Mozda si se zbunio ali ovako je mozda trebalo pisati, jos malo pa nece biti ludara jer se jedna po jedna psihicka bolest proglasava normalnoscu.Naseef Mushroom wrote: 12 Jan 2022, 15:00Još malo pa neće nikome više biti mjesta u ludari jer svi polahko dobijaju svoja prava.CikCikCikPogodi wrote: 12 Jan 2022, 14:57
Zamisli da mu javno kazes da su mu lose stikle.... Uh... To bi bila velika uvreda ACLU bi te imo na plakatima pored Copart otpada, na twitteru, Facebooku, u hodnicima njihovih kancelarija. I rekli bi da to djeca trebaju raditi, djeca moraju biti slobodna od svojih roditelja, cak bi ovo predstavili kao dokaz muskosti.
Zar to nije nevjerovatno. Ovakvi ljudi su u dobra stara vremena bili u psihijatrijskim ustanovama zajedno sa ostalim liberalima koji su mislili da je lijepo se drogirati. Pa kad su zatvorene takve ustanove zbog "ljudski prava" pocelo je divljanje ovakvih ljudi jer stvarno misle da je to prirodno i normalno sto oni rade.
TROSJED
Moderator: VIP
-
- Inventar foruma
- Has thanked: 849 times
- Been thanked: 1008 times
- Status: Offline
Re: Mark Bryan je 61-godišnji inžinjer robotike, ali uživa u nošenju suknji i štikli
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
Re: Mark Bryan je 61-godišnji inžinjer robotike, ali uživa u nošenju suknji i štikli
Dovoljno je pogledati San Francisco. Taj grad je dokaz sta se dobije kad svako trazi svoja prava. Ja imam pravo da dzabe lezim na ulici, ja imam pravo da se bodem heroinom, ja imam pravo da konzumiram speed, ja imam pravo da hodam napusen, ja imam pravo na prostituciju, ja imam pravo da ljubim drveće.Naseef Mushroom wrote: 12 Jan 2022, 15:00Još malo pa neće nikome više biti mjesta u ludari jer svi polahko dobijaju svoja prava.CikCikCikPogodi wrote: 12 Jan 2022, 14:57
Zamisli da mu javno kazes da su mu lose stikle.... Uh... To bi bila velika uvreda ACLU bi te imo na plakatima pored Copart otpada, na twitteru, Facebooku, u hodnicima njihovih kancelarija. I rekli bi da to djeca trebaju raditi, djeca moraju biti slobodna od svojih roditelja, cak bi ovo predstavili kao dokaz muskosti.
Zar to nije nevjerovatno. Ovakvi ljudi su u dobra stara vremena bili u psihijatrijskim ustanovama zajedno sa ostalim liberalima koji su mislili da je lijepo se drogirati. Pa kad su zatvorene takve ustanove zbog "ljudski prava" pocelo je divljanje ovakvih ljudi jer stvarno misle da je to prirodno i normalno sto oni rade.
Tih ljudi stvarno nije bilo na ulicama nekada jer su bili u psihijatrijskim ustanovama, ili su se okupljali negdje u pustinji na LSD festivalima daleko od normalnog svijeta.
Danas su takvi u gradovima cak u vode te gradove i uništavaju sredine gdje normalni ljudi zive.
Naravno normalni ljudi, njih je strah da se bune jer ce biti kaznjeni od raznih grupa od onih za LGBTGJIEKDKFKKGKDKLSKFKDLKDKFMFK prava do onih grupa sto se bore da mozes kurcem drvo maziti.
Ali svi uzivaju u takvom okruženju muskarac dobije picku za $50 a zena dobije $50 i svi sretni na pivu odu jer su zadovoljili svoje fizioloske nagone.
- bosnjakinja
- Inventar foruma
- Has thanked: 225 times
- Been thanked: 359 times
Nikakav bauk to na zapadu nije,prijateljicin sef takodjer nekad takav hoda..a straight je ima zenu
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3924 times
- Been thanked: 3618 times
- Status: Online
Bit će ludara, za one očeve sto će ispred bazena dobiti napad jer im kćerka mora dijeliti svlačionicu i saunu sa golim muškarcima koji se osjećaju kao žene jer će društvo te očevr smatrati nenormalnim.The 51st State wrote: 12 Jan 2022, 15:06Mozda si se zbunio ali ovako je mozda trebalo pisati, jos malo pa nece biti ludara jer se jedna po jedna psihicka bolest proglasava normalnoscu.Naseef Mushroom wrote: 12 Jan 2022, 15:00
Još malo pa neće nikome više biti mjesta u ludari jer svi polahko dobijaju svoja prava.
