TROSJED

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times
Status: Offline

Re: Srpska navijačica iz Sydneyja s kokardom i šajkačom postala viralna

Post by insomnia »

Cudo se nisu s Hustasama pobili. Ne bi im bilo prvi put
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3781 times
Been thanked: 6953 times

Post by Matan »

U dupe je rosno..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
Mutevelija
Selonačelnik
Selonačelnik
Has thanked: 1647 times
Been thanked: 3093 times

Post by Mutevelija »

HAVANA wrote: 01 Jan 2022, 23:51Satrat
Onako sa kokardom i da dize tri prsta
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
🍉🍉🍉🍉

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7905 times
Been thanked: 18690 times

Post by Maja »

Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4082 times
Been thanked: 3752 times

Post by Naseef Mushroom »

Dobro je rekao veliki mudrac Rambo Amadeus, nacionalizam je tema za one kojima je plata ispod 300, eura čim je plata veća teme su putovanja, garderoba i zdrava hrana.
Sada je samo pitanje je li ova djevojka iz Srbije pa je povratna karta Beograd-Sidney plus ostali troškovi dođu samo 300 Eura ili je iz Sidneya pa joj je plata tamo kada se pretvori u eure dode 300 eura.
Naravno tu šuplju može samo još prosipati jednoj maloj grupici u Sarajevu.

Na stranu činjenica da Zapad time još jednom pokazuje svoju licemjernost i ovo dopušta ali me ovo uopšte ne tangira više jer ne samo da već znam ko su oni pa me ništa ne može kod njih iznenaditi već sam i opušteniji jer na žalost one grupice kojoj Rambo može šuplju prosipati davno su prošla vremena "Čim pređemo granicu svi smo Balkanci, Jugosloveni, Bosanci".
Kao sto reče Šemsudin Mehmedović Dodiku "tjerat ćemo se" samo što u ovom slučaju nije samo u Doboju veći u Sarajevu, Beču, Oslu, Torontu, Sidneyu ili kao na ovm fotografijama u New Yorku

Image

Image

Image
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Matan
Sila nečista
Sila nečista
Has thanked: 3781 times
Been thanked: 6953 times

Post by Matan »

Problem je sto drugi narodi se ne bune..
ako su zabranjeni ustaski motivi, trebali bi i cetnicki..
a ovi sto nose te kape ili uniforme imaju mozak vjeverice..
to su debili, jednostavno, otpad..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
Šabović Adis
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 1936 times
Been thanked: 2121 times

Post by Šabović Adis »

SF!
Ne mereeee 👉👌
MunDzi
Svadjalica
Svadjalica
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1391 times

Re: MAFIJA - univerzalna tema (pitanja, prijave za igru, itd)

Post by MunDzi »

Duminjo wrote: 05 Jan 2022, 22:45
MunDzi wrote: 05 Jan 2022, 22:42

Necu. I necu ni biti na temi.

Ali ako me opet supacki prozovete kako ste to vec uradili, direktno i indirektno, onda cu vam odgovoriti.
Do vas je kako dalje!
Takva je Tema, igrica da se ljudi zovu. Ne jednom i ne nekad nego redovno.
Pozvana Si kao i ostali da igras, neces da igras i hajd Cao.
Ne kaki.
Znas ti odlicno da to nije bio poziv, nego tvoja malicioznost tj supakluk.
Foliraj nekog drugog.
I prekini praviti izgovore, nego budi musko i priznaj da si bio supak, stavi tacku na to ili ucuti!
A onda se fino igrajte, a ja vam necu smetati jer nisam nikad ni smetala.
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2724 times
Been thanked: 8529 times
Status: Online

Re: TROSJED

Post by Duminjo »

Pozvah i animalsa i fudu i tebe.. i ispadoh Samo neki šupak prema tebi..

Jel neko napise tvoj Nick odmah šupak..

