Nije niko opterećen, 90% komentara na ovoj temi a i van foruma je reakcija na današnje izjave familije Doković, Vučića, portala Informera i Kurira i raznih tweetova koji su i ovaj događaj okrenuli na ugnjetavanje srpske nejači jer su baš oni opterećeni srpstvom.Lavlje_srce wrote: 06 Jan 2022, 22:27Koga briga sta ti vjerujes ili ne vjerujes.Duminjo wrote: 06 Jan 2022, 22:21 Neko u australiji skuplja političke poene na nekom Srbinu.. Nadal ovo sve odradio da ga ne prestigne..
Ja ne vjerujem
I normalno, svi su krivi samo Srbi nisu.. Idemo
Mislis ti si nekome neki faktor u zivotu? Cinjenica je da Nadal ili neki njegov stric lupetaju nesto protiv Djokovica, bas kao sto i i ti lupetas svojim komentarom. Nebitno je sto je Srbin, osim vama koji ste time optereceni. Ostalo ti je sve nacrtano.![]()
Novak Đoković - Nole
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3762 times
- Been thanked: 3488 times
- Status: Offline
Re: Novak Đoković - Nole
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- dacha bosanac
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 295 times
- Been thanked: 326 times
Istu priču (kao što to sada rade neki Srbi) rade i svi ostali sa ovih prostora (mislim na konstitutivne). Ama baš svi. Ovo imam pravo da kažem jer gledam sa totalno neutralne strane jer ne pripadam nikoma od ta 3 naroda. I Hrvati i Bošnjaci se isto tako odmah pozivaju na to da neko radi protiv njih kao i Srbi za Đokovića-Duminjo wrote: 06 Jan 2022, 22:39
Ljudi se zajebavaju sa informerom i sa pricom koju komšije sto godina u nazad prosipaju krezavom i glupom narodu. Svi protiv srba.. Nista drugo nego ismijavanje zute stampe koja je vucicevo glasilo. Ljudi bezveze komentarišu a vi sto navijate za djokovica, mnogo ste nesto agresivni.
Boli nas neka stvar i za njim i hoće li ili nece učestvovati. Jednostavno se zajebavamo.
A kad bih stvarno sutra isao za australiji necijepljen isto kao i djokovic a npr djokovic dobije vizu a ja ne dobijem, bogami bi mi bilo krivo.
Rekoh sinoc i opet cu. Nije los covjek, trenutno najbolji teniser svijeta i jedan od najboljih svih vremena.. Sve poštujem i cestitam ALI on je covjek kao i svi ostali i neka se na njemu sprovode pravila kao i na ostalima. Ni manje ni vise
Ali ja opet tebi ponavljam, ovdje niko ne poteže tu priču nego priču da je imao sve papire i da je imao dozvole, vizu (znači sve potrebno) i da su ga na granici ispalili i ponašaju se prema njemu baš onako džukački.
To što vi mislite da je neko agresivan, tao i ja mogu da kažem da imam isti osjećaj da ste agresivni u napadanju neistomišljenika. Ja ne mogu da shvatim da neko smatra agresivnošću to što se postavljaju izjave i određeni dokazi o tome da je prema njemu nepravedno postupano.
A kada pričaš da pprema Đokoviću treba da se postupa kao i prema svim drugim ljudima, onda to valjda znači da treba da se poštuje i to da je imao papire (kao i onih drugih 5 tenisera), ali da njega nisu tretirali kao tih 5 tenisera. Pitanje je zašto, a odgovor ćemo saznati (nadam se) u ponedeljak.
Hard to handle
-
- Sitna buranija
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 69 times
Nije humano ljude i djecu zatvarati u kuće na duzi period, nije humano da ne možeš otići oboljelom u neki vid posjete ili da imaš komunikaciju sa njom, da ne mozes otići na dzenazu članu porodice, meni su tu korona i budalaste mjere išle na živce...a ovo za Novaka i što ono mora trpiti da bude smješten u zloglasnom hotelu i što mu je neko pokvario Božić je zaista smiješno, pogotovo ako jeste bilo kakva greška ili neodgovornost sa njegove strane.
