Žalbe i sugestije
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica
- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 625 times
- Status: Offline
Re: Žalbe i sugestije
de bolan okanite se toga,hebo vas politika,ja necu ni da zavirim na temu,sta vam je vise za tim 

Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7768 times
- Been thanked: 18249 times
Šta je moj blento, nisi ni došao već se žališ.
Zadnji post ovdje napisan Postano: 30 jan 2013 02:58 i čim si ti došao odmah aktivna tema.
Ohladi bolan više.
Zadnji post ovdje napisan Postano: 30 jan 2013 02:58 i čim si ti došao odmah aktivna tema.
Ohladi bolan više.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9518 times
- Been thanked: 11256 times
Jao kako si ti dosadan lik. Gdje sam ja to napisao da sam brisao uvrede?blento59 wrote:Da li je ARBiH 1995. bila pred pobjedom?
tek mi je ban istekao ali cu izgleda dobiti novi ukoliko behko nastavi sa svojom samovoljom
zahvaljujem se mrkom na podrsci
zatrazio sam zastitu od administracije od behkovih vrijedjanja a posebno samovolje i on je to izbrisao
majo, pregledaj sta sam napisao i ako nadjes bilo sta uvredljivo banuj me trajno
Napisao sam da sam birsao žalbe. Iste one i onakve kakve inače pišeš. Po tebi je uvreda
sve što ti se kaže. A ti sa druge strane smatraš da imaš pravo neke ljude nazvati nacionalističkim govnima samo zato što su bili pripadnici Patriotske Lige.
Ti si jedini koji je pominjao uvrede pa prema citiraj mi te uvrede!
"A ti sa druge strane smatraš da imaš pravo neke ljude nazvati nacionalističkim govnima samo zato što su bili pripadnici Patriotske Lige."
hajde bogati nadji gdje sam ja to napisao
hajde bogati nadji gdje sam ja to napisao
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
- Maja
- Administrator
- Calla
- Legenda foruma
- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2209 times
ja s e ne zalim ,
ali ne znam pravi razlog zasto se sa mog compa od kuce ne mogu da ulogujem na forum,
,samo se mogu ulogovati na tom istom compu kod kuce kada mi dode obavjestenje sa bosanskog foruma da sam dobila privatnu poruku i preko privatne poruke se mogu ulogovati,,,!!?
na poslu recimo nemam problema pri ulogavanju, ide sve od prve..Maja

ali ne znam pravi razlog zasto se sa mog compa od kuce ne mogu da ulogujem na forum,
,samo se mogu ulogovati na tom istom compu kod kuce kada mi dode obavjestenje sa bosanskog foruma da sam dobila privatnu poruku i preko privatne poruke se mogu ulogovati,,,!!?
na poslu recimo nemam problema pri ulogavanju, ide sve od prve..Maja

Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
-
Probaj obrisati cookies ili kolacice sa mozile ili vec sta koristis.. pa pokusaj opet...
Vjerovatno odeš s posla a tamo pustiš da si logovana i eto , nešto neće da budeš logovana na dva mjesta 

Najzaslužniji za slobodu naše zemlje su danas bez posla, gladni i žedni!
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM
https://www.youtube.com/watch?v=vG8cSBpqHSM

- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš
- Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha
Ja ću da se žalim svaki dan, ne volim kad dođem na forum a nikome nije do zajebancije, danas je bio najcrnji dan u povijesti Bosanskog Foruma. Ja sam ovdje sasvim drugi čovjek, dođem da olakšam dušu, ne da se svađam nego onako da se opustim, al vidim da nekim nije do zajebancije kad su ovdje, nego ima ih dosta smrtno ozbiljnih, ljudi moji, život je zajebancija.
- Maja
- Administrator
Šta ti piše kad pođeš da se uloguješ od kuće. Da nije nekad davno banovan neko ko ima sličan IP tvome. Desilo se to jednom butterfly i od tad banujemo samo po korisničkom imenu.Calla wrote:ja s e ne zalim ,
na poslu recimo nemam problema pri ulogavanju, ide sve od prve..Maja![]()
Koji browser koristiš, ako je Internet explorer može biti do njega.
Ako nije ništa od ovog skini ccleaner pa očisti komp, to je 2 minute posla
http://www.filehippo.com/download_ccleaner/
Ideš skroz desno gdje piše Download Latest Version
Nema to veze.mrki62 wrote:Vjerovatno odeš s posla a tamo pustiš da si logovana i eto , nešto neće da budeš logovana na dva mjesta
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš
- Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha
sitna buranija aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa žalim se što mi niko neće da pokaže Majinu sliku. Ko mi pokaže njezinu sliku dobija lijevu i desnu čarapu, original udarnik.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8833 times
- Been thanked: 5604 times
Naslovnica na "Erotici", broj objavljen 8.3.2010. godinePOSAVLJAK wrote:sitna buranija aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa žalim se što mi niko neće da pokaže Majinu sliku. Ko mi pokaže njezinu sliku dobija lijevu i desnu čarapu, original udarnik.

The Dark Side Of The Forum...
- Maja
- Administrator
A što tebe zanima moja slika kad nikad nismo ni progovorili, a ne da se nešto barimo 
I ako već hoćeš traži je u pričaoni negdje. Ovo je ozbiljna tema.
I ako te već zanima, moja slika je odmah uz Misterovu.

- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš
Maja wrote:A što tebe zanima moja slika kad nikad nismo ni progovorili, a ne da se nešto barimo
Ajde da progovorimo onda koju

- Jonas
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 121 times
- Been thanked: 449 times
Maja je na slici kao "Djevojka s bisernom naušnicom". Neki finalni uradak u sivim tonovima (kojima inače naginje), u tamnijim dijelovima slike. E sad, poigrati se s njenim bojama i podesite joj kontrast - to je Sizifov posao.POSAVLJAK wrote:sitna buranija aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa žalim se što mi niko neće da pokaže Majinu sliku. Ko mi pokaže njezinu sliku dobija lijevu i desnu čarapu, original udarnik.