Neces da igras, odmakni sa teme i zdravo
Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 717 times

Post by Venera »

Duminjo wrote: 05 Jan 2022, 22:55 Pozvah i animalsa i fudu i tebe.. i ispadoh Samo neki šupak prema tebi..

Jel neko napise tvoj Nick odmah šupak..

Neces da igras, odmakni sa teme i zdravo
Problem nije to, već je Dori otvoreno izjavila da ju je ne želi na spisku.
Dori wrote: 05 Jan 2022, 22:26
Duminjo wrote: 05 Jan 2022, 22:23 Ja bih dodao Jos fudu i mundzi
Samo Fuddu
Ženu bespotrebno banirate.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja »

Nije banovana zbog mafije, niti je banovao Duminjo, nego sto se svadjala na svakoj temi. Dovoljno je pogledati njene zadnje postove. Nek malo ohladi. I bez komentara rada moderacije.

search.php?author_id=3624&sr=posts
Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 717 times

Post by Venera »

Maja wrote: 06 Jan 2022, 09:24 Nije banovana zbog mafije, niti je banovao Duminjo, nego sto se svadjala na svakoj temi. Dovoljno je pogledati njene zadnje postove. Nek malo ohladi. I bez komentara rada moderacije.

Podbadaju svi, a još u povijesti se nije desilo baniranje moderatora, a i oni znaju pretjerati.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Maja
Administrator
Administrator

Post by Maja »

Nisi dobro informisana.
24h zbog komentarisanja rada moderacije.
Zanki
saudade
saudade
Has thanked: 27497 times
Been thanked: 31487 times

Post by Zanki »

Venera wrote: 06 Jan 2022, 09:38
Maja wrote: 06 Jan 2022, 09:24 Nije banovana zbog mafije, niti je banovao Duminjo, nego sto se svadjala na svakoj temi. Dovoljno je pogledati njene zadnje postove. Nek malo ohladi. I bez komentara rada moderacije.

Podbadaju svi, a još u povijesti se nije desilo baniranje moderatora, a i oni znaju pretjerati.
manje sesa vise pratiti na casu, eno na zbanalo te :rol
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4119 times
Been thanked: 3086 times

Re: Novak Đoković - Nole

Post by Lavlje_srce »

Duminjo wrote: 06 Jan 2022, 23:05Posto se radi o dzokovicu i Srbinu, fokusiracemo sa na njih a necemo odmah letiti "svi smo isti". Osim toga i nismo bas svi isti i ova prica o izjednacavanju ti je za WC šolju.
Da, mi se zajebavamo a ti i lavlje postupate agresivno prema fudi i njegovim zajebancija. Kasnije vam je vratio ali ste vas dvoje poceli.
Pricu da je imao sve papire imamo od njegovog tima i njegovog oca (za kojeg vidimo kakve gluposti izjavljuje). I imati sve papire ne znaci da su ti isti papiri i ispravni. Sve to treba preispitati i eto sacekacemo do ponedjeljka a ne odmah, na osnovu izjava jedne strane i bez ikakvih dokaza, tvrditi samo kako je ovo neka urota protiv njega. U krajnju ruku, neodgovorno i naivno.
Prica o drugim teniserima je samo izjava nekog tenisera. Nigdje nema imena ni dokaza, opet. Opet neprovjereno i opet se uzima naivno i brzopleto. Da ne kazem, navijacki..

Jedino sto se slazem i sto mozda nije uredu je tretman u tom nekom hotelu. Ako je to tako, to nije uredu. Ali opet ne znamo tacno kakav mu je i tu tretman. Ako mu je tretman isti kao i ostalima koji su u istom procesu, onda nema ni tu pravo da se zali.

U svakom slučaju, za turnir i neutralne ljubitelje tenisa, bice steta da ne učestvuju. Ako ne bude ucestvovao krivica je jskljucivo njegova. Djokovic je covjek kao i svi ostali. Nije bog.
Pa ti si primjer pristrasnog moderatora, a sad kmecis kako smo ti napali "rodju" Fuddu. Istina je da uvijek i bez izuzetka tvoj rodjo napadne nekog drugog, rijecima tipa "ti si udaren u glavu" ili varijacijom na tu temu (u ovom primjeru @dacu, a mene u proslosti nebrojeno puta), a onda pobjegne.