- dacha bosanac
- Poneki mu pročitamo
A ovo bi isto rekao za Bajram, jel tako? Ne pitam da bi te provocirao, nego te pitam najiskrenije. Ovdje sam na forumu uspio da pročitam sijaset postova koji su (blago rečeno) negativni što se ne odobri molitva petkom (džuma), a pošto pretpostavljam da si vjernik (možda griješim) onda me interesuje šta bi bilo kada bi ti neko pokvario Bajram?bosanski migrant wrote: 06 Jan 2022, 22:54 Nije humano ljude i djecu zatvarati u kuće na duzi period, nije humano da ne možeš otići oboljelom u neki vid posjete ili da imaš komunikaciju sa njom, da ne mozes otići na dzenazu članu porodice, meni su tu korona i budalaste mjere išle na živce...a ovo za Novaka i što ono mora trpiti da bude smješten u zloglasnom hotelu i što mu je neko pokvario Božić je zaista smiješno, pogotovo ako jeste bilo kakva greška ili neodgovornost sa njegove strane.
Hard to handle
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
NE)OČEKIVANA REAKCIJA
Ante Tomić: Ovu je nogu u guzicu oholi Novak Đoković pošteno zaslužio!
Hrvatski pisac i novinar Ante Tomić danas je surovo iskritikovao Novaka Đokovića.
Ante Tomić je u svom tekstu u „Jutarnjem listu“ između ostalog napisao da se Srbija kada su u pitanju vakcine pripremila neočekivano dobro i da je imala široku ponudu vakcina, ali i da je imala veliki broj umrlih, pogotovo u periodu kada vakcine još nisu bile dostupne. Takođe, veliki broj umrlih je bio nevakcinisan. Međutim, po Tomiću, Đoković sve to vrijeme nije primijetio šta se događa.
„On je sve ignorisao. Bio nepopustljivo ohol čak i kad su vakcinisanjem uslovljavali nastup na njemu najvažnijem turniru, Australian Openu. Debilno se ku**io, u najboljoj tradiciji balkanskog debilnog ku**enja, misleći kako će australijske vlasti, koje se nisu ustezale u nekoliko navrata zaključati stotine miliona svojih građana, samo zbog njega velikodušno raskriliti vrata. Naposljetku je ostao s druge strane aerodromskog šaltera, frustriran i ljut, još uvijek ne kontajući što ga je snašlo“, smatra Tomić.
"Bili smo strašno nesretni dok smo gledali finale US Opena u septembru prošle godine, kad je izgubio od Medvedeva i propustio senzacionalno završiti sezonu, slaviti u sva četiri velika turnira u jednoj godini, prvi nakon Roda Lavera 1969. Bolno nam je tada bilo svjedočiti njegovom porazu. Ovaj sad, s druge strane, puno nas manje pogađa. Ovu je nogu u guzicu Novak Đoković pošteno zaslužio", zaključuje Tomić.
(DEPO PORTAL/dg)

Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- dacha bosanac
- Poneki mu pročitamo
-
- Sitna buranija
ne vjerujem u bliskoistočne čarobnjake pa ti ne bih mogao reći a i ako mi neko pokvari bilo koji dan ne drzim konferencije za medije i ne napadam cijeli svijet zbog togadacha bosanac wrote: 06 Jan 2022, 22:59A ovo bi isto rekao za Bajram, jel tako? Ne pitam da bi te provocirao, nego te pitam najiskrenije. Ovdje sam na forumu uspio da pročitam sijaset postova koji su (blago rečeno) negativni što se ne odobri molitva petkom (džuma), a pošto pretpostavljam da si vjernik (možda griješim) onda me interesuje šta bi bilo kada bi ti neko pokvario Bajram?bosanski migrant wrote: 06 Jan 2022, 22:54 Nije humano ljude i djecu zatvarati u kuće na duzi period, nije humano da ne možeš otići oboljelom u neki vid posjete ili da imaš komunikaciju sa njom, da ne mozes otići na dzenazu članu porodice, meni su tu korona i budalaste mjere išle na živce...a ovo za Novaka i što ono mora trpiti da bude smješten u zloglasnom hotelu i što mu je neko pokvario Božić je zaista smiješno, pogotovo ako jeste bilo kakva greška ili neodgovornost sa njegove strane.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2553 times
- Been thanked: 7883 times
Posto se radi o dzokovicu i Srbinu, fokusiracemo sa na njih a necemo odmah letiti "svi smo isti". Osim toga i nismo bas svi isti i ova prica o izjednacavanju ti je za WC šolju.dacha bosanac wrote: 06 Jan 2022, 22:50Istu priču (kao što to sada rade neki Srbi) rade i svi ostali sa ovih prostora (mislim na konstitutivne). Ama baš svi. Ovo imam pravo da kažem jer gledam sa totalno neutralne strane jer ne pripadam nikoma od ta 3 naroda. I Hrvati i Bošnjaci se isto tako odmah pozivaju na to da neko radi protiv njih kao i Srbi za Đokovića-Duminjo wrote: 06 Jan 2022, 22:39
Ljudi se zajebavaju sa informerom i sa pricom koju komšije sto godina u nazad prosipaju krezavom i glupom narodu. Svi protiv srba.. Nista drugo nego ismijavanje zute stampe koja je vucicevo glasilo. Ljudi bezveze komentarišu a vi sto navijate za djokovica, mnogo ste nesto agresivni.
