Novak Đoković - Nole
- dacha bosanac
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 295 times
- Been thanked: 326 times
- Status: Offline
Re: Novak Đoković - Nole
''Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup''
Hard to handle
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13535 times
- Been thanked: 22271 times
Ajde kad se skupite na gospel pa tako.dacha bosanac wrote: 06 Jan 2022, 21:04 ''Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup''
Ono ti je sa informera, vidim primilo se.
Cita se ozbiljna stampa. Zamisli.
Dozvolite da se obratimo
- dacha bosanac
- Poneki mu pročitamo
Pa ti čitaš informer što samo po sebi govori o tome gdje se "hraniš" i na osnovu čega donosiš zaključke.
A za ono gore. Šta je problem u tome? Pronašao si se? pa, vidi, nekim ljudima prdio ili pričao, isto je. Ne pomaže.
Nego, vidim gospel ti je trn u oku kada ti/vam se govori direktno? Ih, da si ti čitao Bibliju znao bi što ovo gore napisah. A ne d'o Bože da koristim Isusov riječnik. Sad bi se naopčke okretao.
A za ono gore. Šta je problem u tome? Pronašao si se? pa, vidi, nekim ljudima prdio ili pričao, isto je. Ne pomaže.
Nego, vidim gospel ti je trn u oku kada ti/vam se govori direktno? Ih, da si ti čitao Bibliju znao bi što ovo gore napisah. A ne d'o Bože da koristim Isusov riječnik. Sad bi se naopčke okretao.
Hard to handle
- Dori
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 15060 times
- Been thanked: 14798 times
Odbanujte hopjopa onog da imamo dopisnika sa terena 

”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Ma bmk i za tobom i za gospelima, i za djoletom.
Nisi ba dobar u tintaru.
Kakvo ponizenje, politika, pmaterina?
Jeste li vi zdravi jebote?
Nisi ba dobar u tintaru.
Last edited by Fuddo on 06 Jan 2022, 21:19, edited 1 time in total.
Dozvolite da se obratimo
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2220 times
- Been thanked: 5182 times
Napad na CetnikeFuddo wrote: 06 Jan 2022, 20:52 ĐOKOVIĆ NAMAMLJEN KAKO BI BIO PONIŽEN! Ambasadoru Australije u Srbiji uručen usmeni protest, tretiraju najboljeg tenisera KAO TERORISTU!
Ovi ba nisu u vinklu, al nikako.
![]()