Eto mi napali nejac.:grana Jasno mi je da su to njegovi dometi, ali ako ga necete upozoriti/banovati, barem mu brisite besmislene i uvredljive komentare. Mozda "rodjo" i nauci nakon sto to uradite nekoliko hiljada puta.

Da, vidjecemo sta ce se desiti, ali cinjenica je da je Nole ne samo vrhunski teniser nego je i veliki pozitivac, kao sto je cinjenica da prave politicki show program bez potrebe.

Na kraju svih krajeva, ovo je samo i iskljucivo australska bruka, a nikako Noletova, to vidi svako ko zeli vidjeti i nije opterecen predrasudama.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo »

Lavlje_srce wrote: 06 Jan 2022, 23:49
Duminjo wrote: 06 Jan 2022, 23:05Posto se radi o dzokovicu i Srbinu, fokusiracemo sa na njih a necemo odmah letiti "svi smo isti". Osim toga i nismo bas svi isti i ova prica o izjednacavanju ti je za WC šolju.
Da, mi se zajebavamo a ti i lavlje postupate agresivno prema fudi i njegovim zajebancija. Kasnije vam je vratio ali ste vas dvoje poceli.
Pricu da je imao sve papire imamo od njegovog tima i njegovog oca (za kojeg vidimo kakve gluposti izjavljuje). I imati sve papire ne znaci da su ti isti papiri i ispravni. Sve to treba preispitati i eto sacekacemo do ponedjeljka a ne odmah, na osnovu izjava jedne strane i bez ikakvih dokaza, tvrditi samo kako je ovo neka urota protiv njega. U krajnju ruku, neodgovorno i naivno.
Prica o drugim teniserima je samo izjava nekog tenisera. Nigdje nema imena ni dokaza, opet. Opet neprovjereno i opet se uzima naivno i brzopleto. Da ne kazem, navijacki..

Jedino sto se slazem i sto mozda nije uredu je tretman u tom nekom hotelu. Ako je to tako, to nije uredu. Ali opet ne znamo tacno kakav mu je i tu tretman. Ako mu je tretman isti kao i ostalima koji su u istom procesu, onda nema ni tu pravo da se zali.

U svakom slučaju, za turnir i neutralne ljubitelje tenisa, bice steta da ne učestvuju. Ako ne bude ucestvovao krivica je jskljucivo njegova. Djokovic je covjek kao i svi ostali. Nije bog.
Pa ti si primjer pristrasnog moderatora, a sad kmecis kako smo ti napali "rodju" Fuddu. Istina je da uvijek i bez izuzetka tvoj rodjo napadne nekog drugog, rijecima tipa "ti si udaren u glavu" ili varijacijom na tu temu (u ovom primjeru @dacu, a mene u proslosti nebrojeno puta), a onda pobjegne.

Eto mi napali nejac.:grana Jasno mi je da su to njegovi dometi, ali ako ga necete upozoriti/banovati, barem mu brisite besmislene i uvredljive komentare. Mozda "rodjo" i nauci nakon sto to uradite nekoliko hiljada puta.

Da, vidjecemo sta ce se desiti, ali cinjenica je da je Nole ne samo vrhunski teniser nego je i veliki pozitivac, kao sto je cinjenica da prave politicki show program bez potrebe.

Na kraju svih krajeva, ovo je samo i iskljucivo australska bruka, a nikako Noletova, to vidi svako ko zeli vidjeti i nije opterecen predrasudama.
Evo ti pocetak rasprave

Image

Image

Image

Evo sada tvoje pisanje

Image

Image

Image

Na ovo vase pisanje moj komentar je bio da nastupate agresivno i to je to. Nista više. Obican komentar bez ikakvog napadanja, uredjivanja, moderiranja ili bilo cega slicnog. Ni opomena ni ban ni nista.. cisti obicni komentar i obicna rasprava.