Boli nas neka stvar i za njim i hoće li ili nece učestvovati. Jednostavno se zajebavamo.
A kad bih stvarno sutra isao za australiji necijepljen isto kao i djokovic a npr djokovic dobije vizu a ja ne dobijem, bogami bi mi bilo krivo.
Rekoh sinoc i opet cu. Nije los covjek, trenutno najbolji teniser svijeta i jedan od najboljih svih vremena.. Sve poštujem i cestitam ALI on je covjek kao i svi ostali i neka se na njemu sprovode pravila kao i na ostalima. Ni manje ni vise
Ali ja opet tebi ponavljam, ovdje niko ne poteže tu priču nego priču da je imao sve papire i da je imao dozvole, vizu (znači sve potrebno) i da su ga na granici ispalili i ponašaju se prema njemu baš onako džukački.
To što vi mislite da je neko agresivan, tao i ja mogu da kažem da imam isti osjećaj da ste agresivni u napadanju neistomišljenika. Ja ne mogu da shvatim da neko smatra agresivnošću to što se postavljaju izjave i određeni dokazi o tome da je prema njemu nepravedno postupano.
A kada pričaš da pprema Đokoviću treba da se postupa kao i prema svim drugim ljudima, onda to valjda znači da treba da se poštuje i to da je imao papire (kao i onih drugih 5 tenisera), ali da njega nisu tretirali kao tih 5 tenisera. Pitanje je zašto, a odgovor ćemo saznati (nadam se) u ponedeljak.
Da, mi se zajebavamo a ti i lavlje postupate agresivno prema fudi i njegovim zajebancija. Kasnije vam je vratio ali ste vas dvoje poceli.
Pricu da je imao sve papire imamo od njegovog tima i njegovog oca (za kojeg vidimo kakve gluposti izjavljuje). I imati sve papire ne znaci da su ti isti papiri i ispravni. Sve to treba preispitati i eto sacekacemo do ponedjeljka a ne odmah, na osnovu izjava jedne strane i bez ikakvih dokaza, tvrditi samo kako je ovo neka urota protiv njega. U krajnju ruku, neodgovorno i naivno.
Prica o drugim teniserima je samo izjava nekog tenisera. Nigdje nema imena ni dokaza, opet. Opet neprovjereno i opet se uzima naivno i brzopleto. Da ne kazem, navijacki..
Jedino sto se slazem i sto mozda nije uredu je tretman u tom nekom hotelu. Ako je to tako, to nije uredu. Ali opet ne znamo tacno kakav mu je i tu tretman. Ako mu je tretman isti kao i ostalima koji su u istom procesu, onda nema ni tu pravo da se zali.
U svakom slučaju, za turnir i neutralne ljubitelje tenisa, bice steta da ne učestvuju. Ako ne bude ucestvovao krivica je jskljucivo njegova. Djokovic je covjek kao i svi ostali. Nije bog.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9195 times
- Been thanked: 10919 times
- Status: Online
- dacha bosanac
- Poneki mu pročitamo
To što je govorio njegov stari, ne znači da Nole podržava. Čak šta više, bilo je prilika kada se Nole ograđivao od roditelja do te mjere da im nije dao ni na turnire da idu. Ali, to mu je otac. Reagovao je kako je reagovao i niko od nas ne može da priča šta bi uradio u datom trenutku jer to niko od nas ne zna.bosanski migrant wrote: 06 Jan 2022, 23:05 ne vjerujem u bliskoistočne čarobnjake pa ti ne bih mogao reći a i ako mi neko pokvari bilo koji dan ne drzim konferencije za medije i ne napadam cijeli svijet zbog toga
Nole i nije držao kzš povodom Božića, držao je njegov stari.
