Muftija Muamer Zukorlić
Moderator: Krokodil Behko
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
- Status: Offline
Re: Muftija Zukorlić godinama ne plaća struju, dug 45.000 eu
..hajd reci mi koje to ustanove i domovi po selima tamo placaju tu struju.
Ta struja je i onako iz BH,jos Srbiji nije ispostavljena nota jos od 91 god.
Kolika je ta suma,u globalu...
Kad to dodje na tapet,a doci ce...dali ce to Srbija prezivjeti?
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Ma ne interesuje mene hoce li to Srbija prezivjeti i koliki je dug, drzi se teme 
Samo kazem da je suludo pravdati postupke Zukorlica i reci nek ne placa jer je Srbija 'vaka-naka. Da li bi isto govorili da je u pitanju rejs iz BiH? Malo morgren...
Samo kazem da je suludo pravdati postupke Zukorlica i reci nek ne placa jer je Srbija 'vaka-naka. Da li bi isto govorili da je u pitanju rejs iz BiH? Malo morgren...
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
Foliranti su oni od kojih ti je muka...
-
Ruana
Ma kakva struja kakvi bakraci, ovi su isti pisali da je muftija bio u 7. muslimanskoj i da je klao. Pa kad se uspostavilo da lazu, pokrili se usima.Pasaga wrote:..hajd reci mi koje to ustanove i domovi po selima tamo placaju tu struju.
harlekin wrote:e jake hrabrosti ne platit racun za struju
nebi muftija trebao bit covjek od vjere?
ljudi imaju obicaj radit gluposti pa gurnut vjeru ispred sebe,nimalo odgovorno ni hrabro po mom misljenju,
cak stavise kukavicluk,koji vrag ce mu mafija ak je fin i uzoran vjernik?
tukmaz jedan sto bi reko nas narod iako pojma nemam sta znaci rijec tukmaz,(mozda jednom bila neka tuka koja je puzala,pa bila pola tuka pola gmaz=tukmaz)
Eh, kako se neki trude braniti lopova a to ve jer se gleda kroz vjeru ,... koga budalaština u pm.
Da je to slučaj sa Dodikom il kakvim Kusturicom, garant da niko ne bi pozitivne rečenice našao a ovak kroz vjeru se čojk nađe haman pa "nevin"
To za mene nikako nije muftija , jer muftija treba biti primjer šta i kako a ne da glumi poštenjaka a hapi đe god može i još se nađe neko da opravdava taj čin krađe
Da je to slučaj sa Dodikom il kakvim Kusturicom, garant da niko ne bi pozitivne rečenice našao a ovak kroz vjeru se čojk nađe haman pa "nevin"
To za mene nikako nije muftija , jer muftija treba biti primjer šta i kako a ne da glumi poštenjaka a hapi đe god može i još se nađe neko da opravdava taj čin krađe
Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
Re: VJERSKI SLUZBENICI
Jel čojk normalan ??
Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić u Luksemburgu šokirao tamošnje Bošnjake od kojih je tražio donacije, ali ne manje od 500 evra po osobi!
Pročitajte http://www.vestinet.rs/drustvo/zukorlic ... evra-video
Glavni muftija Islamske zajednice u Srbiji Muamer Zukorlić u Luksemburgu šokirao tamošnje Bošnjake od kojih je tražio donacije, ali ne manje od 500 evra po osobi!
Pročitajte http://www.vestinet.rs/drustvo/zukorlic ... evra-video
-
Ruana
Sta ima veze, jedan je muftija. Evo ako ima kakav ziroracun ja uplacujem duplo.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9979 times
- Been thanked: 11851 times
Re: Muftija Muamer Zukorlić
Ima tema o Zuketu pa sam spojio. Nema tu šta. Zuke doslijedno sprovodi Islam. 10% zarade vamo i gotovo.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
Krokodil Behko wrote:Ima tema o Zuketu pa sam spojio. Nema tu šta. Zuke doslijedno sprovodi Islam. 10% zarade vamo i gotovo.
...posteno....
...politicari uzimaju i 90%,i niko se nebuni.....
nista drugo ne jebu osim naroda....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9147 times
- Been thanked: 5837 times
Ruana wrote:Sta ima veze, jedan je muftija. Evo ako ima kakav ziroracun ja uplacujem duplo.
The Dark Side Of The Forum...
Da se razumijemo, počeo je sa 5000€ , to čojk licitira pa na glas u mikrofon kaže koliko je ko dao.
E sad, ko to razumije, meni se sažalijeva ,............ link
Dakle, pogledajte link u cjelosti pa onda kontajte koji je to pljačkaš!
E sad, ko to razumije, meni se sažalijeva ,............ link
Dakle, pogledajte link u cjelosti pa onda kontajte koji je to pljačkaš!
-
Ruana
Jesi li vidhJo sta je rec muftija daje cak i 10% a po serijatu ne mora nego 2,5%. Ma ovo samo Srbija ima.Krokodil Behko wrote:Ima tema o Zuketu pa sam spojio. Nema tu šta. Zuke doslijedno sprovodi Islam. 10% zarade vamo i gotovo.
nadam se da ce se Mufty sjetiti platiti dug struje...Ah da za njega ne postoje zemaljski zakoni on je Boziji covjek...Neka ovaca...
Budali možeš da oprostis, jer srlja samo u jednom pravcu i ne folira nikoga.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25248 times
- Been thanked: 6631 times
- Status: Online
butterfly wrote:nadam se da ce se Mufty sjetiti platiti dug struje...Ah da za njega ne postoje zemaljski zakoni on je Boziji covjek...Neka ovaca...
...svaka cast!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