A sada se vrati gore na ovaj svoj post i procitaj sta mi napisala.
Pa se sjeti da zadnjih mjesec dana, mozda i više, uopste ne uredjujem temu o vakcinama. Pustio te da radis sta hoces jer si se zalila kako se duminjo izivljava na tebi. Ok, eto vam tamo. Gombajte se bez duminja. Medjutim, ti to fino iskoristavas pa skoro svaki dan hranknes duminju kako je ovakav ili onakav, pa gdje god se ne slazemo proziva se moderiranje, neka subjektivnost, neke rodje i neko maltretiranje opet..
A evo pogledaj i gore sta si mi napisala. Uz pokusaj nekih uvreda, uvališ mi fino kako sam i opterecen Srbima.. nista ti odgovorio nisam a necu ni sada jer je nebitno.

Ovo sve napisano shvati kao zadnju opomenu. Prestani konacno komentarisati rad urednika i fino spavaj :pusa
Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce »

Duminjo wrote: 07 Jan 2022, 00:32Na ovo vase pisanje moj komentar je bio da nastupate agresivno i to je to. Nista više. Obican komentar bez ikakvog napadanja, uredjivanja, moderiranja ili bilo cega slicnog. Ni opomena ni ban ni nista.. cisti obicni komentar i obicna rasprava.

A sada se vrati gore na ovaj svoj post i procitaj sta mi napisala.
Pa se sjeti da zadnjih mjesec dana, mozda i više, uopste ne uredjujem temu o vakcinama. Pustio te da radis sta hoces jer si se zalila kako se duminjo izivljava na tebi. Ok, eto vam tamo. Gombajte se bez duminja. Medjutim, ti to fino iskoristavas pa skoro svaki dan hranknes duminju kako je ovakav ili onakav, pa gdje god se ne slazemo proziva se moderiranje, neka subjektivnost, neke rodje i neko maltretiranje opet..
A evo pogledaj i gore sta si mi napisala. Uz pokusaj nekih uvreda, uvališ mi fino kako sam i opterecen Srbima.. nista ti odgovorio nisam a necu ni sada jer je nebitno.

Ovo sve napisano shvati kao zadnju opomenu. Prestani konacno komentarisati rad urednika i fino spavaj :pusa
Pa naravno da sam se zalila kad se jesi izivljavao. Evo izivljavas se i sad - ne samo sto si screenshotao cijeli niz postova, nego si i zaboravio krucijalni "rodjin" koji ide ovako, citiram (upucen @daci):

Ma bmk i za tobom i za gospelima, i za djoletom.
Nisi ba dobar u tintaru.
Kakvo ponizenje, politika, pmaterina?
Jeste li vi zdravi jebote?

Da sad krenem forumom, nasla bih jos sigurno minimum 200 slicnih, od kojih je barem 10 upuceno meni.

I sta ti sebi dozvoljavas - da mi dajes "zadnju opomenu"? Sta je s tobom, ozbiljno te pitam.

Kao i prosli put ti kazem, bujrum banuj me iste sekunde. Neces mi naskoditi ni sekunde. Tu dolazim iz navike, a ne da se svadjam s tobom i slicnima, vjeruj mi.:)
Memento Mori

Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo »

Neka prenoci
Sankcije su u ladici 😂
Lavlje_srce
Alienka
Alienka

Post by Lavlje_srce »

Sto mi to radis, sad necu moci zaspati. :inasab

Kakvo si ti dijete.

Evidentno ce ti biti lakse ako me banujes, ne cekaj sutra. Olaksaj si. :grana

Sutiti ti necu dok god sam tu.
Memento Mori

Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22226 times
Been thanked: 20319 times

Post by Masamune »

Hola
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Post Reply

Return to “Pričaona”