Hard to handle
- dacha bosanac
- Poneki mu pročitamo
Nije Dž neko ĐDuminjo wrote: 06 Jan 2022, 23:05 Posto se radi o dzokovicu i Srbinu, fokusiracemo sa na njih a necemo odmah letiti "svi smo isti". Osim toga i nismo bas svi isti i ova prica o izjednacavanju ti je za WC šolju.
Da, mi se zajebavamo a ti i lavlje postupate agresivno prema fudi i njegovim zajebancija. Kasnije vam je vratio ali ste vas dvoje poceli.
Pricu da je imao sve papire imamo od njegovog tima i njegovog oca (za kojeg vidimo kakve gluposti izjavljuje). I imati sve papire ne znaci da su ti isti papiri i ispravni. Sve to treba preispitati i eto sacekacemo do ponedjeljka a ne odmah, na osnovu izjava jedne strane i bez ikakvih dokaza, tvrditi samo kako je ovo neka urota protiv njega. U krajnju ruku, neodgovorno i naivno.
Prica o drugim teniserima je samo izjava nekog tenisera. Nigdje nema imena ni dokaza, opet. Opet neprovjereno i opet se uzima naivno i brzopleto. Da ne kazem, navijacki..
Jedino sto se slazem i sto mozda nije uredu je tretman u tom nekom hotelu. Ako je to tako, to nije uredu. Ali opet ne znamo tacno kakav mu je i tu tretman. Ako mu je tretman isti kao i ostalima koji su u istom procesu, onda nema ni tu pravo da se zali.
U svakom slučaju, za turnir i neutralne ljubitelje tenisa, bice steta da ne učestvuju. Ako ne bude ucestvovao krivica je jskljucivo njegova. Djokovic je covjek kao i svi ostali. Nije bog.

Što se nekih pisanja tiče (dotičnog i još nekih) nisam baš primjetio da je to uvijek tako kako ti kažeš. Vidio sam ja ovdje po priličnu mržnju ne prema Srbima i Hrvatima, nego i prema Bosancima, da je išla do te mjere da bi nas neko i za glavu kratio kad bi trebalo.
Čitava priča ide u pogrešnom pravcu jer se vi hvatate informera i ljudi koji(poput njegovog oca) reaguju emotivno i impulsivno i itekako mi stoji priča da i druge dvije strane generalno reaguju isto kada im se desi nešto slično. To što ne želite to da priznate, druga je priča.
I priča o čistim papirima nije samo od onih koje ti pominješ. Ima tu ozbiljnijih njuški koje pišu o tome.
Hard to handle
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Ma ja, kako kažu, samo da ove starije generacije poumru da nas ne truju takvim temama.dacha bosanac wrote: 06 Jan 2022, 23:10To što je govorio njegov stari, ne znači da Nole podržava. Čak šta više, bilo je prilika kada se Nole ograđivao od roditelja do te mjere da im nije dao ni na turnire da idu. Ali, to mu je otac. Reagovao je kako je reagovao i niko od nas ne može da priča šta bi uradio u datom trenutku jer to niko od nas ne zna.bosanski migrant wrote: 06 Jan 2022, 23:05 ne vjerujem u bliskoistočne čarobnjake pa ti ne bih mogao reći a i ako mi neko pokvari bilo koji dan ne drzim konferencije za medije i ne napadam cijeli svijet zbog toga
Nole i nije držao kzš povodom Božića, držao je njegov stari.
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3072 times
Naravno da nista od toga nije humano. Izmedju ostalog i zato se tebi mrski "antivakseri" dizu po cijelom svijetu.bosanski migrant wrote: 06 Jan 2022, 22:54 Nije humano ljude i djecu zatvarati u kuće na duzi period, nije humano da ne možeš otići oboljelom u neki vid posjete ili da imaš komunikaciju sa njom, da ne mozes otići na dzenazu članu porodice, meni su tu korona i budalaste mjere išle na živce...a ovo za Novaka i što ono mora trpiti da bude smješten u zloglasnom hotelu i što mu je neko pokvario Božić je zaista smiješno, pogotovo ako jeste bilo kakva greška ili neodgovornost sa njegove strane.