I ovaj čovjek je spreman za ustanove, kako neće kada je dobio lom živaca kada je vidio svog sina koji u videu dobija aplauz dok ulazi.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Ali imas li ti znanje i inteligenciju ovog lika? Ili si obicni mujo koji se ibreti ?CikCikCikPogodi wrote: 12 Jan 2022, 15:13Dovoljno je pogledati San Francisco. Taj grad je dokaz sta se dobije kad svako trazi svoja prava. Ja imam pravo da dzabe lezim na ulici, ja imam pravo da se bodem heroinom, ja imam pravo da konzumiram speed, ja imam pravo da hodam napusen, ja imam pravo na prostituciju, ja imam pravo da ljubim drveće.Naseef Mushroom wrote: 12 Jan 2022, 15:00
Još malo pa neće nikome više biti mjesta u ludari jer svi polahko dobijaju svoja prava.
Tih ljudi stvarno nije bilo na ulicama nekada jer su bili u psihijatrijskim ustanovama, ili su se okupljali negdje u pustinji na LSD festivalima daleko od normalnog svijeta.
Danas su takvi u gradovima cak u vode te gradove i uništavaju sredine gdje normalni ljudi zive.
Naravno normalni ljudi, njih je strah da se bune jer ce biti kaznjeni od raznih grupa od onih za LGBTGJIEKDKFKKGKDKLSKFKDLKDKFMFK prava do onih grupa sto se bore da mozes kurcem drvo maziti.
Ali svi uzivaju u takvom okruženju muskarac dobije picku za $50 a zena dobije $50 i svi sretni na pivu odu jer su zadovoljili svoje fizioloske nagone.
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2777 times
- Been thanked: 22974 times
Mislio sam satrat al necu poslije fudde.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Forumaš godine
- Has thanked: 2777 times
- Been thanked: 22974 times
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
U Fr bi ga arapcine izbubale ne bi heftu sastavio vakav 
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
-
- Inventar foruma
Jadan covjek, jos mu ova supcina Phil na hinjaka mozak pere.Naseef Mushroom wrote: 12 Jan 2022, 15:17Bit će ludara, za one očeve sto će ispred bazena dobiti napad jer im kćerka mora dijeliti svlačionicu i saunu sa golim muškarcima koji se osjećaju kao žene jer će društvo te očevr smatrati nenormalnim.The 51st State wrote: 12 Jan 2022, 15:06
Mozda si se zbunio ali ovako je mozda trebalo pisati, jos malo pa nece biti ludara jer se jedna po jedna psihicka bolest proglasava normalnoscu.
I ovaj čovjek je spreman za ustanove, kako neće kada je dobio lom živaca kada je vidio svog sina koji u videu dobija aplauz dok ulazi.
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš
Sjecas se onog registriranog pedofila u Los Angelesu sto mu je prije par mjeseci bilo dopušteno da bude s djecom u spa centru jer se izjasnio da se osjeća da je zensko, jos drko kurac pred djecom.Naseef Mushroom wrote: 12 Jan 2022, 15:17Bit će ludara, za one očeve sto će ispred bazena dobiti napad jer im kćerka mora dijeliti svlačionicu i saunu sa golim muškarcima koji se osjećaju kao žene jer će društvo te očevr smatrati nenormalnim.The 51st State wrote: 12 Jan 2022, 15:06
Mozda si se zbunio ali ovako je mozda trebalo pisati, jos malo pa nece biti ludara jer se jedna po jedna psihicka bolest proglasava normalnoscu.
Nije bio uhapsen zbog pritiska takozvanih LGBTJGIWKFOOSOSL grupa, jer te grupe misle da je pedofilija sasvim normalna stvar.
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš
Moze on imati znanj citavog svijeta, ali ovako izgledati je nenormalno i ludilo.bosnjakinja wrote: 12 Jan 2022, 15:19Ali imas li ti znanje i inteligenciju ovog lika? Ili si obicni mujo koji se ibreti ?CikCikCikPogodi wrote: 12 Jan 2022, 15:13
Dovoljno je pogledati San Francisco. Taj grad je dokaz sta se dobije kad svako trazi svoja prava. Ja imam pravo da dzabe lezim na ulici, ja imam pravo da se bodem heroinom, ja imam pravo da konzumiram speed, ja imam pravo da hodam napusen, ja imam pravo na prostituciju, ja imam pravo da ljubim drveće.
