokratija za sve! :ok
Dalje te nisam cito i nemam komentar
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Post by insomnia »

spacebound wrote: 03 Jan 2022, 12:52
Naseef Mushroom wrote: 03 Jan 2022, 10:48

Image
Ko je ovo?
Pa Brano Bosanac 😁
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Post Reply

Return to “EX YU”