Fuck you a friendly note to start the day
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 25844 times
- Been thanked: 29696 times
Pa ja ne znan engleski mozes li u par rici o australijskom zakonu i politici iako me ne zanima, ali volin da san nadinformirana...dacha bosanac wrote: 06 Jan 2022, 21:16 Pa ti čitaš informer što samo po sebi govori o tome gdje se "hraniš" i na osnovu čega donosiš zaključke.
ako mogu mene vracat i zajebavat ne samo po aerodromima nego di god onda sta se tice Djokovica neka ide u Niprije bacat reket
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2636 times
- Been thanked: 22031 times
Jebu nas 2 godine, postuj ovo, radi ono, sad ces radit, sta neces, sjedi, putuj vako, moze nako, moras ovo, ono, boli koga qrac od cega ces i kako, hoces li propasti, ostati bez posla, para... I svi to nesta radimo, postujemo, patimo se... I sad jebeni nole mimo citavog svijeta i trebam se ja oko njega sekirati. Ko si ba? Ko mu jebe mater, kako svima tako i njemu.Jos onaj drobi o nakom isusu i napadu na srbe itd Ma mrs u 3pm.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- dacha bosanac
- Poneki mu pročitamo
Pa, ako te bk za mnom i gospelima i Đokovićem, što onda komentarišeš?Fuddo wrote: 06 Jan 2022, 21:19 Ma bmk i za tobom i za gospelima, i za djoletom.
Nisi ba dobar u tintaru.
A ko je dobar, a ko nije u vugla, to si svojom izjavom sam pokazao.
Hard to handle
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Komentarisem ocigledno ludilo.dacha bosanac wrote: 06 Jan 2022, 21:23Pa, ako te bk za mnom i gospelima i Đokovićem, što onda komentarišeš?Fuddo wrote: 06 Jan 2022, 21:19 Ma bmk i za tobom i za gospelima, i za djoletom.
Nisi ba dobar u tintaru.
Mos mislit, navukli ga da ga ponize, i sta, osvete se Srbima za nesto? Kao, bitni ste u zivotu drzavi, Australiji?
Idemo kasljat ispred ambasade.
Jos si im ti neko svestenstvo, kontas, normalniji.
Al, zajeb.
Dozvolite da se obratimo
- dacha bosanac
- Poneki mu pročitamo
Pa, osnovna stvar je da je Australija Open zajedno sa državom Viktorijom izdala Novaku potvrdu da može da igra na AO bez da je vakcinisan. Čovjek po svim propisima izvadio vizu i autor ovog teksta jasno kaže da je propust Australijske vlade što mu je izdala vizu, pustila ga da dođe u Australiju i onda ga tamo zeza. Mnoštvo ljudi (upućenih) se javlja i jasno stavljaju do znanja da nije do Đokovića nego do vlade jer nije Novak sam sebi dao odobrenje za nastup i sam sebi izdao vizu.Zanki wrote: 06 Jan 2022, 21:22Pa ja ne znan engleski mozes li u par rici o australijskom zakonu i politici iako me ne zanima, ali volin da san nadinformirana...dacha bosanac wrote: 06 Jan 2022, 21:16 Pa ti čitaš informer što samo po sebi govori o tome gdje se "hraniš" i na osnovu čega donosiš zaključke.
ako mogu mene vracat i zajebavat ne samo po aerodromima nego di god onda sta se tice Djokovica neka ide u Niprije bacat reket
Pošto vidim da i Havana ima da kaže koju na ovo, pa da odgovorim i na to. Havana, na AO imaš 6 tenisera koji su na isti način kao i Novak uradili vizu, dobili odobrenje da nastupaju (nisu vakcinisani) i eno ih u Australiji. U čemu je onda problem sa Novakom?
Hard to handle
- dacha bosanac
- Poneki mu pročitamo
Kome sam ba ja sveštenstvo? Kome njima? Ne znaš ti sinko gdje udaraš.Fuddo wrote: 06 Jan 2022, 21:28Komentarisem ocigledno ludilo.dacha bosanac wrote: 06 Jan 2022, 21:23
Pa, ako te bk za mnom i gospelima i Đokovićem, što onda komentarišeš?
Mos mislit, navukli ga da ga ponize, i sta, osvete se Srbima za nesto? Kao, bitni ste u zivotu drzavi, Australiji?
Al, zajeb.
A to o kašljanju...pa, ti sinko čitaš informer...šta da ti kažem kad na osnovu istog formiraš neko mišljenje.
Hard to handle
- Fuddo
- Maliciozni seronja
Ja ismijavam ono sto pise u tom informeru, i prezirem.dacha bosanac wrote: 06 Jan 2022, 21:30Kome sam ba ja sveštenstvo? Kome njima? Ne znaš ti sinko gdje udaraš.Fuddo wrote: 06 Jan 2022, 21:28
Komentarisem ocigledno ludilo.
Al, zajeb.
A to o kašljanju...pa, ti sinko čitaš informer...šta da ti kažem kad na osnovu istog formiraš neko mišljenje.
Dok ga se ti drzis kao validno.
Bjezi ba popino, dosadan si.
Dozvolite da se obratimo
- Matan
- Sila nečista
- Has thanked: 3608 times
- Been thanked: 6618 times
Ja posten covjek, vakcinisan dva puta, svo po zakonu..
i dodjem na bilo koju granicu i cekaj.
po dva sata, po tri, cetiri..
i jebe se kome za mene..
e tako se i meni jebe za Djoleta koji ima na kontu petstotinjak miliona..
i onog njegovog pokvarenog oca..
kaze ajte ljudi sa mnom na trg i da ovdje protestujemo dok ga ne oslobode..
a masa budalasta ide i vice Nole, Nole..
dok je budala, bit ce i igara..
i dodjem na bilo koju granicu i cekaj.
po dva sata, po tri, cetiri..
i jebe se kome za mene..
e tako se i meni jebe za Djoleta koji ima na kontu petstotinjak miliona..
i onog njegovog pokvarenog oca..
kaze ajte ljudi sa mnom na trg i da ovdje protestujemo dok ga ne oslobode..
a masa budalasta ide i vice Nole, Nole..
dok je budala, bit ce i igara..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Zanki
- saudade
- Has thanked: 25844 times
- Been thanked: 29696 times
Ali murija je presekla, i sad su svi zbog toga glupi i netalentiranidacha bosanac wrote: 06 Jan 2022, 21:28Pa, osnovna stvar je da je Australija Open zajedno sa državom Viktorijom izdala Novaku potvrdu da može da igra na AO bez da je vakcinisan. Čovjek po svim propisima izvadio vizu i autor ovog teksta jasno kaže da je propust Australijske vlade što mu je izdala vizu, pustila ga da dođe u Australiju i onda ga tamo zeza. Mnoštvo ljudi (upućenih) se javlja i jasno stavljaju do znanja da nije do Đokovića nego do vlade jer nije Novak sam sebi dao odobrenje za nastup i sam sebi izdao vizu.Zanki wrote: 06 Jan 2022, 21:22
Pa ja ne znan engleski mozes li u par rici o australijskom zakonu i politici iako me ne zanima, ali volin da san nadinformirana...
Pošto vidim da i Havana ima da kaže koju na ovo, pa da odgovorim i na to. Havana, na AO imaš 6 tenisera koji su na isti način kao i Novak uradili vizu, dobili odobrenje da nastupaju (nisu vakcinisani) i eno ih u Australiji. U čemu je onda problem sa Novakom?
mos misliti, eitketiranja neistomisljenika, etiketiranja zbog cega jer nismo se svi kolektivno rasplakali
jer je drzava Viktorija radila mimo ministartsvo unutrasnjih poslova, milijon papira san dosad popunjavala i isti ljudi su mi to gazili sprid nosa, o cemu ba ti govoris, mases mi potvrdama drzavom Viktorijom i napadas ljude po forumu da su potkapacitirani jer ne velicaju glupost, pa kako mos tako, i ona gore pattetika od floskule, de malo iskuliraj na forumu se uglavnom zajebavamo ne masemo diplomama
- dacha bosanac
- Poneki mu pročitamo
Ti čitaš informer da bi ga navodno prezirao, a meni koji ga nisam nikada čitao spotičeš da to držim kao validno. Ma dečko, prso si ti ko petarda.
A naravno da ti je poslje argument "popino, dosadan si"
A naravno da ti je poslje argument "popino, dosadan si"

Hard to handle
- insomnia
- Rđav kurac
Mogul imena tih sest tenisera koji su uradili isto ko i Nolo?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
-
- Sitna buranija
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 69 times
- insomnia
- Rđav kurac