bemga ,ja platih ljetos 100 maraka .....
privatno ...
Moderator: Krokodil Behko

bemga ,ja platih ljetos 100 maraka .....

Pa to, zato kaem beze bacio 8 keka

pa i meni je tako bilo.

Nema veze. Vise srece drugi put.

Oko pet miliona necakcinisanih zdravih ljudi koji ne krse nikakav zakon jer vakcina nije zakonski obavezna su najveci problem u Fr.Francuski predsjednik Emmanuel Macron upozorio je da namjerava pooštriti mjere i otežati život ljudima u Francuskoj koji nisu vakcinisani protiv Covid-19.
- Stvarno im želim otežati sve, i nastavit ćemo činiti to do kraja - rekao je za francuski list Le Parisien, prenosi BBC.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Koliko znam booster doza je mRNA, Sputnik to nije, ne znam da li ce davati ove druge.MarlboroGold wrote: 04 Jan 2022, 18:52 Čekaću ja da odobre Sputnika pa će ta biti četvrta. Od nje ništa nisam imao. Sve je to krenulo od fajzera.

Sputnik LightJulia-Klara wrote: 05 Jan 2022, 09:24Koliko znam booster doza je mRNA, Sputnik to nije, ne znam da li ce davati ove druge.MarlboroGold wrote: 04 Jan 2022, 18:52 Čekaću ja da odobre Sputnika pa će ta biti četvrta. Od nje ništa nisam imao. Sve je to krenulo od fajzera.

Venera wrote: 05 Jan 2022, 09:39Sputnik LightJulia-Klara wrote: 05 Jan 2022, 09:24
Koliko znam booster doza je mRNA, Sputnik to nije, ne znam da li ce davati ove druge.

Nije bio ni Sputnik, pa je narod cijepljenjim istim.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

insomnia wrote: 05 Jan 2022, 09:46 Pa zar nije cilj zastititi se od smrti i respiratora?
Nije zar otic u Makarsku?

Tko ti je to rekao?Krokodil Behko wrote: 05 Jan 2022, 09:44
Samo ako dvije godine, neće putovati nigdje, pa ni u Rusiju, jer ni tamo ne primaju one koji su vakcinisani tom vakcinom.

Još u oktobru se pisalo o mješavini virusa gripe i covid19.Julia-Klara wrote: 05 Jan 2022, 09:47 Juce razmisljam - mozda je ovo pojavljivanje gripe i covida zajednoMozda mutira tako da gripa oslabi ove opasnije simptome covida, i na kraju nam ostane jos blazi oblik covida, ili mozda nikakav?
![]()
@Venera - nadam se da si guglala mutiranje virusa, juce sam svasta nasla, ali nisam htjela postavljati ovdje, bezze mi