KAD MUFTIJA MARIŠE: Zukorlić šakom u glavu nokautirao svog saradnika Makića
Regionalna televizija iz Novog Pazara javila da je Makića u svojem kabinetu "pesnicom u lice" udario muftija Zukorlić. Potom su ga Zukorlićevi ljudi izudarali nogama

"Makića su, pošto je oboren na pod, nogama udarali sekretar Samir Škrijelj i visoki funkcioner IZ Rešad Plojović", navela je ta televizija.
Mešihat u saopštenju, medjutim, navodi da je Makić suspendovan zbog zloupotrebe položaja Ureda za hadž.
Kako se navodi, Makić je nelegalno osnovao Turističku agenciju "Sandžak travel" preko koje je, mimo propisa i saglasnosti organa Islamske zajednice, u dva navrata organizovao putovanje na hadžiluk.
"Bekir Makić je, takođe, odbio da izvrši primopredaju dužnosti rukovodioca Ureda za hadž, sa koje je nedavno smijenjen na sjednici Mešihata, što ukazuje na osnovanost informacije da je vršio finansijske i druge malverzacije kroz organizaciju hadža", navodi se u saopštenju.
Kako se dodaje, odluci je prethodila konstatacija da neskriveno već duže vrijeme Bekir Makić obavlja antiustavne i destruktivne delatnosti u Islamskoj zajednici.
U saopštenju se ne navodi kada je održana prethodna sjednica Mešihata na kojoj je Makić smijenjen, a javnost je o tome tek danas obaviještena.
Regionalna televizija iz Novog Pazara javila da je Makića u svojem kabinetu "pesnicom u lice" udario muftija Zukorlić. Potom su ga Zukorlićevi ljudi izudarali nogama

"Makića su, pošto je oboren na pod, nogama udarali sekretar Samir Škrijelj i visoki funkcioner IZ Rešad Plojović", navela je ta televizija.
Mešihat u saopštenju, medjutim, navodi da je Makić suspendovan zbog zloupotrebe položaja Ureda za hadž.
Kako se navodi, Makić je nelegalno osnovao Turističku agenciju "Sandžak travel" preko koje je, mimo propisa i saglasnosti organa Islamske zajednice, u dva navrata organizovao putovanje na hadžiluk.
"Bekir Makić je, takođe, odbio da izvrši primopredaju dužnosti rukovodioca Ureda za hadž, sa koje je nedavno smijenjen na sjednici Mešihata, što ukazuje na osnovanost informacije da je vršio finansijske i druge malverzacije kroz organizaciju hadža", navodi se u saopštenju.
Kako se dodaje, odluci je prethodila konstatacija da neskriveno već duže vrijeme Bekir Makić obavlja antiustavne i destruktivne delatnosti u Islamskoj zajednici.
U saopštenju se ne navodi kada je održana prethodna sjednica Mešihata na kojoj je Makić smijenjen, a javnost je o tome tek danas obaviještena.
potpiši se behko........
a ja potpiso si ..ja ne vidje
a ja potpiso si ..ja ne vidje
Our solution mind revolution
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8213 times
- Been thanked: 19311 times
Sorry al meni ovo smiješnoKako se navodi, Makić je nelegalno osnovao Turističku agenciju "Sandžak travel" preko koje je, mimo propisa i saglasnosti organa Islamske zajednice, u dva navrata organizovao putovanje na hadžiluk.
Muftija, ne se tako ponašati
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14698 times
- Been thanked: 10229 times
-
Ruana
Nemoj da si to jos jednom rekla, sram te i stid bilo, pa Srbija ima samo jednog muftiju i ti tako, sta bi tek pricala da imaju 3 muftije.Julia-Klara wrote:muftija je sirovina