Trajace dok se bude savijala kicma, zato je Novakov primjer bitan i za tebe, ne zato sto je on u pitanju, nego zato sto se na njegovom primjeru lome i ljudska prava svih ostalih. Vara se svako ko misli da ce ga nesto slicno zaobici, u ovoj ili onoj formi.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2553 times
- Been thanked: 7883 times
Pa jadacha bosanac wrote: 06 Jan 2022, 23:16Nije Dž neko ĐDuminjo wrote: 06 Jan 2022, 23:05 Posto se radi o dzokovicu i Srbinu, fokusiracemo sa na njih a necemo odmah letiti "svi smo isti". Osim toga i nismo bas svi isti i ova prica o izjednacavanju ti je za WC šolju.
Što se nekih pisanja tiče (dotičnog i još nekih) nisam baš primjetio da je to uvijek tako kako ti kažeš. Vidio sam ja ovdje po priličnu mržnju ne prema Srbima i Hrvatima, nego i prema Bosancima, da je išla do te mjere da bi nas neko i za glavu kratio kad bi trebalo.
Čitava priča ide u pogrešnom pravcu jer se vi hvatate informera i ljudi koji(poput njegovog oca) reaguju emotivno i impulsivno i itekako mi stoji priča da i druge dvije strane generalno reaguju isto kada im se desi nešto slično. To što ne želite to da priznate, druga je priča.
I priča o čistim papirima nije samo od onih koje ti pominješ. Ima tu ozbiljnijih njuški koje pišu o tome.
Ozbiljna urota protiv srbina..
Australija mrzi srbe, nadal mrzi Djokovica. Ko god napise komentar a da nije lizanje guzice nekom Srbinu, odmah je to mrznja prema srbima..
Iskljucujem se jer ne vidim kako dalje mozemo ozbiljno raspravljati ako preskacemo zvanicne dokaze a drzimo se nekih izjava i poluprovjerenih informacija rezimskih medija kao činjenica.
-
- Sitna buranija
Ako mi nešto nije humano ne znači da ništa od mjera nema smisla. Ima. I vakcine imaju smisla. Da štite 15% imaju smisla.Lavlje_srce wrote: 06 Jan 2022, 23:23Naravno da nista od toga nije humano. Izmedju ostalog i zato se tebi mrski "antivakseri" dizu po cijelom svijetu.bosanski migrant wrote: 06 Jan 2022, 22:54 Nije humano ljude i djecu zatvarati u kuće na duzi period, nije humano da ne možeš otići oboljelom u neki vid posjete ili da imaš komunikaciju sa njom, da ne mozes otići na dzenazu članu porodice, meni su tu korona i budalaste mjere išle na živce...a ovo za Novaka i što ono mora trpiti da bude smješten u zloglasnom hotelu i što mu je neko pokvario Božić je zaista smiješno, pogotovo ako jeste bilo kakva greška ili neodgovornost sa njegove strane.
Trajace dok se bude savijala kicma, zato je Novakov primjer bitan i za tebe, ne zato sto je on u pitanju, nego zato sto se na njegovom primjeru lome i ljudska prava svih ostalih. Vara se svako ko misli da ce ga nesto slicno zaobici, u ovoj ili onoj formi.
Antivakseri i "antivakseri" su uglavnom idioti, moje dosadašnje iskustvo a rado ću promijeniti mišljenje kad i ako budem imao razloge.
Na pravi paćenika od Noleta i ne razapinji ga na križu pobogu.
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Antivakseri su uglavnom u fazonu "Imam sidu i ne želim koristiti kondom, ako mi se želi uskratiti to pravo onda je to dokaz da živimo u diktaturi jer nemam slobodan izbor".
Da mi je nekoliko godina prije nego što se i znalo za Covid neko rekao "Pojavit će se virus i vakcine protiv toga. Navedi jednu poznatu ličnost koja će biti protiv toga" ja bih odmah na Djokovića pomislio kada se sjetim koliko je bio čvrknut kod one dijete i ishrane.
Da mi je nekoliko godina prije nego što se i znalo za Covid neko rekao "Pojavit će se virus i vakcine protiv toga. Navedi jednu poznatu ličnost koja će biti protiv toga" ja bih odmah na Djokovića pomislio kada se sjetim koliko je bio čvrknut kod one dijete i ishrane.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Pa ovo se vise ne moze izdrzati. 

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40025 times
- Been thanked: 26036 times
- Status: Online
Dok vas citam ovaj me kable dira po grudiima i digla mi se bradavica
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Ne priliči muškarcu da bude razdražljiv i da se lahko uvrijedi jer je to pokazatelj slabosti i nesigurnosti.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
Stari ga je izblamiro za vijeke vijekova
Vise od pola srbije se smije.

Vise od pola srbije se smije.
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.