-
- Inventar foruma
Ne sjecam se ali ocekujem to sto si naveo da ce mu platiti za pretprpljenu dusevnu bol, a onda ce nas forumski liberali ubjedjivati kako smo zatucani i ne kontamo civilizacijske tokove i pravnu drzavu.CikCikCikPogodi wrote: 12 Jan 2022, 16:02Sjecas se onog registriranog pedofila u Los Angelesu sto mu je prije par mjeseci bilo dopušteno da bude s djecom u spa centru jer se izjasnio da se osjeća da je zensko, jos drko k.... pred djecom.Naseef Mushroom wrote: 12 Jan 2022, 15:17
Bit će ludara, za one očeve sto će ispred bazena dobiti napad jer im kćerka mora dijeliti svlačionicu i saunu sa golim muškarcima koji se osjećaju kao žene jer će društvo te očevr smatrati nenormalnim.
Nije bio uhapsen zbog pritiska takozvanih LGBTJGIWKFOOSOSL grupa, jer te grupe misle da je pedofilija sasvim normalna stvar.
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš
Pogledaj bukvalno normalizuju nenormalnoThe 51st State wrote: 12 Jan 2022, 17:02Ne sjecam se ali ocekujem to sto si naveo da ce mu platiti za pretprpljenu dusevnu bol, a onda ce nas forumski liberali ubjedjivati kako smo zatucani i ne kontamo civilizacijske tokove i pravnu drzavu.CikCikCikPogodi wrote: 12 Jan 2022, 16:02
Sjecas se onog registriranog pedofila u Los Angelesu sto mu je prije par mjeseci bilo dopušteno da bude s djecom u spa centru jer se izjasnio da se osjeća da je zensko, jos drko k.... pred djecom.
-
- Inventar foruma
O tome se prica cijelo vrijeme i kad su ove pederske javne manifestacije da im je to krajnji cilj, ali haj ti to fgru objasni, satrase se pricati nije to tako oni hoce ljucka praaaavaaa.CikCikCikPogodi wrote: 12 Jan 2022, 19:25Pogledaj bukvalno normalizuju nenormalnoThe 51st State wrote: 12 Jan 2022, 17:02
Ne sjecam se ali ocekujem to sto si naveo da ce mu platiti za pretprpljenu dusevnu bol, a onda ce nas forumski liberali ubjedjivati kako smo zatucani i ne kontamo civilizacijske tokove i pravnu drzavu.
![]()
- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1634 times
- Been thanked: 3046 times
Ovo ce nama doc u Bosnu a vi se sikirat oko cetnika.
Ova ideologija je gora od cetnika
Ova ideologija je gora od cetnika
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Šabović Adis
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1936 times
- Been thanked: 2121 times
Mute, hoš ti nosit štikle?
Ne mereeee 

- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
- Has thanked: 3924 times
- Been thanked: 3618 times
- Status: Online
Ali pazi, nije to objavio neki anonimus sa ofarbanom kosom na Twitteru već poznate novine sa adresom, reputacijim i dugogodišnjepim postojanjem.CikCikCikPogodi wrote: 12 Jan 2022, 19:25Pogledaj bukvalno normalizuju nenormalnoThe 51st State wrote: 12 Jan 2022, 17:02
Ne sjecam se ali ocekujem to sto si naveo da ce mu platiti za pretprpljenu dusevnu bol, a onda ce nas forumski liberali ubjedjivati kako smo zatucani i ne kontamo civilizacijske tokove i pravnu drzavu.
![]()
Anonimusi sa ofarbanom kosom su to objavljivali prije 10 godina, da su se oni spriječili na vrijeme ne bi danas poznati portali to objavljivali.
Zato je važno kada god neka rutava nakaza od 120kg koja se identifikuje kao maloljetni jednorog napiše neku bljuvotinu da se odmah uzima za ozbiljno a ne kada 51st postavi neki video da se reaguje sa "Pa oni su manjina".
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7806 times
- Been thanked: 18393 times
Ubuduce cu banovati sve vas koji likove kao sto je ovaj poredite s pedofilima, silovateljima i ostalim zlocincima.
Ovaj ne steti nikom (osim vasoj osjetljivoj i profinjenoj dusi) i jedino zlo koje cini je izazivanje zgrazanja pojedinih.
Ovaj ne steti nikom (osim vasoj osjetljivoj i profinjenoj dusi) i jedino zlo koje cini je izazivanje zgrazanja pojedinih.
- bosnjakinja
- Inventar foruma
ima zgodnije noge nego mnoge zene sta hosh
- bosnjakinja
- Inventar foruma
Maja wrote: 13 Jan 2022, 00:31 Ubuduce cu banovati sve vas koji likove kao sto je ovaj poredite s pedofilima, silovateljima i ostalim zlocincima.